Mel by to tedy byt sportovni, pevny podvozek na BMW M535i - kdyz o necem budete vedet, tak to sem napiste... Diky...

TAk jsem mu napsal... Jestli to vyjde, tak u me mas lahev...Muzzy píše:Zkus se zeptat este Doemixxxe, Krocimu nabizel bilsteiny za dobrou cenu ( krocanova-prvni-e30-316i-kola-t54916,start,15.html )...
/ doufam teda, ze to neni spesl nabidka jenom krocimu/
Chci zachovat original vysku auta a M535i je od vyroby niz, nez klasicky E28. Myslim, ze B6 je jedina varianta ktera M535i pasuje.Helldiver píše:Podla mna nic strasne neudelas ani ked tam das bilsteiny B4, ked si teraz B6 nemozes dovolit, tiez su podla mna tuhsie ako nejake neznackove tlmice a ja som s nimi na svojej E34 velmi spokojny, makke alebo rozhupane sa mi to nezda ani nahodou...
Ne. Ulomila se mi na zadnim tlumici miska ve ktere je ulozena pruzina. Chci se vyhnout dalysim problemum, takze vsechny tlumice novy, pruziny opiskovat a komaxit.PÍŤÁK píše:Ty tvoje tlumice jsou vytekly, ze chces davat novy? Jinak sleduj si ebay tam se obcas vyskytujou, ja sem tam takle koupil za super cenu...ale nesmis chvatat....