nechybi nekomu cabrio?
nechybi nekomu cabrio?
prave jsem si dovezl ze strednich cech relativne pekne cabrio 325i, chromak, oceanblau metalic, 16 alu, dost snizeno, nova modra strecha,cerna kuze vevnitr. ale jeden hacek, vozidlo je absolutne bez not. neznam jeho historii,a ackoliv na me majitel pusobil velice slusnym dojmem, nez zacnu rozhodovat o jeho budoucnosti se chci zeptat, jestli naaahodou nekomu nechybi. foto dodam zitra, ale uz jen ten popis by mohl stacit
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: nechybi nekomu cabrio?
ja asi toautoznam,meli hodriv bmwmagri,zejo,vepredu ma borbety A a vzadu velice pdobne,ale jsou to kerschery, kluci to auto prodali nekomu,s tim sem mluvil na srazu v milovicich a uz ten ho kupoval bez dkladu. pochybuji,jestli toto auto melo kdy cz dokladyMpower píše:prave jsem si dovezl ze strednich cech relativne pekne cabrio 325i, chromak, oceanblau metalic, 16 alu, dost snizeno, nova modra strecha,cerna kuze vevnitr. ale jeden hacek, vozidlo je absolutne bez not. neznam jeho historii,a ackoliv na me majitel pusobil velice slusnym dojmem, nez zacnu rozhodovat o jeho budoucnosti se chci zeptat, jestli naaahodou nekomu nechybi. foto dodam zitra, ale uz jen ten popis by mohl stacit
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
za ty penize je to akt fesak! melsnad jen jeden nemocnej lem,ale jinak docela vonavkaTweety píše:Hoď nějaký foto...jen ze zvědavosti mě zajímá barva a cabrio za tyhle penízeMpower píše:uznavam,cena se pohybovala v tomto rozmezi. pruser je, ze je tak nizke ze mi nezajede do garaze, ani nezacouva, no jsem z toho hotovej, pred domem me nebavi.. ale ta barva proste nema chybu...
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
me ta cena dostala, privezl jsem par usmrkanejch 318i z rajchu za pomalu dvojnasobek, a pak zjistim, ze pro nejvetsi speky nemusi clovek na konec evropy, ale do prahy staci...
takze vypada tak nejak takhle

za tu cenu nebylo co resit, ale pro pripadne zajemce, co se tyce stavu, strecha je netkla, lak je dost takovej nedodelanej, chtelo by to laknout znova, a hlavne poradne dopasovat blatniky a kapoty, jinak potrebuje nove dvere, do tehle nejaky zhovadilec vyrezal diry pro 15cm repraky, takze vyztuhy tam nejsou, a kdyz stahujes okna, tak se to tak cele krouti... motor a prevodovka slapou jak hodinky, brzdy brzdi, jen ten podvozek je omezujici, na suche hladke silnici funguje fantasticky a necha si libit desne moc, jenze kolik tehle silnic tu je, jestli si ho necham pujde krapet vejs. je to skvela surovina, koupit, dovezt do garaze, odstrojit, dolaknout a poskladat, proste potrebuje doladit, je nedotazenej...
takze vypada tak nejak takhle

za tu cenu nebylo co resit, ale pro pripadne zajemce, co se tyce stavu, strecha je netkla, lak je dost takovej nedodelanej, chtelo by to laknout znova, a hlavne poradne dopasovat blatniky a kapoty, jinak potrebuje nove dvere, do tehle nejaky zhovadilec vyrezal diry pro 15cm repraky, takze vyztuhy tam nejsou, a kdyz stahujes okna, tak se to tak cele krouti... motor a prevodovka slapou jak hodinky, brzdy brzdi, jen ten podvozek je omezujici, na suche hladke silnici funguje fantasticky a necha si libit desne moc, jenze kolik tehle silnic tu je, jestli si ho necham pujde krapet vejs. je to skvela surovina, koupit, dovezt do garaze, odstrojit, dolaknout a poskladat, proste potrebuje doladit, je nedotazenej...