dik za vase nazory a skusenosti cus
životnost podvozku z výroby
životnost podvozku z výroby
by me zajimalo jestli se vam nekdy nekomu stalo ze by vam na bmw upadlo kolo nebo se treba urvalo rameno bez zadny zateze pri normalni jizde a to este s originalnim podvozkem z vyroby. Preci jenom ten muj podvozek je 17let starej tak jestli mam zacit setrit na novej.

Trochu blbý dotaz. Pokud budeš mít někde totálně vymlácený čep apod.tak ti kolo může uletět třeba i u rok starého auta.Na stáří až zas tak moc nezáleží jde spíš o to kolik má auto najeto a po jakých cestách pokud budu jezdit jenom po nové silnici bez jediné díry tak mi jak říkáš podvozek vydrží třeba půl mega bez jediného zásahu a pokud budu jezdit jenom po rozbitých polňačkách a schválně si ještě vychutnávat každou duru tak ti kola uletí třeba za dvacet tisíc.
Sopťa hm to je divny....
dik za snahu ale takovadle odpoved je mi asi k hovnu i kdyz je to pravda a to kazdej vi ze dyz budes projizdet kazdej kanal tak ti to upadne.
ale beru si z toho ze dyz to moje nejezdilo velkou cast zivota v cechach az tedka par let tak to bude asi uz vpici protoze v cechach se jinak nez prez diry a kanaly jezdit neda...
dik za snahu ale takovadle odpoved je mi asi k hovnu i kdyz je to pravda a to kazdej vi ze dyz budes projizdet kazdej kanal tak ti to upadne.
ale beru si z toho ze dyz to moje nejezdilo velkou cast zivota v cechach az tedka par let tak to bude asi uz vpici protoze v cechach se jinak nez prez diry a kanaly jezdit neda...
Zvedni si auto, podlož pod přední nápravnicí a zkus si to pořádně prohlídnout, se vším si zahejbat a zkusit vůle.Zomb píše:Sopťa hm to je divny....
To bude mít pro tebe XXX - krát větší přínos, než takový dotazy.
Njn na blbou otázku blbá odpověd.Zomb píše:Sopťa hm to je divny....
To máš to samé jak by tady někdo na forum hodil dotaz jestli ho zítra přejede auto nebo ne.
Myslím že nejlepší bude když si s tím autem zajedeš někam do servisu a necháš si to zkontrolovat myslím že za kontrolu spodku auta po tobě nikdo nebude chtít bůhvíjaký majlant máš jistotu že je auto v pořádku a hlavně je to lepší než se tady ptát jestli někomu upadlo kolo
Možná se ti bude blbě vyhejbat kanálům když budeš nalitej 
Jinak jde spíš o to, kolik má auto najeto, ale řekl bych, že ani teď už nemáš originál podvozek, to se neboj - budeš to mít postupně už vyměněný, záleží na tom kdy.
Jinak samozřejmě doporučení - kup úplně všechno nový, třeba od Febi a máš klid.
Jinak jde spíš o to, kolik má auto najeto, ale řekl bych, že ani teď už nemáš originál podvozek, to se neboj - budeš to mít postupně už vyměněný, záleží na tom kdy.
Jinak samozřejmě doporučení - kup úplně všechno nový, třeba od Febi a máš klid.
a