motivace pro "zavodniky"
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- Blumen_071
céčko mamBlumen_071 píše:mno nevim esli by jim bmw pomohlo...
kazdopadne kamionak byl asi nasranej ze si bude muset koupit novy mlhovky...
BANDAG rulezjdu si udelat Cecko
![]()

-------------------------------------------------------
*** Bayerische Motoren Werke rulezzz ***
*** Bayerische Motoren Werke rulezzz ***
Myslím že se tu snad všichni snažíme jezdit tak, aby se nám nic podobnýho nestalo ( nebo si to aspoň myslíme )
Problém je, že můžeš jezdit sebeslušnějc a opatrně.....a stejně tě to může potkat, stačí být v nesprávnej okamžik na nesprávnym místě - taky už jsem měl pár takovejch zážitků, kdy mě zachránilo jenom neuvěřitelný štěstí.
Ničeho se tak nebojím jako kamionů
Problém je, že můžeš jezdit sebeslušnějc a opatrně.....a stejně tě to může potkat, stačí být v nesprávnej okamžik na nesprávnym místě - taky už jsem měl pár takovejch zážitků, kdy mě zachránilo jenom neuvěřitelný štěstí.
Ničeho se tak nebojím jako kamionů

member of zewl crew
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Tak k tomu přidej autobusy a tramvaje ty se stím neserou vůbec, stojíš na kolejích tak tumáš hákem do auta, jim je to většinou úplně jedno. Z okna z práce vidím rovnou na tramvajovej pás kterej přetíná vozovka. Už jsem párkrát na vlastní voči viděl jak auto, který stojí na tom přejezdu kolejí a snaží se dát přednost autům co jedou po hlavní napálila tramvaj. Prostě stála na zastávce pak se rozjela a rovnou do toho stojícího auta asi pro větší prdel jinak nevím. Jo ještě si zazvonil jako že jede kokotek.Mao píše:Ničeho se tak nebojím jako kamionů
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
-
- Spooky-0987
- Spooky-0987
No tem vylizancum, co maj svoje koleje a na ty jim nikdo nesmi sahnout, tak tem staci ke stesti i ta motivace, ze za nehodu maj potom den volna, kvuli tezkemu trauma, ktere pri ni proziliHanis píše:Už jsem párkrát na vlastní voči viděl jak auto, který stojí na tom přejezdu kolejí a snaží se dát přednost autům co jedou po hlavní napálila tramvaj. Prostě stála na zastávce pak se rozjela a rovnou do toho stojícího auta asi pro větší prdel jinak nevím. Jo ještě si zazvonil jako že jede kokotek.

- Blumen_071
Já mám nahatou blondýnu nalepenou na clonítkuBlumen_071 píše:no prave ze nak z toho neni jasny kdo jel spatne. tezko vedet kdo je v protismeru. no sotva tu vyhadame co se delo. kazdopadne nasednout, pripoutat a pomyslet na naky tyhle vobrazky a nevenovat se tolik ty nahaty blondyne co se houpe na zpetnym zrcatku

Jinak tamty fotky, to je prostě hnus, docela to se mnou zamávalo a to člověk kouká jen na fotky, bejt u toho, tak už to asi nerozchodim. O víkendu jsem byl svědkem, jak ňákej maník dělal machra na mašině, solil to jak kráva a pak jenom pištění gum a rána jak prase, radši jsem tam nešel, lidí na vočum tam bylo i beze mě dost, každopádně mně určite hodně lidí potvrdí, že zažít něco takovýho v reálu není nic příjemnýho.

Nestrkej NOS do mýho bawa
- Blumen_071
jojo a nejhorsi je ze dost casto to odskacou i lidi ktery treba i jen tak jdou po chodniku a najednou je schluss jen proto ze si tam nakej mamlas chtel dokazat nevim co...
taky jsem jel jednou jako curak + naka ta kocka za zatackou --> stalo me to auto ale nad tim uz dnes mavnu rukou. par dnu po tom mi doslo ze jsem tam mohl nekoho rozmaznout o zed... desna predstava ze se kvuli tobe nekomu nevrati domu jeho pritel/kyne
taky jsem jel jednou jako curak + naka ta kocka za zatackou --> stalo me to auto ale nad tim uz dnes mavnu rukou. par dnu po tom mi doslo ze jsem tam mohl nekoho rozmaznout o zed... desna predstava ze se kvuli tobe nekomu nevrati domu jeho pritel/kyne