318is
Blbost.And píše:no presne jak sem rikal 1.8 ktera pred 20 lety mela vyhonenej vykon je ted uz mrtva..proste vylitana..udelej komplet GO
resp. Začít běžnejma věcma. T.j. pokavaď to nekouří. Tak skontrolovat elektriku, těsnos hadic atd... Nechat zkontrolovat tlaky. No a teprve potom přemejšlet co s tím.
Ondra ex.M-Fahrer
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Mno tak podle toho prispevku usuzuju ze je to jeho prvni iSo, dost mozna prvni e30 takze nevim jak je mozno z maximalky nebo zrychleni urcit ze tomu neco chybi pokud neni srovnani s jinym iSem. BTW 140HP mi na 1,8 16V neprijde vubec jako vyhoneny vykon, kdyby to melo 180 tak nereknu, ale takhle..And píše:tak aci podle maximalky a zrychleniBlumen_071 píše:a jak jsi vlastne zjistil ze nema ten spravnej vykon?
a jinak si za svym nazorem stojim a blbost to neni
5er
Re: 318is
predem se omlouvam jestli se te dotknu, nevim jak moc ses laik, ale ses si jistej, ze je to opravdu M42? Pisu to proto, ze si takhle malem kamos (nikdy pred tim bavo nemel) nabeh v bazaru. Sel pro iso a bazarnik mu nutil "obyc" M40, ktera mela na kufru IS. Ve finale nas vyhodil, ze prej o tom vime h....oDavid píše:Zdravím. Koupil jsem si e30 318is a chtěl bych poradit. Nemá to takovej výkon jako by ůdajně mělo mít, co může být příčinou, jsem laik tak rád nějakou užitečnou radu

Místo vsduchoměrky si rači kup multimeter.
Prvně dej novÍ svÍce, kabely a pak fšechno důkladně vypucuj.
Pak proměř fšecho multimetrem a vyměň to co je mimo parametry.
Ser na ty co ti raďej vyměnit todle a tamle.
Zdarma rady maj hodnotu 0,0 kČ a pro tebe sou vobyčejně mínusový. Jejich prachy do toho nejdou.
Prvně dej novÍ svÍce, kabely a pak fšechno důkladně vypucuj.
Pak proměř fšecho multimetrem a vyměň to co je mimo parametry.
Ser na ty co ti raďej vyměnit todle a tamle.
Zdarma rady maj hodnotu 0,0 kČ a pro tebe sou vobyčejně mínusový. Jejich prachy do toho nejdou.
Každej mechanik, profík či zahradní, je bejvalej automobilovej levák.
Jábych užil tejdle příležitosti abych se něco naučil.
Taji sou lidi kerý ti ftom mohou helfnout.
Diś se voptáš 'jak zistím jesli vzduchováha kloudně fachčí?', šance je dobrá že ti něgdo poví jak nato.
Na votásku 'motor špatně běhá co je můj problém?' se na druhou stranu dá vodpovědět jen bezvýnamnejma spekulacema.
Jábych užil tejdle příležitosti abych se něco naučil.
Taji sou lidi kerý ti ftom mohou helfnout.
Diś se voptáš 'jak zistím jesli vzduchováha kloudně fachčí?', šance je dobrá že ti něgdo poví jak nato.
Na votásku 'motor špatně běhá co je můj problém?' se na druhou stranu dá vodpovědět jen bezvýnamnejma spekulacema.
Tak z tvojí odpovědi jsem roura, každopádně těch variant je několik a kterou si vybrat je věc debaty. Já to zkusím s tou váhou, jen to vyskoším kupovat jí nebudu, když to bude znatelnej rozdíl tak by to mohla být jedna z variant na kterou bych přistoupil. Jsem z Č.B takže bych uvítal nějakýho experta poblíž kterej by mi na to mrknul 

- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Tohle není od věci, obě vačky lze libovolně natáčet, ale pouze speciální přípravek určí jejich přesnou polohu vůči klice. Takže pokud nějakej trouba dělal rozvody a trochu se v tom pohrabal, mohla by to bejt příčina všeho zla.Marek IS píše:...jsem nakonec zjistil ze byla lehce pootocena horni vacka...
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Je to přípravek na zajištění vaček v daném úhlu natočení, pří motáži uzubených kol rozvodového řetězu. Normálně asi k sehnání nebude, ale jakékoliv slušné dealerství BMW by ho mělo mít k dispozici, ale pochybuju, že k zapůjčení.318is píše:Jako Hanis něco na tom bude, protože se v tom někdo přede mnou vrtal, protože byl motor měněnej. A co to je za speciální přípravek?
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou