Nemůžu se rohodnout kterou si pořídim.
Jestli mi někdo poradí

Dik

Takhle bych to řek, pokud lítáš město typu do práce a zpátky, na nákup a zpátky, asi to líp bude zvládat osmnáctka co se týče životnosti, pokud lítáš dálky jdi do dieselu. Nějakej litr sem litr tam už roli hrát nebude, spíš jde právě o to, aby se to nes.alo. Taky něco udělá pojistka.Harry.r píše:Nevíte prosim někdo, objektivně kolik si vezme 318i benzínu oproti 324d nebo td nafty?
Nemůžu se rohodnout kterou si pořídim.
Jestli mi někdo poradíharry.r@seznam.cz.
Dik
Tak to by ses divil!!!! Na dalnici - 120-130 jede za 6,5! Ale fakt ani o deci min.zahy píše:Mám 324d a v průměru jezdim tak kolem sedmi,max tak 8,5,pod 6,5 ani náhodou!!!!!
No to bych se hadal - Praha - sama krizovatka, semafor - a myslim si ze sestivalec je do cca 80km/h pruznejsi nez osmnactka a kdyz to hodne honim, tak mam po praze spotrebu kolem 8l, pri pohodovy jizde kolem 7.Harry.r píše: Zase po Praze to chce trochu švih, když pospíchám, na to by byla 318 lepší to je pravda.
No to je zajímavé, hľadať auto, ktorým môžeš skoliť FavoritaHarry.r píše:Asi prubnu tu 324d.....
JAky má zrychleni? Proti 1.8 asi nema sanci, a co Favorit, nebo Omega B combi 2.0-stříkačka?
Kámoš furt machruje, na 100m dal bych ho?
Těch 6-7l mě moc láká.....
Pořád vidíš jen rozdíl ve spotřebě. Snažil jsem se ti naznačit, že náklady na auto nejsou jenom spotřeba, ale asi tomu nechceš rozumět.Harry.r píše:Asi prubnu tu 324d.....
JAky má zrychleni? Proti 1.8 asi nema sanci, a co Favorit, nebo Omega B combi 2.0-stříkačka?
Kámoš furt machruje, na 100m dal bych ho?
Těch 6-7l mě moc láká.....
Já chápu, že spotřeba nejni všechno, zvlášt teď když mezi benzínem a naftou neni moc cenovej rozdíl....RedBaron píše: Pořád vidíš jen rozdíl ve spotřebě. Snažil jsem se ti naznačit, že náklady na auto nejsou jenom spotřeba, ale asi tomu nechceš rozumět.
Ten TD jede pěkně jak tam sázíš kvalty a turbo zabírá, tak se kácí prdel k zemi a hrnou se oblaka z výfuku, docela impozantní pohled, ne však pro ekology. Ale ten diesel bez turbíny, do toho bych teda rozhodně nešel. Ale jak chceš...
Nemyslel jsem to, že by BMW se mohlo měřet s Fáčkem.!!!Max-Max píše:
No to je zajímavé, hľadať auto, ktorým môžeš skoliť FavoritaTo si to bawo pekne degradoval.
Inak myslím že Fačku sejmeš vždy, s tou Omegou B by som si nebol veľmi istý, aj keď ja som mal iba Omegu B MV6, takže to je iné. Tak si radšej zožeň 324td, budeš svižnejší.
Mao proč m40???Mao píše:Přesně jak napsal RB, nemůžeš to všechno poměřovat jenom spotřebou a kašli na to, co ti kdo říká o spotřebě, pač takhle starej motor žere každýmu jinak a skoro nikdo ti neřekne pravdu ( tuhle jsem se zamýšlel, co vede lidi k tomu že se spotřebou tak mlžej, i když o nic nejde)
Jestli chceš držáka se slušnou spotřebou, kup si 325e, šest válců je šest válců a objem ničím nenahradíš ( ručení je sice palba ale myslim že to za ty prachy stojí ). Do starýho dieslu bych nešel, to je vždycky sázka do loterie, to už raději kup tu 1,8 i ( ale motor M40 čili plasťák ). TD jsou hodně vzácný, pěknej kombík s tímhle motorem pod kilo nekoupíš.
asi proto že má při stejný spotřebě větší výkon než M10???? To víš přece ty sám nejlíp, vzpomeň si na LánovFikux píše:Mao proč m40???Mao píše:Přesně jak napsal RB, nemůžeš to všechno poměřovat jenom spotřebou a kašli na to, co ti kdo říká o spotřebě, pač takhle starej motor žere každýmu jinak a skoro nikdo ti neřekne pravdu ( tuhle jsem se zamýšlel, co vede lidi k tomu že se spotřebou tak mlžej, i když o nic nejde)
Jestli chceš držáka se slušnou spotřebou, kup si 325e, šest válců je šest válců a objem ničím nenahradíš ( ručení je sice palba ale myslim že to za ty prachy stojí ). Do starýho dieslu bych nešel, to je vždycky sázka do loterie, to už raději kup tu 1,8 i ( ale motor M40 čili plasťák ). TD jsou hodně vzácný, pěknej kombík s tímhle motorem pod kilo nekoupíš.
jj W123 jsou držákyJPXXXL píše:Mám kombíka 324td a nic moc, je to docela lenoch a praskla mi hlava. Turbína musí bejt v super stavu, jinak to je lenoch. Měl jsem předělaný pijáno 240d a jelo líp. Toho kombíka prodávám za 65, nikdo ho nechce. Tak teda nevim. V D jsou krasavci, ale tak od 2t EUR