e36 zjištění najetých kilometrů
e36 zjištění najetých kilometrů
Mám dotaz na e36 je pravda že když na E36 stisknu tlačítko nulování budíku - držím ho a zapnu spínačku na 1 tak mi projdou budíky testovacím rozhraním a první číslo testu je počet najetých kilometrů řídící jednotky? je to pravda nebo ne?
Re: e36 zjištění najetých kilometrů
taky jsem o tom slyšel, ale nevím jestli to fungujePaja píše:Mám dotaz na e36 je pravda že když na E36 stisknu tlačítko nulování budíku - držím ho a zapnu spínačku na 1 tak mi projdou budíky testovacím rozhraním a první číslo testu je počet najetých kilometrů řídící jednotky? je to pravda nebo ne?
testovací rozhraní tak sice spustíš ale kilometry se tim nedozvíš...alepon ja jsem to nikdy tak nevidel...s E39 je po najeti 300tis. kilometru to cislo zustalo furt stejny a tech cisel tam za sebou projde X, meni se jen jedno z nich a je 4místnýPaja píše:Potřebuju to vědět přesně! je to tak
ale kdyz nekdo vysvetli apson k cemu to je tak budu rad
uE46 jsem to testoval taky kvuli kontrolkam a budikum a to cislo bylo oproti najetejm 130ti asi o40tisic nizssi takze pochybuju ze by nekdo preprogramoval kilometrovnik smerem nahoru

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
tak to asi bylo tim ze to nebyl stav tachoPaja píše:Tak to je divné kdysi mi někdo tvrdil že pokud zmáčkneš to tlačítko tak se ti zobrazí stav kilometrů- a všude kde jsem to zkoušel tak to bylo víc než je stav tacho!

jinak kdyz to zmacknes bez spinacky tak naskoci jen stav km tak esli si to nepletes s tim...ale pochybuju ze bude z RJ
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Zdarec, inu je to takto:
1: BMW číslo dílu
2: Kód chipu
3: Identif. číslo tacháče
4: Posledních 5 čísel VIN
5: Verze software
6: Verze hardware
Kdyžtak www.bimmerinfo.com je parádní stránka, ne?
přesněji: http://www.bimmerinfo.com/E36_OBC_tricks.htm
1: BMW číslo dílu
2: Kód chipu
3: Identif. číslo tacháče
4: Posledních 5 čísel VIN
5: Verze software
6: Verze hardware
Kdyžtak www.bimmerinfo.com je parádní stránka, ne?

přesněji: http://www.bimmerinfo.com/E36_OBC_tricks.htm