BMW E28 shadow line vs. chrom line
BMW E28 shadow line vs. chrom line
Byly mezi temito verzemi i mechanicke rozdily, nebo jen vzhledove...? Koupil jsem stahovacky oken a nejak mi to tam nesedi... Tak me napadlo, ze se zeptam i kdyz podle realoem je to stejny - stve me to... Diky za kazdej postreh...
ne ne, ten kdo maže, tak stojí, protože zrovna maže.Looser píše:kdo maže,ten jedeMíšánek píše:Podle mně by systém na stahování oken měl byt stejný...Mně osobně to tam sedlo úplně přesně do dír, akorát mám problém, že mně to ty motorky nezvládají okna zavírat..
A už jsem docela bezradný...
Jinak ty liešty, respektive ten filc v nich jsem zkoušel už všemožně namazat, ať už konkorem (to není správná cesta
No smoke, no fun...

Dla jsem je tam bez jakekoliv upravy... To jak mi tam nesly dat bylo kvuli po*ranymu centralu... Delal jsem to v pooloseru v garazi a mel jsem tam nejak vzpricenej dratek o kterej mi to chytalo - kdyz jsem to z nej vyvlik, tak jsem mlatil do motorku a tak porad dokola... Vratil jsem se k tomu asi po dvou hodinach s chladnou hlavou, vse jsem omrkl a opatrnenamontoval... Mel jsem z toho radost jak malej kluk... Sedel jsem v aute a jezdil jsem nahoru a dolu a nahoru a dolu...Míšánek píše:Gratuluju!Gangsta píše:Tak jsem tam ty okna naladoval...A jezdi to jak po masle...
A tiše závidím...
![]()
![]()
Nedělal jsi s těma lištama nic?
- Lospiratos
Lospiratos píše:Looser píše:dej si na okno prisavku a tlac do ni smerem nahoru,to by melo pomoct
by si tam rovnou mohl nechat svihadla. I kdyz drzet cudlik el ona, a pritom to tlacit prisavkou a do toho stylovej zvuk servomotorku to nezni vubec spatne misanku
A vůbec, dělejte si prdel z někoho jiného, jo?!?!
No smoke, no fun...