Vykradená e30 Horní Počernice
Vykradená e30 Horní Počernice
Takže pánové, chtěl bych se s vámi podělit o můj dnešní zážitek...Vykradli mi auto e30 v Horních Počernicích, vzali mi rádio(pioneer), peněženku se všema dokladama a penězma, zimní rukavice a bundu(zmrdovi byla asi zima) Vím... nic neobvyklého, ale auto jsem měl na zahradě za plotem u svých prarodičů se kterým jsem byl u nich přes noc poprvý a to jsem k nim ještě přijel hodinu po půlnoci a chtěl odjet v 7 ráno takže vzít si peněženku sebou to mě vzhledem k místu kde parkuju ani nějak nenapadlo a to samé s penelem rádia...Zloděj se dostal na zahradu vedlejším objektem ve kterém v noci nikdo není a nejspíš když přelézal pletivo tak doufám že si roztrhnul aspoň koule protože mám auto od krve...vyháčkoval mi to přes okraj dveří takže parádně odřený... aby toho nebylo málo tak včera mi blbnul alarm tak jsem ho na večer odpojil...Dejme tomu že alarm jsem neměl odpojenej ještě ani 3 hodiny a už mi to na zahradě nejakej zkurvysyn vybral... Policii jsem zavolal, přijeli, zaznamenali, vzali stopu krve a odjeli. Už se moc těším až si budu zařizovat občanku, řidičák, kreditku a bůhví co ještě... Tak doufám že ten ubohej feťák co profetuje moje rádio a peníze na jeho zkutky doplatí!!!!
Re: Vykradená e30 Horní Počernice
tenkrat sem cet nakou zpoved zlodeje.
A jeden z bodu tam byl taky.. ze umyslne vzdycky x krat rozhoukali alarm.. az se majitel vzdycky nasral a vyplh ho.
Takze to nemusela bejt nahoda ze blbnul
Sou to svine no
A jeden z bodu tam byl taky.. ze umyslne vzdycky x krat rozhoukali alarm.. az se majitel vzdycky nasral a vyplh ho.
Takze to nemusela bejt nahoda ze blbnul
Sou to svine no
2Ivo : Tak to Ti to docela dobře dopadlo a měl jsi v podstatě štěstí. Já totiž před cca 5 lety chytil hošíka (cca 15 let), jak láme u nás v ulici zaparkovaným autům zrcátka a když šáhl na moje auto (seděl jsem v něm a skrz tmavá skla jsem nebyl vidět), tak jsem ho pro jeho překvapení chytil. Náhle se z frajírka stala doslova krysa, která plačtivě prosila o prominutí a puštění. Škubal s sebou a nebylo možno ani volat Policii, ani ho dostat do auta na odvoz či dokonce ho tam nějak pěšky táhnout (cca 1 km). Proto dostal pouze 2 obrovské facky a kopl jsem ho do zadnice, aby táhl a již tudy nechodil. Odcházel s děkováním, že to takhle dopadlo. Byl jsem asi 3 dny za hrdinu, pak se dostavil jeho otec (cca v mém věku) a řekl, že chlapec hůře slyší a že to jde k soudu pro ublížení na zdraví. Nedal si nic vysvětlit o nekalé činnosti svého syna, pouze opakoval synovu verzi, že chlapec procházející ulicí viděl na autech již někým poškozená zrcátka a snažil se to narovnávat a já ho za to bezdůvodně napadl. Zkrátím to - cca týden trvající nejistotu z budoucnosti, vyšetřování či tahání po různých soudních institucích bych nikomu nepřál. Nakonec se jeho otec dostavil podruhé s tím, že v tom nebudou nic podnikat, ale já se mám zamyslet nad svým chováním, kdy bezdůvodně mlátím lidi na ulici. Úleva zvítězila nad bezmocností z nehoráznosti a raději jsem již nic opakovaně nevysvětloval. Je otázkou, zda-li bych do něčeho takového šel opakovaně.
desp sen.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site
mam pocit, ze kdyby u soudu vytasil verzi jak chodi v noci ulicema a narovnana nekym jinym a zlym utrhana zrcatka, tak lehne smichy cela soudni sin.... udelal jsi dobrou vec, a rozhodne se nemusis stydet udelat ji znova. ono se dost hodi kdyz se obcas nekdo zvedne, a rekne uz si fakt nenecham srat na zadadesp píše:2Ivo : Tak to Ti to docela dobře dopadlo a měl jsi v podstatě štěstí. Já totiž před cca 5 lety chytil hošíka (cca 15 let), jak láme u nás v ulici zaparkovaným autům zrcátka a když šáhl na moje auto (seděl jsem v něm a skrz tmavá skla jsem nebyl vidět), tak jsem ho pro jeho překvapení chytil. Náhle se z frajírka stala doslova krysa, která plačtivě prosila o prominutí a puštění. Škubal s sebou a nebylo možno ani volat Policii, ani ho dostat do auta na odvoz či dokonce ho tam nějak pěšky táhnout (cca 1 km). Proto dostal pouze 2 obrovské facky a kopl jsem ho do zadnice, aby táhl a již tudy nechodil. Odcházel s děkováním, že to takhle dopadlo. Byl jsem asi 3 dny za hrdinu, pak se dostavil jeho otec (cca v mém věku) a řekl, že chlapec hůře slyší a že to jde k soudu pro ublížení na zdraví. Nedal si nic vysvětlit o nekalé činnosti svého syna, pouze opakoval synovu verzi, že chlapec procházející ulicí viděl na autech již někým poškozená zrcátka a snažil se to narovnávat a já ho za to bezdůvodně napadl. Zkrátím to - cca týden trvající nejistotu z budoucnosti, vyšetřování či tahání po různých soudních institucích bych nikomu nepřál. Nakonec se jeho otec dostavil podruhé s tím, že v tom nebudou nic podnikat, ale já se mám zamyslet nad svým chováním, kdy bezdůvodně mlátím lidi na ulici. Úleva zvítězila nad bezmocností z nehoráznosti a raději jsem již nic opakovaně nevysvětloval. Je otázkou, zda-li bych do něčeho takového šel opakovaně.
desp sen.
Budapest Bamako 2015 - completed
Budapest Bamako 2016 - in progress
fcb: Team Chochi
momentálně e28 524td, e28 520i, t4 multivan a kdo ví co ještě
Budapest Bamako 2016 - in progress
fcb: Team Chochi
momentálně e28 524td, e28 520i, t4 multivan a kdo ví co ještě
- Martin_BMW
- Kontaktovat uživatele:
Za dobrotu na zebrotu,Mpower píše:mam pocit, ze kdyby u soudu vytasil verzi jak chodi v noci ulicema a narovnana nekym jinym a zlym utrhana zrcatka, tak lehne smichy cela soudni sin.... udelal jsi dobrou vec, a rozhodne se nemusis stydet udelat ji znova. ono se dost hodi kdyz se obcas nekdo zvedne, a rekne uz si fakt nenecham srat na zadadesp píše:2Ivo : Tak to Ti to docela dobře dopadlo a měl jsi v podstatě štěstí. Já totiž před cca 5 lety chytil hošíka (cca 15 let), jak láme u nás v ulici zaparkovaným autům zrcátka a když šáhl na moje auto (seděl jsem v něm a skrz tmavá skla jsem nebyl vidět), tak jsem ho pro jeho překvapení chytil. Náhle se z frajírka stala doslova krysa, která plačtivě prosila o prominutí a puštění. Škubal s sebou a nebylo možno ani volat Policii, ani ho dostat do auta na odvoz či dokonce ho tam nějak pěšky táhnout (cca 1 km). Proto dostal pouze 2 obrovské facky a kopl jsem ho do zadnice, aby táhl a již tudy nechodil. Odcházel s děkováním, že to takhle dopadlo. Byl jsem asi 3 dny za hrdinu, pak se dostavil jeho otec (cca v mém věku) a řekl, že chlapec hůře slyší a že to jde k soudu pro ublížení na zdraví. Nedal si nic vysvětlit o nekalé činnosti svého syna, pouze opakoval synovu verzi, že chlapec procházející ulicí viděl na autech již někým poškozená zrcátka a snažil se to narovnávat a já ho za to bezdůvodně napadl. Zkrátím to - cca týden trvající nejistotu z budoucnosti, vyšetřování či tahání po různých soudních institucích bych nikomu nepřál. Nakonec se jeho otec dostavil podruhé s tím, že v tom nebudou nic podnikat, ale já se mám zamyslet nad svým chováním, kdy bezdůvodně mlátím lidi na ulici. Úleva zvítězila nad bezmocností z nehoráznosti a raději jsem již nic opakovaně nevysvětloval. Je otázkou, zda-li bych do něčeho takového šel opakovaně.
desp sen.
Fotr by asi taky zaslouzil ordinaci Dr. Martenze, aby se mu
- dj-vevis
- Kontaktovat uživatele:
Zloději a svině zárověň a zákony na píču!!!!!!!!!
čau lidi,no tak já mám docela taky zajímavej případ..Měl jsem vám kamaráda co žil s holkou kterou jsem znal od mala a tohohle kluka si vzala za manžela a žila snim 3 roky..No nic divného že??no jenom že já jsem tomuhle klukovi byl na svadbě,skamarádil jsem se snim dobře,dokonce mi dělal doma i byt a pomáhal před 3,5 rokama s rekonstrukcí a prostě jsme byli dobří kamarádi..Chodil jsem k nim jako domů,no prostě OK..No a jednoho dne odešel z baráku a nějak už delší dobu byl rozhádanej s manželkou a dopadlo to tak,že se rozvedou..Ok,ale stále bydleli spolu a bylo to zatím dobré..Jenom že,jednoho dne on odešel ven z baráku a když přišel pozdě večer zpátky domů,tak jeho tchán vyměnil zámek od baráku a tak se tam nedostal..No což o to,tak se tam druhej den zastavil a že de domů a vyhodil ho tchán a manželka ho domů nepustila..Nezbylo mu nic jiného než bydlet v autě ve starém renaultu 19..Což o to,takhle to dělal asi měsíc a pak sem tam zašel semnou do garáže a dělali jsme spolu hudbu do mého auta a tak sem tam ke mě přišel i na kafe a tak mi ho bylo líto že je venku a to zrovna byl prosinec a mrzlo..Tak se mě zeptal zda bych ho nechal u sebe bydlet nějakej čas ,něž si najde nějakou práci a bydlení..No z jeho původní práce ho vyhodil šéf,protože jednou při cestě do práce mu došel benzín..No nic zkrátim to..Našel jsem mu práci u nás ve firmě,dělal u nás docela celej měsíc a vydělal jsi supr prachy kde měl 2tis na den..Dělal zedničinu a obklady,dlažbu atd...No a pak práce nebyla,sehnal jsem mu něco v jedné sklárně natírat pece,kde si přišel na peníze supr..Za 10dní 20tis je pro mě pecka..No což o to..Žral u mě,bydlel u mě,vařil,babu jsem tu nemohl sice mít a když jsem jí tu měl,tak musel jít pryč,asi chápete proč..No což o to,přispěl mi na nájem,prostě pohoda..Bydlel u mě 2 měsíce a abych to zkrátil,jednou jsem měl návštěvu kamaráda dost blízkého a někam jsme spolu odcházeli odemě z bytu a já jsem měl ve skříni autorádio jvc úplně nové a nebylo tam..On tvrdil že ho neukradl a tak jsem mu řekl že jo a poslal jsem ho pryč a dokud mi ho nedonese zpět ať se nevrací..Řekl ok a odešel..Ten večer jsem si neuklidil auto do garáže a to jsem měl kadetta a měl jsem ho před barákem..No což o to,ale byla 1h ráno a já šel vyprovodit kámoše před baráka koukal jsem na auto,že je v pořádku a taky že jo..No bylo pod alarmem..No a abych se dostal k věci..Tenhle zmrd,prostě si počkal až bude u mě tma,kompletně mi auto vykradl a to muziku v hodnotě 50tis...Litoval jsem ten večer ,kdy jsem to auto neuklidil do garáže,protože tam byl bordel..No zničil mi palubku,kompletně urvané sedačky,špinavej od bot interiér,celá muzika krom rádia na dvd bylo vše úplně pryč a to jsem tam měl 3000wattu na bass..Chystal jsem se do Mimoně na DB Drag a už sem si sen neuskutečnil..No což o to,rádio z auta mi tam zůstalo,protože on věděl že bylo přišroubované a nešlo vyndat a panel jsem měl doma,tak se nepokoušel ho vyndat..No kompletně všechny zámky u auta v prdeli,dokonce jeden tam u spolujezdce nebyl vůvec,vyrván,zničené oboje dveře,zadní vrata nešla odemknout,plato vyrvané,no a bedna ve které byl bass repro,tak ta zůstala,pač byla dost těžká na něj a neunesl by jí a zároveň byla přišroubovaná k podlaze v kufru..Měl by asi co dělat aby jí vymontoval..No což o to,ale repro bylo fuč,zesilovače taky,kapacitátory taky,kabely ustříhaný,tak že nelze dále použít,protože délka byla krátká,no škoda jako svině..Pod palubkou neony vyrvané, no co vám budu povídat,ale měl jsem do breku..Takovou práci jsem si stim dal,14dní montáž v garáži kde nebyla elektrika a ani teplo,no a on jedinej věděl co tam mám...No tak jsem vám prohledal byt,zda mi něco ještě nechybělo a zhrozil jsem se,protože chybělo mi 10tis korun,zesilovač do auta co byl novej a ještě nenamontovanej k použití,tak byl fuč..No dále 300euro,další autorádio ale na kažetu s plnou logikou od Clariona,no a ještě má bunda kožená..Tak jsem byl tak nasranej a myslel jsem že ho zabiju..Policie to řešila,na úkor toho že se mi doma ztratilo tolik věcí do zprávi uvedla že pachatel je neznámej,no a na to auto mi řekli ,že nemaj svědka a i když ví že to byl on,nedokážou mu to a tak si lítá venku,mě se vyhýbá,skrejvá se předemnou,jak mě vidí v dálce,uteče..Asi víte jak to chodí..No a matku má na soudě a myslí si že se mu nic nestane a taky má asi pravdu..S manželkou se rozvedl a dnes prej děla v AGS a dělá vedoucího směnny a bere 20tis a žije si jak prase..No a soudní obsílky nepřebírá,policie ho na zmíněné adrese nezastihne,i když tam zrovna je,tak dělá že tam není,nechává se zapírat,no a když to do roka k soudu on se nedostaví,tak mu nic neudělaj,a případ je tím promlčen a nelze se odvolat..No a já jsem tak v prdeli a nemám nic a auto bylo v prdeli a investice na opravu mě stála dalších 5tis..Tak jsem utrpěl ztrátu a jak se říká na dobrotu pro žebrotu,nikdy nikomu nepomáhejte,teda ano,ale né že si ho vemete domů a budete mu věřit tak jak já..Tak si myslím že jkste si početli a doufám že sem vás tím moc neznudil..Děkuji za váš čas..
Druhá příhoda moje byla nedávno s tím samím autem,kdy se můj kamarád co byl pro mě jako můj bratr,udělal něco podobného,ale stim ,že zmíněné vozidlo které jsem parkoval od této jisté doby u něj před domem,tak jednoho dne mu ruplo v kouli,chtěl se vyblbnout skrz jeho ženskou a prostě mi vlezl do auta,nastartoval,a jel stim jezdit i s dalšíma lidma na pole a dělal stim blbosti a auto totálně zničil..Urval výuk,udělal díry do podlahy,zámek řízení v řiti,no a dále nebudu jmenovat..Alarm fungoval,ale přestříhal ho..No což o to,ale pak jsem mu u mé garáže zaseklo řízení a auto mu chcíplo a nešlo nastartovat a tak ho tam odevřené nechal přez noc..No což o to,ale mě volala druhej den policie,že si mám přeparkovat auto a dostal jsem botičku,že mi auto stojí na poli..Jsem koukal jak vl,ale tak jsem z práce přijel nasranej,viděl jsem to,,auto jsem teda poznal že bylo odcizeno,tak jsem vám letěl ke kamrádovi,kterej je zde i registrován na foru,ale jméno či přezdívku zde nebudu zveřejňovat,pač by mě asi zabil,ale tak u něj doma jsem mu říkal...Kde mám autro,on řekl nevím,dělal blba ze mě,smál se,no řekl jsem byl jsi to ty a přiznej se k tomu a on že né a že mám jít na policii a ať toho co to udělal,najdou a potrestaj..Jsem teda řekl jo a šel jsem na polici ..On to věděl,pač jsem než jsem tam ještě vkročil ,tak mu to volám že tam du a že ať řekne že to byl on,a já tam nejdu a pudu zpět a dohodnem se ,že by mi vzniklou opravu uhradil..nebo opravil on osobně..No řekl že to nebyl a trval na tom..Tak jsem to oznámil,z auta si vzali otisky,nafotili to,vyčíslili škodu cca 12tis,tím pádem už jse jednalo o trestnej čin,kdy hranice překonala 5tis korun....No poptali se v okolí kdo co viděl a kdo co slyšel a nakonec bylo jim divné,kde na stejném, místě jsem měl stát i své bejvalé bmw e30,tak jak se říká plechem na plech,značka na značku,kde by jste do toho auta bouchli ,tak by hned houkalo,tak si nikdo ničeho nevšiml a bmw nikdo neukradl,ale blbého opla ano..Divné že??no co dodat..Naštěstí městská policie pořídila z určeného místa záznam z kamery na vedlejší budově a bylo vidět popis osoby což byl můj kamarád..No neřešili to,ale nechali si ho zavolat a zepltali se ho na to a on sám ještě než něco teda řekli se přiznal a tak tím to jen zjednodušil..Chtěl jsem tak případ stáhnou,ale bohužel to už nešlo,jednalo se o trestnej čin vloupání a odcizení věci..No co dodat,prostě tahání po policii a ve finále teď ten vůl čeká co rozhodne kriminálka a pude to k soudu,kde mu hrozí minimální trst ve výši 25tis, a výše,odnětí svobody až na 3 roky podmínečně,nebo až rok na tvrdo,ale to mu asiu nedaj...No a bude muset mě finančně odškodnit...Zamozřejmě plnou částkou co uvedla policie..No je to vůl a každej se mu tady u nás jen směje..No co ale bavíme se spolu dále,ale už to není to co to bylo před tím,prostě kamarádia,le měl jsem ho za bratra a dnes to je takové už na prd..Bylo mu odpuštěno,ale nezapomenu mu to,ale auto bylo na odpis..Naštěstí jsem ho pak trochu opravil,no a i když mělo se dělat do tuningu na Mimoňské války,tak bohužel zkončilo prodejem..Našel jsem blbec,co to koupil poničené a dal mi za to 10tis korun a tak jsem byl moc rád ,že aspoň něco..Na to jsem jezdil e30 což jsem před měsícem a něco už prodal..Pořídil jsem stejného ale 3dv. kadetta na podvozku s laděnýma výfuky o stejném obsahu 1.3,ve kterém můj kamarád utopil veliké investice do motoru a ostatních věcí a jelikož přišel o práci a neměl prachy ,tak jsem auto v nouzi jeho odkoupil za solidní peníz a mnoho příslušenstvím v tuningu..No co dodat,kadett jede více jak 210km/h a já jsem nad míru spokojen..Ještě před 14dny měl pod kapotou turbo a v kufru nitro..Abych byl upřímnej,jako 1.8 bmw i 2.0 to sklepalo na zrychlení..Nevím jak na maximálku,ale porovnávali jsme to as alfou 156 2.5 24v a na zrychlení byl kadett rychlejší..Jo má pár vytamínů a je lehkej..Jako jede to jako dobrej 2.0 a to spíše jako GSI..No abych to zkrátil,Tphle byl můj příběh a doufám že vám si nic podobného nikdy nestane..Všem zlodějům by měli zákony akorád je vše strestat a nejlépe za poničenoiu či ukradenou věc urazit jim ruce a nebo udělat jim totéž co oni vám a oni by nesměli s tom nic udělat..Protp všechny zlodějský svině já proklínám a přeju jim aby na to tvdě doplatili a někdo je chytil a odvezl za hranice,kde bych je nechal svléknuté u stromu přivázané v lese a nechal bych je tam a odjel bych pryč..Bez dokladů a nejlépe 50km od domova..Tak tohle hje odemě pro tentokrát vše a doufám že sem vás neznudil..Mějte se krásně a vemte si ze mě ponaučení..Děkuji a čágo... s pozdravem
Tak to je opravdu hustý....taky jsem se s něčim podobnym setkal u kamaráda, ale to je jedno...

Myslim, že pokud je tento spor promlčen, tak tam furt možnost odvolat se zůstává, ale nejsem si jist.... Pokud zaniká právo odvolat se, tak to neni promlčení ale prekluze.... Jestli se do roku nedostaví, tak ho tam prostě dokopej hajzla jednoho...no a když to do roka k soudu on se nedostaví,tak mu nic neudělaj,a případ je tím promlčen a nelze se odvolat..
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power