Policajti a BMW!!!
- MarfyE34
Policajti a BMW!!!
Taky vám připadá že policajti mnohem víc zastavujou auta z vrtulí na kapotě než obyč auta?
Třeba na Kladně, poslední dobou mě ty svině chtivý zastavujou čim dál častěji, třeba dneska tak před hodinou kůli rozsvícenejm mlhovkám, který jsem dnes namontoval. Fakt ubožáci naši státní zaměstnanci
obzvláště ty Kladenský!!!
dneska pred hodinou?? proc taky svitis mlhovkama ve dne?
tohle nechapu docela to oslnuje pokud sis nevsiml (myslim vecer) ale posledni dobou je to asi v mode jezdit s mlhovkama nejsi jediny takovych je plno..
tohle nechapu docela to oslnuje pokud sis nevsiml (myslim vecer) ale posledni dobou je to asi v mode jezdit s mlhovkama nejsi jediny takovych je plno..

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA
- Lukáš Brandejs
- MarfyE34
Jo to je fakt,souhlasim. Ještě že mezi ně nepatřim, mlhárny jsem koupil proto abych zaslepil ty ošklivý díry a aby to auto vypadalo jako originál a ne proto abych každýmu co jede proti mě ukazoval jak svítěj, a povedlo se vypadá hned lépe
Dvě mlhovky na vraku za 1300Kč a držáky na mlhovky z AUTECU obě za 1000Kč!!! Ale co jsou tam 
Naposledy upravil(a) MarfyE34 dne 10. 11. 2007 13:11, celkem upraveno 1 x.
A k tomu jestli drží konektory je musíš mít zapnutý?Marťas Schneider píše:Třeba jestli držej konektory za jízdy po výmolech a tak.Venca píše:A co se dá v poledne vyzkoušet za jízdy na předních mlhovkách?Marťas Schneider píše:Nepatřim mezi ty tuzingáře který jezděj nonstop s mlhovkama, dnes jsem je namontoval tak jsem je chtěl zkusit ..
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
Nerozumím - tady byla nějaká hra?Marťas Schneider píše:Prohrál jsem nemusíVenca píše:Takže nemusí?Marťas Schneider píše: No coment!nebijte mě už je nikdy nerosvítim
slibuju mami a tati
Já chtěl jen vědět, co má za cíl testovat mlhovky v poledne.
Jestli držej konektory, to přece lze zjistit bez ohledu na proud protékající přes jejich kontakty.
Tedy...?
- MarfyE34
Je sranda číst vaše názory
Vůbec nikoho nenapadlo že název tohoto tématu je: Policie a BMW a ne JÁ A MLHOVKY POJĎTE MĚ MRDAT!!! Lidi na tomhle foru strašně rádi moralizujou toho druhého,a vlastně ho ani neznaj, je to směšný! To je ode mě vše víc už psát nebudu, jen se budu bavit čtením. nuže pánové prosím o vaše názory:
Jo, ten název je fakt "Policie a BMW".Marťas Schneider píše:Je sranda číst vaše názoryVůbec nikoho nenapadlo že název tohoto tématu je: Policie a BMW a ne JÁ A MLHOVKY!!! Lidi na tomhle foru strašně rádi moralizujou toho druhého,a vlastně ho ani neznaj, je to směšný! To je ode mě vše víc už psát nebudu, jen se budu bavit čtením. nuže pánové prosím o vaše názory:
Ale obsah příspěvku je o tom, že tě zastavila policie a měla výhrady k tomu, žes svítil v poledne za jasnýho počasí předníma mlhovkama.
Důvod svícení byl podle tebe zkoušení po jejich montáži.
Zajímalo mi, co se dá takto zkoušet.
Podle tebe jestli drží konektorový spoje.
Tedy mi laskavě odpověz, zda je k tomu nutno mít ty konektory pod proudem - zatím jsi napsal "no coment!", což nedává smysl.
Nuže...?