Hučici sani
Hučici sani
Zdar hosi,koupil jsem e 30 316i a pri nastartovani my decentne huci v sani nevyte cim by to mohlo byt? Co jsem se ptal tak by mel byt v prdu motorek pro nastaveni klapky a prej se vtom sani ozyva ten zvuk mata nekdo nejaky resesni????
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: Hučici sani
klapka nema motorek, rekni mekanikoj kterej ti to rekl at se vrati k VW group kdyz se v BMW nevyzna...Honzis píše:Zdar hosi,koupil jsem e 30 316i a pri nastartovani my decentne huci v sani nevyte cim by to mohlo byt? Co jsem se ptal tak by mel byt v prdu motorek pro nastaveni klapky a prej se vtom sani ozyva ten zvuk mata nekdo nejaky resesni????
a za dalsi, v technice sem vcera odpovidal klukovi kterej se ptal na to same, ano, krokovej motor pro regulaci volnobehu decentne bzuci, ten zvuk je slyset pred nastartovanim nikoliv po nastartovani... staci hledat a cist, vse je jiz zde popsane
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
sani
Volnobeh to drzi v pohode jede taky ale jenom v tom huci skusim to nejak prozkoumat bliz...ale kdyby te neco napadlo tak se ozvy...Hele u E 30 ma je jet vetrak futr nebo se ma spinat,protoze mi kazdej rika neco jinyho tak si nejsu jiste ale ja si myslim ze je to napeno a toci se podle otacek.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: sani
hele, clovece, jdi ale hodne rychle od tvejch mekaniku... pokud je mechanik tak linej ze se ani nekoukne na motor jak je konstruovana vrtule, tak bych mu nesveril ani vymenu zarovky....Honzis píše:Volnobeh to drzi v pohode jede taky ale jenom v tom huci skusim to nejak prozkoumat bliz...ale kdyby te neco napadlo tak se ozvy...Hele u E 30 ma je jet vetrak futr nebo se ma spinat,protoze mi kazdej rika neco jinyho tak si nejsu jiste ale ja si myslim ze je to napeno a toci se podle otacek.
vrtule drzi na visco spojce, ta se otaci volne pri bezne provozni teplote motoru, pri zvysenem zahrati motoru se otacky srovnaj s otackama motoru.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220