Je e30 1.6 Dobrou voľbou napriek 250tis. km?
Je e30 1.6 Dobrou voľbou napriek 250tis. km?
Mám možnosť kúpiť e30 1.6 v slušnom stave. Jediné čoho sa obávam je počet najazdených km, ktoré už prekročili minimálne 250tisíc. Nemáte nejaké skúsenosti, či to nebude štrajkovať často a tak 

- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Jediné co ti řeknu že kupovat e30 podle počtu km (teda pokud nemá pečlivě vyplňovanou servisní knížku) je holý bláznovství... Měl by rozhodovat ceklovej stav - kastle, vnitřku, motoru... Asi nemá smysl tady psát že m40 není žádná výhra v loterii, kor v 1,6... Ale to je každýho věc, co si koupí... Jestli chceš 1,6, je to aspoň na oko zachovalý tak do toho jdi a nějaký najetý kilometry neřeš, protože s kilometrama je vždycky největší rébus... Pro klid ti můžu říct, že pokud to auto jezdilo průměrně (20 tisíc ročně), tak už má dneska nakrouceno 300 - 400 tisíc a ani o tom nemusíš vědět... 

- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Do tý doby než se to vysypeFaMart píše:Veď práve aj toto som zvažoval. Ona vyzerá dosť dobre, hrdzu nemá motor sa zdá byť ok....len dokedy.

no M40 by som dovezenu osobne nekupoval... este povedz ze Levoca a cena okolo 120
[/quote]
nie je ani z Levoče a stojí necelú polovicu
.. Poznám ale jednu z okolia Popradu ale 1.8 a tá ma veru dostala. - bol som ju aj osobne pozrieť. Keď som ju z cesty videl
... nie to ešte keď som sa pozrel z blízka alebo sadol a previezol sa... lenže všetko v našej peknej ale zhumpľovanej vlasti je bohužiaľ o peniazoch
Táto 1.6 dovezená možno je, ale nie čerstvo. Momentálne si veselo plachtí smutnému majiteľovi, ktorý už o ňu nemá záujem. A ona sa pýta: Chcete ma??

Táto 1.6 dovezená možno je, ale nie čerstvo. Momentálne si veselo plachtí smutnému majiteľovi, ktorý už o ňu nemá záujem. A ona sa pýta: Chcete ma??

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
moj nazor - na 90% si myslim ze za chvilu budes zhanat silnejsi motor... poriadne ju prezri, e30 lubia hnit ale tak ze fest... motor sa neboj vytocit az do obmedzovaca, ak to neda 6300 rpm volaco je spatne... najdi si zakruty za sebou vpravo vlavo a sleduj chovanie podvozku... sleduj teplotu motora, zhod vicko oleja pri natocenom motore a pozoruj chovanie... a hlavne, pohladaj tu na fore info...
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220