Ani jsem vám nestihl svého krasavce představit v klubových autech a už jsem bez něj. Chtěl jsem to udělat až po vychytání všech mušek, ale srna byla rychlejší. Auto jsem neměl ani měsíc!
Tak se mi dnes v 5.30 ráno asi povedlo pohřbít Touringa

Jel jsem do práce, pršelo a na takovém rovném úseku jsem míjel auto v protisměru a přesně v tom okamžiku, kdy vás na milimoment oslní světla protijedoucího, se rozhodla jedna lesní koza spáchat harakiri. Prostě mi skočila před auto zrovna, když jsem nic neviděl. Jel jsem cca 70 a vypadá to zle, oprava by byla asi hodně drahá, takže Tour půjde nejspíš z domu a já si koupím koloběžku v Tescu

Dostal jsem Airbagem přes držku, mám odřešný nos, bradu, zhmožděný krk, hrudník a rameno, žádnou zlomeninu rtg neprokázal, ale bolí mě všechno.
Strašně mě to mrzí, to auto jsem si zamiloval, strašně dlouho jsem po něm toužil, dokonce se mi o něm i zdávalo. Měl jsem ho na sebe napsané teprve týden!!!
Nejhorší je, že to spousta lidí dala za vinu mně! Bylo to na úseku, kde za světla jezdívám až 160, když vidím, že v protisměru nejede nic. Ale protože ráno pršelo, jel jsem pomalu a opatrně a stejně mi to bylo platné jak hadovi noha...