cena HARDTOPu a WINDSHOTu a zkušenosti
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
cena HARDTOPu a WINDSHOTu a zkušenosti
zajímalo by mě jak se pohubují ceny zmíněných věcí!?!?
a jaké s tímto mate zkušenosti? funkčnost obojího?
a jaké s tímto mate zkušenosti? funkčnost obojího?
Naposledy upravil(a) swaczynad dne 02. 07. 2008 11:10, celkem upraveno 1 x.

drobné kódování NCS Expert, denní svícení US DRL pro:
3er: E46, E9x
5er: E39, E6x
6er: E63
7er: E38
Z4: E85
X3: E83
X5: E53
ceny symbolické

další požadavky na dotaz
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
tak to jsem čekal o cosi víc...Fikux píše:Windshot na e3O kolem 6tis kč a hardtop bych viděl kolem 10tis za použité kousky
a jezdíte někdo s hardtopem např podzim, případně v zimě?

ceny symbolické

další požadavky na dotaz
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
zmiňuju to proto že jsem kabro mel a bylo to OK, ale někdy ta střecha chyběla, teď zvažuju koupi cabria a majitel k tomu dává i hardtop, tak zjišťuji zkušenosti...Dan td píše:Hardtop spíš tak 15 - 20 tis., v Německu podobně. Kámoš jezdí kábrem celoročně. Když jsem s tím v zimě jel - v podstatě jako kupé, vč. vyhřívání zadního okna.
Je nutné, aby auto mělo " přípravu na hardtop ".

ceny symbolické

další požadavky na dotaz
Hardtop + windshot
Co se týče hardtopu, tak asi stejně jako "Dan td", jenom drobná poznámečka, že příprava na hardtop se dá koupit a namontovat.
K windshotu bych pouze dodal, že je velké umění sehnat starší nepoškozený kousek, protože všechny, které jsem viděl, resp. se je snažil za nějakých 5.000,- až 7.000,- koupit, byly dosti dobité ve smyslu poškozené síťky, příp. ulámaných či prasklých detailů konstrukce (bylo to různě vyspravované, např. lepící páskou, gumičkou, atd.). U nás je to naprostá tragédie (prodávající vždy závadu zlehčuje, ale většinou moc dobře ví, proč to prodává) a z D přes ebay je kvalita trochu lepší, ale většina to nechce posílat mimo D a když ano, tak se přihodí nemalé poštovné a cena je zase někde úplně jinde. A navíc je zde pořád nebezpečí, co mi přijde, protože z těch 1 až max 3 fotografií toho moc nevidím - i když je pravda, že němci jsou v tomhle velice korektní. Je pak otázkou, zda-li nekoupit nový vč. ochranného obalu (cca 10.000,- Kč) - zvláště, je-li možnost odepsání 19% DPH.
desp sen.
K windshotu bych pouze dodal, že je velké umění sehnat starší nepoškozený kousek, protože všechny, které jsem viděl, resp. se je snažil za nějakých 5.000,- až 7.000,- koupit, byly dosti dobité ve smyslu poškozené síťky, příp. ulámaných či prasklých detailů konstrukce (bylo to různě vyspravované, např. lepící páskou, gumičkou, atd.). U nás je to naprostá tragédie (prodávající vždy závadu zlehčuje, ale většinou moc dobře ví, proč to prodává) a z D přes ebay je kvalita trochu lepší, ale většina to nechce posílat mimo D a když ano, tak se přihodí nemalé poštovné a cena je zase někde úplně jinde. A navíc je zde pořád nebezpečí, co mi přijde, protože z těch 1 až max 3 fotografií toho moc nevidím - i když je pravda, že němci jsou v tomhle velice korektní. Je pak otázkou, zda-li nekoupit nový vč. ochranného obalu (cca 10.000,- Kč) - zvláště, je-li možnost odepsání 19% DPH.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hardtop + windshot
dík za vyčerpávající odpověď, winshot zmiňuji rovněž protože zmíněné cabrio na prodej je i včetně něj...desp píše:Co se týče hardtopu, tak asi stejně jako "Dan td", jenom drobná poznámečka, že příprava na hardtop se dá koupit a namontovat.
desp sen.

ceny symbolické

další požadavky na dotaz
-
- Kontaktovat uživatele:
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
a ještě dotaz, při přejezdu nerovností a děr! Kroutí se kabrio? Případně povrzávají při přejezdu těchto nerovností třeba dveře nebo něco na káře?

ceny symbolické

další požadavky na dotaz
Jak už někde psal Ondra_m ... řiká se, že se kábro kroutí víc, ale jako běžný uživatel to nemáš šanci poznat. Jinak já třeba kupoval windshot přes ebay a je fakt jak je napsáno výše, že v sehnat bez poškození je celkem umění a v čr skoro nemožný, ale v Německu se to dá. Mě přišel na asi na 6500 včetně doručení do ČR. U hardtopu přes zimu je akorát jedna maličká nevýhoda, že když budeš mít celou zimu střechu složenou, tak jí to asi moc nepřidá na životnosti 

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
no jak jsem cabrio měl tak se mi kroutilo, bylo to znat, ale tak to by ani nevadilo, nejezdim závody natož s kabrem, ale vadilo mi že kára při tom celá povrzávala, nevím jestli proto že stav celeho auta určitě nebyl 100%tní...

ceny symbolické

další požadavky na dotaz
- [CZ]Airwolf[OC]
,jorassimo píše:No, tak sundá složená střecha a bude to, tím to nezkrátí životnost, ale je to práce sundat a nasadit složenou střechu, to vím.Fikux píše: U hardtopu přes zimu je akorát jedna maličká nevýhoda, že když budeš mít celou zimu střechu složenou, tak jí to asi moc nepřidá na životnosti
Staci ji pravidelne provetrat

Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

Největší problém je se slídou, ne se stanem[CZ]Airwolf[OC] píše:,jorassimo píše:No, tak sundá složená střecha a bude to, tím to nezkrátí životnost, ale je to práce sundat a nasadit složenou střechu, to vím.Fikux píše: U hardtopu přes zimu je akorát jedna maličká nevýhoda, že když budeš mít celou zimu střechu složenou, tak jí to asi moc nepřidá na životnosti
Staci ji pravidelne provetratNemyslim, ze u strechy ze stanoviny by byl takovy problem, jaky je to u strechy z gumy.

Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla