hezky clanek
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
hezky clanek
http://www.edda.cz/mscrdovrchu/index.ph ... tail&id=50 sem nasel na www.edda.cz jinak to jsou stranky o zavodech do vrchu, tak se priznejte kdo pojedete mcr amateru?
krome hyryho
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
no my jeste aninemame cim jethyry píše:Já si pojedu Carbonii a v klidu.Když se mrkneš k Edovi na seznam přihlášených,tak nevím co bych tam dělal.Ty jména mluví za vše a s amatérama to nemá nic společnýho.Já jsem věrný LUDVOVI.
A co SIKY,už má toho drafce dodělanýho?Já mám motor ještě na ponku.Dal jsem tam pera (za 3 misto) od FK a hodně mi to šlo k zemi.A to tam neni motor.Dám tam lyžinu a uvidíme.Koukal jsem Řiha jede citrona nad 2000 litry.To tam od vás budou všichni jezdit nad 2000,nebo speciálech?Edu jsem chtěl jet Vrchlabí.Je to kousek,ale kreje se to s FK.Škoda Záskalí.Já se tam pojedu svíst s cwc 15.3.Pokud jim to povolej a já budu mít auto v kupě.

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ja uz u rihy nedela, tak nemam aktualni info,ale citroen co pojede je bejvalej cermakovo ZX turbo,ale co tam zbylo a co ne nevim, jinak siky kazdej den maka ted na aute, ale to vim jen z doslechu,pac sem porat v praci a kdyz prijedu domu, tak uz je tma a nikdo a kare nemaka
jinak formanek jede s tou VR6 jak sme staveli, taku ostry, pak milan jak mel e 36 2,5 tak tomu ted budem stavet dvojku golfa s motorem z toleda 2,0 16V cupra a my mame zatim jen jednicku golfa super kastle a zatim pod kapotou 1,6D z dvojky golfa
ale nejdrive sme tam chteli bud verunu,nebo g 60, ale nakonec sme z nej udelali poutac na reklamni ceduli na nas servis
a zatim to vypada ze se naposledni chvili pojede pro nejakou e 30 2,5 a pak se to postavi jakopolozavodak ale bude to i na noitach,neco jako si mel ty, proste kola,podvozek,RAM, sedacka a naslapnout motor,ale nechat to na notach, aby se s tim dalo popojizdety po ose tady kolem komina
,no jeste uvidime co bude, znas to,penie porat nejsou a plany sou veliky 
Nové stránky na CARBONIA CUP spuštěny klikněte na www.carbonia.cz a v pravo je baner pro spuštění.