teleskopy krytu střechy na kabrio-UŽ VÍME JAK NA NĚ
teleskopy krytu střechy na kabrio-UŽ VÍME JAK NA NĚ
Čau kabrioleťáci.Stojím tak včera s otcem v garáži před ponkem a hledím tupě na ty teleskopy co drží kryt střechy na kabriu.Kousek vedle nich vidím teleskopy z rámu střechy.Najednou rána,přeskočí jiskra a už to jelo
Chvilka diskuze s tatíkem a druhej den kryt krásně drží v otevřený poloze,takže pokud tady bude zájem z vaší strany tak sem buď hodím popis i s fotkama na kterých bude zřejmá ůprava teleskopů,nebo po dohodě jejich ůprava za mírnou úplatu.Zase 2litry v kapse

- olda barta
Jojo někam tam do těch krajin sme to posílali ještě s miguelem. Bohužel mu ještě ten balík ani nedorazil ... debilní poštaDVORIS píše:Kam jsi to poslal pokud můžu vědět.Já to měl v Ostravě a eee,neumějí.Fikux píše:Zrovna sem odeslal vzpěru na znovu naplněníale což, návod se určitě bude hodit pro příště
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Díky, máš u mě někde na srazu pivo
Gorčák slibuje už přes půl roku že ten průměr začne dělat, ale pořád to odkládá a furt nic - nemá na to prej těsnění. Jedině by prej musel udělat jiný (větší průměr a ostatní parametry zachovat). Ale nevim jestli by se to tam vešlo (a za měsíc sem se eště nedostal k tomu abych se probojoval skladogaráží až k místům kde je u auta dekl - nenechte se mýlit, nemám tak velkou garáž, jenom takovej bordel v ní
)
Gorčák slibuje už přes půl roku že ten průměr začne dělat, ale pořád to odkládá a furt nic - nemá na to prej těsnění. Jedině by prej musel udělat jiný (větší průměr a ostatní parametry zachovat). Ale nevim jestli by se to tam vešlo (a za měsíc sem se eště nedostal k tomu abych se probojoval skladogaráží až k místům kde je u auta dekl - nenechte se mýlit, nemám tak velkou garáž, jenom takovej bordel v ní
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
gorčák
Chlapi kdo je gorčák? To je ten (Opravář BMW) v Radvanicích?
Tak na toho POZOR - je to podvodník s velkým P!
Kámoš si tam dal opravit auto a ta cena co mu dal - no maras!
A to je naproti auto Válek který je fakt celkem vyhlášený na BMW.
Miguel mi již potvrdil že sme to posílali někomu jinýmu než tomu Vašemu expertovi takže sem si oddychlDVORIS píše:Tak Fikux a jsi bez teleskopůJsem tě myslím už jednou varoval tuším.Hlavně že inzeruje že spraví jakoukoliv vzpěru na světě
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Re: gorčák
hele, ja vim sice hovno vo koho jde ale když už taj někoho docela dost veřejně(vzhledem k navštěvnosti fora) pomlouváš tak bys měl asi napsat za jakou opravu kolik naučtoval oproti puvodni dohodě, co zkurvil popřípadě co nedodržel nebo poškodil...Paja píše:Chlapi kdo je gorčák? To je ten (Opravář BMW) v Radvanicích?
to cos napsal je dost nekorektní
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Re: gorčák
Víš co je nekorektní?Žvásty typu opravíme vše,já mu to tam pošlu,že mi to obratem pošle spravený a pak čekám jak piča měsíc a nic.Musím zvednout telefon a dožadovat se navrácení.Takže 50,-za telefon v....,40,- za poštu a hovno hovno zlatá rybko,to jsem těch 90kč mohl radši prolít hrdlemadam320 píše:hele, ja vim sice hovno vo koho jde ale když už taj někoho docela dost veřejně(vzhledem k navštěvnosti fora) pomlouváš tak bys měl asi napsat za jakou opravu kolik naučtoval oproti puvodni dohodě, co zkurvil popřípadě co nedodržel nebo poškodil...Paja píše:Chlapi kdo je gorčák? To je ten (Opravář BMW) v Radvanicích?
to cos napsal je dost nekorektní
nojo dobrý...já neřikam že je nebo neni ja ho an ineznam...jen mi přijde divny řict je to zmrd protože mi dal děsivou cenu...
zmrd je někdo proto že a něco konkretniho...
takhle taj mužu napsat že FX je zmrd protože udělal hroznou věc...a všichni to berte tak že je to zmrd...hrozná věc sice byla že si nechal potahnout volant do kuže ale to je už vedlejší...prostě je to zmrd protože je to podle mě hrozná věc
a když už někoho vyzvu k tomu aby svoje tvrzení obhájil a on mlčí tak to vypadá ještě víc tak že kecá...tim nikomu nechci řict že kecá...evidentní je že ten pán je zmrd no, to už jste taj řekli všichni...
holt až nebudu vědět kam za svatou pravdou tak vim že na tomhle foru se dozvim všechno
zmrd je někdo proto že a něco konkretniho...
takhle taj mužu napsat že FX je zmrd protože udělal hroznou věc...a všichni to berte tak že je to zmrd...hrozná věc sice byla že si nechal potahnout volant do kuže ale to je už vedlejší...prostě je to zmrd protože je to podle mě hrozná věc
a když už někoho vyzvu k tomu aby svoje tvrzení obhájil a on mlčí tak to vypadá ještě víc tak že kecá...tim nikomu nechci řict že kecá...evidentní je že ten pán je zmrd no, to už jste taj řekli všichni...
holt až nebudu vědět kam za svatou pravdou tak vim že na tomhle foru se dozvim všechno
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni