prosim o pomoc ukradeny vw golf 3 kombi
prosim o pomoc ukradeny vw golf 3 kombi
jedna se o cerveny vw golf 3 variant cerny narazniky,alu ats , hagusy, mel jiny odstin pravyho zadniho blatniku, tazny, motor 1,8i jinak uplnej social bez niceho ale hezkej byl prosim kdyby nekdo neco vedel nebo videl dekuju
Brzdi!!!Nejsi Fitipaldi 
Dej blbci funkci a vymyslí práci..
Nella, 4.2.2009 v 17.56, Mělník, 3250g a 49cm
..a jsou z nás rodičové
..
..a od 4.6.2010 i samostatná správní jednotka

Kralupy nad Vltavou..z patka na sobotu (7.9-8.9)..ten prvni prispevek psala ma draha polovicka pod mym nickem..fotky bohuzel zadny nejsou, nestihli jsme ho vyfotit ani..kazdopadne to auto je vzhledove moc pekny, maloktera trojka vypada takhle hezky..ach jo..vin atd jeste napisu...a pochybuju, ze by to nekdy jelo s spztkou..i kdyz dat ji sem klidme muzu..ale bude to nejspis zbytecnyVlkec píše:A kde a kdy ho vůbec ukradly napiš aspoň spz nebo i vinko a nějaký fotky by taky mohly pomoct takovejch aut po republice jezdí jen za dnešek jsem viděl asi dva.

Brzdi!!!Nejsi Fitipaldi 
..a jsou z nás rodičové
..

Nas golf mel s BMW spolecneho majitele, tak proto je to i tadyhoris píše:Oni se kradou i Golfy ?? No tak to byl asi vážně chudák ( ten zloděj). Tak mě nějak napadalo, že Golf má s BMW společnou snad jen zemi původu
Ale souhlasím, že krást se nemá a zloděj patří za mříže

Brzdi!!!Nejsi Fitipaldi 
..a jsou z nás rodičové
..

Aha, už chápu. No chtělo by to foto, pak by byla šance na úspěch. A trochu se o autě rozepsat. No snad se najde........... Když se budou všichni snažit...fireangel píše:Nas golf mel s BMW spolecneho majitele, tak proto je to i tadyhoris píše:Oni se kradou i Golfy ?? No tak to byl asi vážně chudák ( ten zloděj). Tak mě nějak napadalo, že Golf má s BMW společnou snad jen zemi původu
Ale souhlasím, že krást se nemá a zloděj patří za mřížekdyby si nekdo vsimnul..zaslechnull..vic hlav vic vi, vic oci vic vidi
Kazdopadne je pryc auto po komplet oprave, bylo s tim dost prace a padlo dost penez..o to vic to nastve
i kdyz, na druhou stranu, musim to zaklepat, mohlo to byt treba taky kupe a bylo by hur.

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

Prave ze fotky zadny nejsou, nemeli jsme ho dlouho..par mesicu..docela dlouho se davalo dohromady,jezdilo ted jen nekolik tydnu..takze bohuzelhoris píše:Aha, už chápu. No chtělo by to foto, pak by byla šance na úspěch. A trochu se o autě rozepsat. No snad se najde........... Když se budou všichni snažit...fireangel píše:Nas golf mel s BMW spolecneho majitele, tak proto je to i tadyhoris píše:Oni se kradou i Golfy ?? No tak to byl asi vážně chudák ( ten zloděj). Tak mě nějak napadalo, že Golf má s BMW společnou snad jen zemi původu
Ale souhlasím, že krást se nemá a zloděj patří za mřížekdyby si nekdo vsimnul..zaslechnull..vic hlav vic vi, vic oci vic vidi
Kazdopadne je pryc auto po komplet oprave, bylo s tim dost prace a padlo dost penez..o to vic to nastve
i kdyz, na druhou stranu, musim to zaklepat, mohlo to byt treba taky kupe a bylo by hur.

Brzdi!!!Nejsi Fitipaldi 
..a jsou z nás rodičové
..

No ty jsi lopata!horis píše:Oni se kradou i Golfy ?? No tak to byl asi vážně chudák ( ten zloděj). Tak mě nějak napadalo, že Golf má s BMW společnou snad jen zemi původu![]()

Co kdyby se tobě ztratilo auto (v žádném případě ti to nepřeju!!!) a někdo třeba s novějším Saabem by ti řekl něco na ten způsob, co ty jsi řekl tady nešťastníkovi??
Když se mi ztratí BMW, dám to sem. Když to bude Vectra, dám to na Oplácký fórum, když to bude Sierra, dám to na Forďácký, chápeš lopato ??? No ty jsi to rozsekl .....Asmodeus píše:No ty jsi lopata!horis píše:Oni se kradou i Golfy ?? No tak to byl asi vážně chudák ( ten zloděj). Tak mě nějak napadalo, že Golf má s BMW společnou snad jen zemi původu![]()
Ty vole, člověk tady žadoní o pomoc s ukradeným autem a ty mu dáš jasně najevo, že on ani snad auto neměl, protože to nebylo BMW! Takže se to auto ani vlastně nemusí hledat, že jo?
![]()
Co kdyby se tobě ztratilo auto (v žádném případě ti to nepřeju!!!) a někdo třeba s novějším Saabem by ti řekl něco na ten způsob, co ty jsi řekl tady nešťastníkovi??

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

No že šel do Golfa, chudákAsmodeus píše:Tak proč jsi litoval toho zloděje, že ukradl Golfa?? Tímto s tebou končím, osle!horis píše:Když se mi ztratí BMW, dám to sem. Když to bude Vectra, dám to na Oplácký fórum, když to bude Sierra, dám to na Forďácký, chápeš lopato ??? No ty jsi to rozsekl .....![]()
![]()

Urážet se nenechám, na tvé slinty již nebudu reagovat

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

Je jasné, že dál reagovat nebudeš, když nemáš argument!horis píše: Urážet se nenechám, na tvé slinty již nebudu reagovat

Nepřipadá ti, že se chováš trošku nabubřele? Jediné auto je BMW a zbytek je šrot? Asi máš své BMW v parádním stavu, já ti to přeju, ale proč říkáš o zlodějovi (samo, že se čórkařů nezastávám!!!), že je chudák, když šlohnul Golfa?! Třeba ten Golf byl v parádím stavu! A že to dal majitel sem, bych mu vůbec nezazlíval! Čím víc lidí si jeho výzvu přečte, tím větší šance, že se auto najde! Ale samozřejmě, když to budou číst takoví machři v BMW jako jsi ty, kterým nějaký Golf nesahá ani po ventilky v dolní úvrati, tak mu to moc nepomůže. V tom jsi měl pravdu, no...

-
horis píše:Oni se kradou i Golfy ?? No tak to byl asi vážně chudák ( ten zloděj). Tak mě nějak napadalo, že Golf má s BMW společnou snad jen zemi původu
Ale souhlasím, že krást se nemá a zloděj patří za mříže
a co je jako na tom ze Golfy??? ja mam Golfa 2ku a i BMW a ani jedno z nich nezazlivam

Bmw e30 325i - po dlouhým spánku znovuprobraná k životu s chutí dejchat 

Ne, mám jako ty M6 v kábruadam320 píše:tyvole takovou píčovinu by snad nevypustil z držky ani Vlada320, styď se za sebe fešáku, je to k zeblití, ostuda všech majitelů bmw...namyšlenost a výjimečnost...čim jezdíš? E30? nejlevnější a nejvomrdanější bavorák všech dob...západoněmeckej foksvágen...trochu se zamysli

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i