Kolik stojí E30 M power
Kolik stojí E30 M power
ahoj
potřeboval bych vědět kolik stojí M3 e30 v normálním stavu nic extra ,ale taky ne žádný šrot.aspon orientačně koukal sem na autoscout a víc info tím líp,moc děkuji
potřeboval bych vědět kolik stojí M3 e30 v normálním stavu nic extra ,ale taky ne žádný šrot.aspon orientačně koukal sem na autoscout a víc info tím líp,moc děkuji
bohužel jsem e30 prodal..blbec
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
to je ten problem vím o jedný za 5000 eur,má jiný nátrazník jinak v pohodě,problem je jen ten že potřebuju mít jistotu že není kradená a to je ten problem,abych ji mohl přihlásit tak řeším způsob jak zjistit že není kradená k vinku se dostanu ale ještě přepis a není to krajina eu,ale auto na značkách,je černá,.....takže sem v pasti a na díly je jí škoda,proto sem v pasti,představ že ji koupím dovezu půjdu přepsat a oni mi řeknou ,jooo pane máte smůlu,nemám stím zkušenosti,poprvé něco takovýho řeším.. na cebii sem koukal ,ale tam bych nechal 10tis (1auto/1 země= 2000 )
bohužel jsem e30 prodal..blbec
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
za ty prachy je dobrá i na díly.
hodně slušný prodávám těsně kolem 300tis.
hodně slušný prodávám těsně kolem 300tis.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
za ty prachy bych do ni sel tak jako tak..a kdyby to nevyslo, tak mas super hracku na zavody 

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...