3er E36 iS samosvor (fotoz)

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
Chimera

3er E36 iS samosvor (fotoz)

Příspěvek od Chimera » 23. 01. 2008 22:36

Ahoj kluci,

píšu záměrně do pokecu, protože ve faq jsem našel o samosvorech informace sice určitě správný, ale nějak mi to nesedí na můj případ :D

Můžu mít samosvor z výše zmíněného vágenu, byl jsem se na něj dnes podívat, ale žádné nálitky jako jeho poměr (např. 4,10 víte co myslím) atd. jsem tam nenašel. Místo toho je tam kupa čísel, co nevím, co znamenají, tak tajně doufám, že mi to někdo objasní... (foto přiloženo)

Obrázek Obrázek Obrázek

Co na fotkách není vidět je to, že na obou stranách (silnice / kastle) je bílou barvou velké písemeno "S"... Žádné duchaplné číslo, co by mi něco prozradilo se mi nevyjevilo a dovnitř se nemůžu dostat, protože ještě není můj (takže tím pádem ani nevím, zda-li je šnekový, lamelový atd. viz. faq).

Poraďteeeee :roll:

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 24. 01. 2008 08:24

Podle popisu se jedná o lamelový samosvor. Ověříš to tak, že pokud zatočíš jedním výstupem na poloosu, druhý se bude točit stejným směrem. Převod si spočítáš, toč vstupem a počítej otáčky výstupu - je to tu asi milionkrát popsané. Jinak ve FAQ je topic s druhy diferáků, pokud si ho vytiskneš a vezmeš s sebou max. do pěti minut víš přesně, co je to zač ...
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Chimera

samosvor

Příspěvek od Chimera » 24. 01. 2008 11:44

Dobře, díky... až se tam zase dostanu, vyzkouším to. Můžeš mi ještě prosím sdělit, kolik to asi tak stojí? Inzerci jsem prohledal, ale samosvor tu prodává jen snad jeden člověk, a ten je ještě k tomu na třícu...

Děkuji a omlouvám se, že jsem to z toho faqu nepochopil hnedle... :oops:

Odpovědět