Nemá někdo foto 195/45/15 na seriovém podvozku?
Nemá někdo foto 195/45/15 na seriovém podvozku?
Nemá někdo fotku auta,posazeno na 195/45/15 a na seriovém podvozku?
Dekuji
Dekuji
Re: Nemá někdo foto 195/45/15 na seriovém podvozku?
mam 195/50 r15 na seriovem podvozku jeste zatimSkejT píše:Nemá někdo fotku auta,posazeno na 195/45/15 a na seriovém podvozku?
Dekuji

tak ti teda nevim.ja mam vzadu kola 7palcu sire a 15palcu velikost s et 12 a gumy 195/50 R15 a snizeny to mam o 2cm priblizne a to mam jeste pruziny z kombika a kdyz za to pri rozjezdu vic vemu tak mi skrtaj gumy o lemy.vysoky je to akorat a kdyz si dozadu sedne jeden clovek a ja vepredu tak mam gumu zaroven s lemama.predek jeste nevim.ten byl docela vysokej ale daval jsem tam nizsi pruziny a gumy tam dam 195/55 tajk se uvidi ale myslim ze to bude vypadat dobre.kdybych tam dal ty 205/55 tak ty lemy vervu cely 

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

A ty se divíš s ET 12vlada320 píše:tak ti teda nevim.ja mam vzadu kola 7palcu sire a 15palcu velikost s et 12 a gumy 195/50 R15 a snizeny to mam o 2cm priblizne a to mam jeste pruziny z kombika a kdyz za to pri rozjezdu vic vemu tak mi skrtaj gumy o lemy.vysoky je to akorat a kdyz si dozadu sedne jeden clovek a ja vepredu tak mam gumu zaroven s lemama.predek jeste nevim.ten byl docela vysokej ale daval jsem tam nizsi pruziny a gumy tam dam 195/55 tajk se uvidi ale myslim ze to bude vypadat dobre.kdybych tam dal ty 205/55 tak ty lemy vervu cely

ale zase jsou ty kola krasne vylezly ven a skoro zaroven s lemama.vypada to dobre.takhle ono to neskrta vsude.skrta mi jen levy tzadni kolo protoze tam je navarenej novej lem a jak ma jeste rovnou tu hranu tak o ni to skrta.staci ji sklepat vic dovnitr a prestane to ale jelikoz jsem to prezouval na zimaky tak jsem se na to vykaslal a udelam to ted az dodelam konecne kola a dam je na auto 

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Re: Nemá někdo foto 195/45/15 na seriovém podvozku?
muzu poprosit o foto,dekujiBobik píše:mam 195/50 r15 na seriovem podvozku jeste zatimSkejT píše:Nemá někdo fotku auta,posazeno na 195/45/15 a na seriovém podvozku?
Dekuji

to mas urcite pravdu,ted na nich jezdim.Jen kdyz dam plny rejt,tak me to nekdy ve predu bere o lem a to mam orig. BMW BBS 15"Huska píše:takový pneu jsou hrozně malé .. správný rozměr je 205/55/15

Je to mozny,ze bych byl pro smich,to bych vubec neresil,bylo by me to uplne jedno,proste chci neco co se jen tak nevidi.Urcite bych sel s pruzinama nizeRotten píše:To bude vypadat jako anglicak, hruza proste. Maly kolecka, jeste nizsi guma a mezi blatnikem a kolem pul metru mezera. Bude to pro smich.