Autec - prohlidky zdarma
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Autec - prohlidky zdarma
tak v radiu hlasili ze kdo chce vedet jak se mu zima podepsala na jeho bmw ma se stavit v Autecu.
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
mas recht, jejich pristup se lisi od xichtu. kdyz jsem tam vyrizoval prestavbu tak jsem tam vesel no a protoze nejsem kravatak tak jsem mel naky kratasy a triko ovsem ne nakej zewlak, fesak jak ze skatulky
no a cubicka na recepci ohrnovala nos, co prej bych si jako pral.
jooo moc ji tak rict "hele pindo, svihej prelestit tamhleto Mko a pohni, nemam na tebe celej den!"
ale se Stehlikem to uz bylo o poznani lepsi, on je na nas, chudaky, zvyklej kdyz prevazne dela prestavby
ale zpet k tematu - ty jejich prohlidky... zadarmo ti reknou co vsechno ti za peknou dardu vymenej

jooo moc ji tak rict "hele pindo, svihej prelestit tamhleto Mko a pohni, nemam na tebe celej den!"
ale se Stehlikem to uz bylo o poznani lepsi, on je na nas, chudaky, zvyklej kdyz prevazne dela prestavby

ale zpet k tematu - ty jejich prohlidky... zadarmo ti reknou co vsechno ti za peknou dardu vymenej

Hmmm, to ale vubec neni spatnej napadsmash píše:a nebo udělat sraz klubu E30 v Autecu z důvodu prohlídky, co by tomu řekli

loni sem se ptal v autecu kolik by stalo vyměnit simeringy na diferu a řek mi že tak 16tisíc, protože je to práce na dva dny........kutil to zvlád dobře a za dvě hodinkyJirka325 píše:Jsem si rikal, ze by pani snobove byli tak slechetni. No....tak si to holt budu muset cely podlezt sam s montlampou v jedny ruce, s lupou v druhy![]()
Ono stejnak, co si clovek neuela sam, to nema, nebo mu to nekdo odflakne a chce za to este tezky prachy.

Kutil umí vymontovat dif. asi nejrychleji ze všechLukas-e21 píše:loni sem se ptal v autecu kolik by stalo vyměnit simeringy na diferu a řek mi že tak 16tisíc, protože je to práce na dva dny........kutil to zvlád dobře a za dvě hodinkyJirka325 píše:Jsem si rikal, ze by pani snobove byli tak slechetni. No....tak si to holt budu muset cely podlezt sam s montlampou v jedny ruce, s lupou v druhy![]()
Ono stejnak, co si clovek neuela sam, to nema, nebo mu to nekdo odflakne a chce za to este tezky prachy.
Sehnat sehnali, ale ten výraz v xichtu byl jasný. Kdysi dávno, když byly tam kde je teď AAA, tak to bylo ještě jiné, to lítali i kolem E30.peca píše:Jsem byl ve Zlíně v synotu a neměl jsem problém.všechno mi sehnali.ale je pravda,že jsem tam byl v obleku,protože jsem jel z práce!:)
Blumen: taky chodím jenom v riflích, nebo kraťasích a triku.
Jo tak to jo. To je jinaLukas-e21 píše:tohle je všeobecně známej kutil z rajský zahrady

Pro navstevu Autecu je nejlepsi pripravit si naky teplaky, nebo rovnou naky pekne spinavy monterky a prijit tam, ze mam zajem o novou sedmu, tak ze bych si dal nakou testovaci jizdicku treba v ty pekny s tou svetlou kuziPeťas píše:taky chodím jenom v riflích, nebo kraťasích a triku.

Neco jako bylo ve filmu lovec policajtu, kdyz si prisel cernej koupit Lambo v propocenym natelniku

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
V Plzni mame BMW INVELT http://www.invelt.com prijel sem tam a cumium na parkovisti M3 E30 nadherna rikam si sem doma du dovnitr tam ty hnusy 5 a 7 řady potom jedna fajnová 3čička v EMKU tak sem trochu zaslintal a sel poslusne k nejmensimu stolecku s napisem náhradni dily."potrebuju takovej ten plastik co drzi listu na dverich.."no cekal sem tak 50-100kč za ten plastik..prines to a rikal doklad? řikam ne a von 7kč tak to me opravdu dojal....a este se me zeptal máte to tady?rikam jasne a sel se mnou a jeste mi poradil jak vse udelam aby to bylo bez problemu takze ochota super..aspon v Plzni
Tel : 773 622 822
Hmm, vyjimky potvrzujou pravidlo, ale vetsinou nas budou brat tak, ze pro nas plati spis tohle: http://www.bmwautec.cz/Services/VintageCars.htm 

No musím se zastat Autec - prodej ND a Life Styl
Slecna u doplnku moc ochotná a příjemná
Pak Kopinec a Kořínek u prodeje ND velice ochotní a vždy udělali maximum i kuli male věci. Nic nebyl problem a vždy se to něják vyřešilo.
A bylo jedno, zda tam jdu normal oblecenej či v monterkách.
Opravdu je musím pochválit
Slecna u doplnku moc ochotná a příjemná
Pak Kopinec a Kořínek u prodeje ND velice ochotní a vždy udělali maximum i kuli male věci. Nic nebyl problem a vždy se to něják vyřešilo.
A bylo jedno, zda tam jdu normal oblecenej či v monterkách.
Opravdu je musím pochválit
S BMW na věčné časy!