Diagnostika aut
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
jj, presne, jen vis co tomu je, ale nic neupravis, nezjistis pozadovane/skutecne hodnoty a na vw to bude jen do 2000rv, pak uz to nemaka, pac maj can-bus, jinakpocitej jeste notas co ma usb a takovej "sisatej zeleznej hodnekolik" nevim jak se tomu nadava, ale novy notasy uz ho nemaj a prevodnik z usb na ten hodnekolik nefunguje, taky sem mel diagnostiku na vw a cipovani a skoncil sem na tom, ze muj notas nema tu spravnou zdirku, tak to mam jen v praci na pevnym pc a rtaham kabel k autu
jinak jeste existuje bosh diagnostika, ta umi hodne evropskych aut, vlastne vse co ma bosch el., ale treba ital je problem/magneti mareli, nebo francozi, nektery /valeo, a japan vubec, ale mam info, ze VURTH pripravuje diagnostiku na vse, a cena 80000bez dph softver a kabely , nebo kolem 100000 i s bednou/notasem a bude to v cestine!
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
ale ja to pochopil, ze bajzik by to bral jako cinnost/zivnost/privydelek ne si kontrolovat auto, treba se pletuVenca píše:Každýho věc, co si na autě dělá.
Pokud bych měl E30 Motronic, i tak bych si nechal auto prohlídnout na skutečný diagnostice s kontrolními přístroji BOSCH (500,-/hod) a nějaký kódy z ŘJ bych si vyblikal za 0,-.
Jeví se mi to výhodnější, než kšeftškatulka za 8 tisíc s DPH.
E+5 
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
idealni je primo diagnostika od bosche, ale to je financne nekde jinde
a jdou s tim jen auta co maji bosch elektroniku, takze ne japonci, ne italove/magneti mareli a nejaky francouzi/valeo ale doslechl sem se ze neco pripravuje VURTH softver na vsechny auta vc jap a ostatnich i s kabelama....asi za 80 bez dph a nebo za 100 i s pocitacem, ale je to raketa, jinak idelni je asi dneska koncern, to se da kolem 3-4 sehnat, ale ted de co s tim vse zamyslis, pac treba od 2000 rv vejs s tim toho uz moc nezjistis, pac maji can-bus/opticky kabely a s tema se to nejak nebavi, jestli ti jde o km, tak od 97 do 2000 jo, jinak ne, to musis mit tu bosh diagnostiku, ta to umi i u novejsich, ale zase cena je jinde, me se podarilo asi pred dvema lety sehnat diagnostiku vw koncern a cipovani, vse za 12000 to bylo supr, nejaky programy na cipy sem tm mel a kdyz nebyl, tak mi ho nazavolani poslali mejlem asi za 500 a uz mi zustal, takze to se nam asi za dva mesice zaplatilo, ale dneska uz to nedelam, nemam na to cas a jde to vse strasne rychle dopredu, jinak je potreba softver, kabel s prevodnikem a kabel se zasuvkou co strkas do auta, kdyz to budes shanet, sezen si at to ma usb koncovku, delaji se i na koncovku com, ale tu moc notasu nema a prevodnik usb/com nefunguje
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jestli chceš opravdu poradit,tak kontaktuj Alp-a z bmwklubu..Bajzík píše:Potřebuju konktrétní radu, tohle mi nepomůže
=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz