přivezení auta z německa
přivezení auta z německa
objevil jsem bmw .jak je to s převozem ...jde to udělat že tam přijedu zaplatim on mi dá všechny doklady a tady to normálně dám přepsat na sebe ..?? nebo si v německu musim koupit ty převozky za 100eur a normálně můžu jet domů ...kde se dá v německu sehnat ta převozka když to auto prodává normální soukromá osoba ..v bazarech ty převozky normálně vystaví na počkání ale když to auto oni neprodávaj udělaj to taky .??
Toyota KE35, AE86, Golf Mk2 20v turbo, BMW E30 335i tour, E30 335i Turbo coupe, E30 324td chromák sedan, E34 520i tour
jet s tím po ose můžeš pouze s platnými převozními značkami, které dostaneš na tamním landratsamtu (městský úřad, registr vozidel) (pozor, mývají otevřeno většinou jen dopoledne)
cena je od 100 do 150€ cca a auto musí mít platnou technickou
pokud nemá platnou technickou tak jediná legální cesta je na plaťáku
cena je od 100 do 150€ cca a auto musí mít platnou technickou
pokud nemá platnou technickou tak jediná legální cesta je na plaťáku
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
dik za info ..nebo by mohla být taky cesta "toršíčku" nelegální ..děda to tahle dělal celkem často
a to že si půjčil od někoho originál český značky s malim tp a v de to jen nasadil a jel ..de o to že zrovna černu e34 nemá nikdo v mím okolí takže zbejvá jen ten registr..nevíš jak dlouho to trvá to vyřízení ??
Toyota KE35, AE86, Golf Mk2 20v turbo, BMW E30 335i tour, E30 335i Turbo coupe, E30 324td chromák sedan, E34 520i tour
- [CZ]Airwolf[OC]
- Jan Kučera
Tuhle cestu s prehozenim RZ praktikoval znamej a ten sedlak co to od nej koupil tak zved telefon a normalne ho udal a zhaftli ho hned za mestem a bylo z toho 500 Ecek jak vysitejch + odtah atd.
A hlavně to auto taky musis pojistit asi na tejden nebo jak to u nich jde nejkradcejc.
A hlavně to auto taky musis pojistit asi na tejden nebo jak to u nich jde nejkradcejc.
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

jo s těma žlutejma sme taky párkrát vezli auta, na hranicích po nás chtěli vidět sjednanou pojistku pro česko, tak sme ji uzavřeli po netu a pustili nas - az budem od vánoc v šengenu, tak to pude projet "na drsňáka" snáze 
Docent Chocholoušek BMW světa...
je to uplně jednoduchý... stačí mírná znalost nj... minulej pátek jsem měl takhle výlet pro "podauto" do Saarluis (u Lucemburskejch hranic)
se všema možnejma papírama a dokladama jdeš uzavřít Versicherung-je to vždycky vedle úřadu a na baráku jsou obrázky SPZetek,musíš říct že chceš exportní na 14 dní (Auslandversicherung)zaplatíš a s papírama co tam dostaneš jdeš na úřad kde si vemeš lísteček s pořadovim číslem a čekáš... u okýnka vše odevzdáš a po chvilce znuděnejch výrazů místní úřednice dostaneš "výdejku" na nový značky ti tam vyroběj... během doby kdy jsi pryč tak jí tam zůstanou papíry a ona ti zatim dělá novej techničák. ty si to vyzvednes a jdes zase zpatky na ten urad.Ale uz nemusis cekat.Ta pani na tebe bude cekat a ty jdes rovnou k ni.Tam ti na ty tve nove znacky nalepi technickou a emise.A ty pak uz to jen das na auto a muzes vyrazit.Jinak jsem zapomel ti rict,ze kdyz jdes uplne poprve na ten urad tak ty stare znacky musis vzit sebou to ona po tobe bude chtit.Vse vyjde na 140eu...
více: http://www.pirates.cz/forum/viewtopic.php?t=305
jinak docela jsem se divil že úřednice v pátek um 11:35 byly docela ochotný a milý
celý vyřízení trvalo asi 15-20 minut 
se všema možnejma papírama a dokladama jdeš uzavřít Versicherung-je to vždycky vedle úřadu a na baráku jsou obrázky SPZetek,musíš říct že chceš exportní na 14 dní (Auslandversicherung)zaplatíš a s papírama co tam dostaneš jdeš na úřad kde si vemeš lísteček s pořadovim číslem a čekáš... u okýnka vše odevzdáš a po chvilce znuděnejch výrazů místní úřednice dostaneš "výdejku" na nový značky ti tam vyroběj... během doby kdy jsi pryč tak jí tam zůstanou papíry a ona ti zatim dělá novej techničák. ty si to vyzvednes a jdes zase zpatky na ten urad.Ale uz nemusis cekat.Ta pani na tebe bude cekat a ty jdes rovnou k ni.Tam ti na ty tve nove znacky nalepi technickou a emise.A ty pak uz to jen das na auto a muzes vyrazit.Jinak jsem zapomel ti rict,ze kdyz jdes uplne poprve na ten urad tak ty stare znacky musis vzit sebou to ona po tobe bude chtit.Vse vyjde na 140eu...
více: http://www.pirates.cz/forum/viewtopic.php?t=305
jinak docela jsem se divil že úřednice v pátek um 11:35 byly docela ochotný a milý
ok až to přivezu tak hnedka nafotim ...je to 535i v kůži klima černá barva ,vše v el ...kola r17 schnicery nebo jak se to píše ...no pecka do neděle nebudu moc spát ..
kolik se platí poviný ručení ??
to bude asi pálka co ??
kolik se platí poviný ručení ??