Teplotní čidlo ve váze vzduchu
Teplotní čidlo ve váze vzduchu
Ahoj,
potřeboval bych poradit na které konatkty na bmw 316i e36 Compact.r.v.94-97 je ve váze vzduchu připojené teplotní čidlo,má to 5 kontaktů tak na které to je???
jde mi o to že mám v podstatě čip kterým se dá zvednout výkon,ale má se napojit na teplotní čidlo které je ve váze vzduchu.
díky za rady
potřeboval bych poradit na které konatkty na bmw 316i e36 Compact.r.v.94-97 je ve váze vzduchu připojené teplotní čidlo,má to 5 kontaktů tak na které to je???
jde mi o to že mám v podstatě čip kterým se dá zvednout výkon,ale má se napojit na teplotní čidlo které je ve váze vzduchu.
díky za rady
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
jo neco jak ten slavyn chip z Aukra jak nam tu jeden jisty clen motal hlavu jak to funguje a kdyz padly konkretni dotazy tak uz radeji moc nereagoval... njn... jen este doplnim Nick naseho Ing. pres tuning O_o a odkaz na super uzasny a naslapanej tjuuuning dalsi-tuning-snu-t55303.html
Naposledy upravil(a) Kubajz von Odry dne 24. 06. 2008 22:37, celkem upraveno 1 x.
Co funguje bez problemu ??? Ten radoby chip ? Sakra, jeste aby nejaky rezistor za par haleru nefungoval. ( to by me pekne vytociloPitris píše:No nevim jak to rict,ale kamos to na aute ma,ale ne na BMW a funguje mu to bezproblemu

HOWGH
Nefunguje nic, je to hovadina, spotřebu to leda zvýší, protože to prodlouží délku vstřik. impulsu - v podstatě to simuluje režim trvalýho nasávání studenýho vzduchu a tím oblbuje ŘJ.Pitris píše:No nevim jak to rict,ale kamos to na aute ma,ale ne na BMW a funguje mu to bezproblemu
Je to sračka --> odpadkový koš, distributora poslat do prdele....
.
které kontakty
věděl by někdo na které kontakty je napojené v konektoru teplotní čidlo.dík
Re: které kontakty
1 - signálpavel1164 píše:věděl by někdo na které kontakty je napojené v konektoru teplotní čidlo.dík
4 - kostra
---
Hodnoty jsem si kdysi měřil, zpaměti už je nevím.
Je to NTC, pokud se nepletu, tj. se vzrůstající teplotou klesá odpor (na rozdíl od čidla před filtrem u M10 L-Jetronic, kde je PTC).