Špatne startuje- 318i e30
- Lukas Martinec
Špatne startuje- 318i e30
Nemate nekdo nejake zkusenosti se spatnym startovanim. baterie je silna,palivo jde take do motoru.Opakuje se to nekdy casteji za sebou i kdyz je motor zahraty.
Za kazdou radu a napad dekuji.
Co máš za motor M10?! .. mi to v poslední době taky párkrát udělaloLukas Martinec píše:Nemate nekdo nejake zkusenosti se spatnym startovanim. baterie je silna,palivo jde take do motoru.Opakuje se to nekdy casteji za sebou i kdyz je motor zahraty.

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Me tohle docela pravidelne dela M40tka, kabely mam nove svicky taky . A obcas proste tocim tocim a nic. Vetsinou to udela kdyz auto jeste neni poradne ohrate a chcipne se - to by asi vypadalo na ventyl studeneho startu , ale je to takove nepravidelne nekdy to dela i za bezne teploty motoru .Dix píše:Co máš za motor M10?! .. mi to v poslední době taky párkrát udělaloLukas Martinec píše:Nemate nekdo nejake zkusenosti se spatnym startovanim. baterie je silna,palivo jde take do motoru.Opakuje se to nekdy casteji za sebou i kdyz je motor zahraty.
Za kazdou radu a napad dekuji.jakoby to točilo skoro nasucho
ale nakonec mi to naskočilo.. teď už mi to naštěstí tak týden neudělalo.. možná to bylo špatným benzínem co jsem bral v tu dobu jen u JETky
... jsem si kolikrát myslel že neodjedu
Je to proste srac , ale chytne to vzdycky.
Neda se to vypozorovat co je pricinou teto svinarny, nepomaha ani prdat plyn ani startovat bez plynu , proste nevim .
Jedine co vim ze kdyz se toto stane , ze tak 3x az 4x tocim jako by na prazdno nez to chytne. Ale jeste by se me nestalo ze by to vazne nechytlo nakonec to nastartuji pokazde .
Podle me se samo nic neopravi , tak ze to v poho nebude . Me to taky treba dlouho neudela a pak zase najednou ejhleDix píše:To Pkot: jj přesně to samé mi to dělá... max na 3.pokus to vždycky chytlo... ale bylo to fakt divné neindentifikovatelnéjak za tepla tak za studena s plynem i bez... ale teď už mi to nedělá, tak fakt nevím, snad to bude v pohodě

No uvidím.... já jsem zatím s motorem neměl od koupě auta žádný problém, tak jestli mi to bude ještě dělat, tak to budu muset nějak pořešitpkot píše:Podle me se samo nic neopravi , tak ze to v poho nebude . Me to taky treba dlouho neudela a pak zase najednou ejhleDix píše:To Pkot: jj přesně to samé mi to dělá... max na 3.pokus to vždycky chytlo... ale bylo to fakt divné neindentifikovatelnéjak za tepla tak za studena s plynem i bez... ale teď už mi to nedělá, tak fakt nevím, snad to bude v pohodě

HOTENTOT 

ja zas mam že studenej chtne hned ale jakmile je trochu zahřatej tak musim několikrat točit i kdyby motor byl sudeny ale auto je rozžhaveny od slunce tak už blbne
a když je fest rozhavene(v těchto vedrech) třeba zastavim v centru a vypnu motor a pak zas potřebuju za chvili jet tak mohu točit to aleluja nechyta a nechyta! tady třeba startuju i 10 minut(s pauzama samo)
nejhorši na tom je že je to ostuda

- Lukas Martinec
ARMAN píše:ja zas mam že studenej chtne hned ale jakmile je trochu zahřatej tak musim několikrat točit i kdyby motor byl sudeny ale auto je rozžhaveny od slunce tak už blbnea když je fest rozhavene(v těchto vedrech) třeba zastavim v centru a vypnu motor a pak zas potřebuju za chvili jet tak mohu točit to aleluja nechyta a nechyta! tady třeba startuju i 10 minut(s pauzama samo)
nejhorši na tom je že je to ostuda
![]()
![]()
jjj je to presne jak rikas ostuda jak prase . Ale v zime startuje jak hodinky .
Sere se to pri tedlech teplotach .
- Lukas Martinec
u mě když takhle dlouho točim třeba i hned napoprve a mam otevřene dveže nebo okno tak je citit smrad neni to benzin ten mi voni ani to neni spaleny benzin ten mi taky voni ale něco jineho ale stejně asi to bude mit s benzinem něco společneho
ma to někdo taky takhle? nemůže smrdět kaťak ale proč by smrděl že?

Ty já jsem cítěl párkrát spíš jak čmoud z fichtlaARMAN píše:u mě když takhle dlouho točim třeba i hned napoprve a mam otevřene dveže nebo okno tak je citit smrad neni to benzin ten mi voni ani to neni spaleny benzin ten mi taky voni ale něco jineho ale stejně asi to bude mit s benzinem něco společnehoma to někdo taky takhle? nemůže smrdět kaťak ale proč by smrděl že?

HOTENTOT