nevim RADIO CODE
nevim RADIO CODE
Odpojil jsem baterry, dyž jsme vařili na vejfuku. Jemže jsem nevěděl, že se tim zacoduje radio. Mam tam origo BMW kazeťák. Code samože nevim. Dá se to ňák eště voživit?
Takovej socka dotaz a co když by to bylo třeba rádio z jinýho typu BMW který se do e30 nedávalo, např. z e36?Balda píše:měl jsem podobný problém. pokud zajedeš do autorizovanýho servisu bmw, tak podle ověření vin ti ho odkódují. a budeš mít i číslo code pro příště. nemělo by to stát nic, alespoň v au-tecu to tak bylo. podmínka je dojet tam s vozem osobně.
potom mi nejni jasný jak to, že hrálo, neboť při jakýkoliv demontáži se rádio zakóduje, a jestli ho tam dal původní majitel, tak ten kód musí znát. takže postup při vyhledávání kódu by byl jasný. pokud si je majitel jistý, že to rádio je původní, tak bych zajel do bmw.Flip píše:Takovej socka dotaz a co když by to bylo třeba rádio z jinýho typu BMW který se do e30 nedávalo, např. z e36?Balda píše:měl jsem podobný problém. pokud zajedeš do autorizovanýho servisu bmw, tak podle ověření vin ti ho odkódují. a budeš mít i číslo code pro příště. nemělo by to stát nic, alespoň v au-tecu to tak bylo. podmínka je dojet tam s vozem osobně.