m3 e30
-
pepam3
- Kontaktovat uživatele:
m3 e30
kluci chtěšl bych si sehnat m3 v 30, ale nedat za to tolik peněz zakolik se prodávají. před dvěma lety jsem viděl velmi hezkou přestavbu z normální karosérie na M3 a měla motor 2,5 z e 36-velice hezké a já vůl do toho nešel. potřebuji větší rozhled v této úpravě. nevíte na kolik by to zhruba mohlo vyjít, sehnat, či rovnou koupit? a nebo ještě lépe nevíte o nějakém takto upraveném kousku. díky
pepam3
m3 je m3, cenu dělá kastle, motor a podvozek, neexistuje m3 za zlomek ceny, to ber jako holej fakt. To auto je unikat, proto si svou cenu drzi, kdyby se valeli na kazdem rohu za pul darma, tak by sekce klubova auta vypadala krapet jinak. V tomhle smeru tezko objevis ameriku, pripadne nekde sezenes pekne cupe s mblatniky a nejakou rozumnou motorizaci, ale garantuju ti, ze s m3 to nema spolecneho nic
V německu se prodává sada na překopání obyč E30 na M3 kompletní, tzn. prahy, blatníky, nárazníky, zadní víko kufru i okno se sloupkama, je to tuším z plastu, ale stojí cca. 60-70 tisíc Kč.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
a ja jsem ten, kdo ti tu alternativu vyfouknul, taky trosku tusim o cem mluvimpepam3 píše:děkuji za poučení pane učiteli. já chtěl slyšet něco rozumného. M3 jednu mám tak nepotřebuji poučovat, jen jsem se chtěl zeptat a pokecat o nějaké rozumné alternativě protože jednu nabídku jsem před dvěma lety prošvihl. ale jinak nic ve zlém
ovšem nevypada to takMpower píše:a ja jsem ten, kdo ti tu alternativu vyfouknul, taky trosku tusim o cem mluvimpepam3 píše:děkuji za poučení pane učiteli. já chtěl slyšet něco rozumného. M3 jednu mám tak nepotřebuji poučovat, jen jsem se chtěl zeptat a pokecat o nějaké rozumné alternativě protože jednu nabídku jsem před dvěma lety prošvihl. ale jinak nic ve zlém
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
ja nevim me se tohle taky libi.a myslim si ze kdyz je clovek sikovnej tak ten nastavec na zadni okno a kufr si udela z lamitu.ikdyz to nebude takova kvalita ale vypada to bude stejneChvalda 318iS píše:Proč to řešit jednoduše, když to jde šložitě![]()
http://bmw-auto.sbazar.cz/bmw-e30-ac-sc ... 54170.html
.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Jo to auto je fakt pěkný, jedinej jeho problém je že nemá m3 zadní okno a kapotu... Jinak docela věrný... Zmíněná vzhledová niance by se dala vyřešit celkem jednoduše, buď sehnat návrh a spatlat si to sám, nebo to nechat udělat za pár tisíc někomu kdo dělá s laminátem... Ale zas takovej mazec to asi nebude a zvládnout se to dá 
No já teda nevím, ale vzhledem k tomu, že to je dost velký díl a hlavně je v tom zalepený zadní okno, tak já si teda myslím, že to taková prdel zase nebude. Ta kapota jo, ale mít zalepený okno v laminátu do toho bych já osobně asi nešel.Chvalda 318iS píše:Jo to auto je fakt pěkný, jedinej jeho problém je že nemá m3 zadní okno a kapotu... Jinak docela věrný... Zmíněná vzhledová niance by se dala vyřešit celkem jednoduše, buď sehnat návrh a spatlat si to sám, nebo to nechat udělat za pár tisíc někomu kdo dělá s laminátem... Ale zas takovej mazec to asi nebude a zvládnout se to dá
E30 340ic V8 6q- EX
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
ale zase mi neříkej, že by to nešlo... Čistě teoretickyBOOST píše:No já teda nevím, ale vzhledem k tomu, že to je dost velký díl a hlavně je v tom zalepený zadní okno, tak já si teda myslím, že to taková prdel zase nebude. Ta kapota jo, ale mít zalepený okno v laminátu do toho bych já osobně asi nešel.Chvalda 318iS píše:Jo to auto je fakt pěkný, jedinej jeho problém je že nemá m3 zadní okno a kapotu... Jinak docela věrný... Zmíněná vzhledová niance by se dala vyřešit celkem jednoduše, buď sehnat návrh a spatlat si to sám, nebo to nechat udělat za pár tisíc někomu kdo dělá s laminátem... Ale zas takovej mazec to asi nebude a zvládnout se to dá![]()
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
-
pepam3
- Kontaktovat uživatele:
kluci tak kouká že jsem pýchnul do vosího hnízda
děkuju za typy, mám aspoň přehled o několikaletém snu.... Za žlutá e30 je velice pěkná, škoda toho zadku,ale už to není taková investice. A jinak s tím VYFOUKNUTÍM, bylo to myslím před dvěma nebo třemi lety v brně-modrý 2,5 - moc moc povedený.
Od té doby scháním a nic nenacházím-proto přemýšlím, že bych se do toho pustil sám. díky všem až to bude aktuální budu znovu všechny otrvavovat 
pepam3