) tak koukam a mam promackly levy zadni dvere
 ) tak koukam a mam promackly levy zadni dvere   , Nechapu jak to tam moh nejakej neumetel neschopnej vyblizanej naborit, mista dost a snih uz taky slezl
 , Nechapu jak to tam moh nejakej neumetel neschopnej vyblizanej naborit, mista dost a snih uz taky slezl   
 ps: nastesti to osnesly jen ty dvere, prah blatnik atd je v poradku

) tak koukam a mam promackly levy zadni dvere
 ) tak koukam a mam promackly levy zadni dvere   , Nechapu jak to tam moh nejakej neumetel neschopnej vyblizanej naborit, mista dost a snih uz taky slezl
 , Nechapu jak to tam moh nejakej neumetel neschopnej vyblizanej naborit, mista dost a snih uz taky slezl   

535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30Vzhledem k dnešnímu bodový systému a systému pojišťoven /zkurvený malusy/ se bohužel ale ani nemůžeš moc divit, že ten člověk ujel :-/Raon píše:Tak vcera sem byl u kamose na proseku a kdyz asi v 23h prijdu k autu (bohuzel 535) tak koukam a mam promackly levy zadni dvere

Presne tak Michale, buzeranskej systembmwm3 píše:Vzhledem k dnešnímu bodový systému a systému pojišťoven /zkurvený malusy/ se bohužel ale ani nemůžeš moc divit, že ten člověk ujel :-/Raon píše:Tak vcera sem byl u kamose na proseku a kdyz asi v 23h prijdu k autu (bohuzel 535) tak koukam a mam promackly levy zadni dvere

Protože je to šupárna jak od bod. systému - nesmyslný pokuty, tak od pojišťoven, že už takhle platíme nesmyslnej ranec a když to jednou za dva roky fakt potřebuješ, tak Tě osolej ještě víc.
Jinak Ti to samozřejmě nepřeju, to je jasný.

nebo čerstvě uzavřenou pojistku ( pokud je to tak že dostane 1.bonus za rok od události )Koby píše:Zkus to hodit na někoho, ktrej má malý bonusy, babička apodobně... Nedávno jsem řešil podobnou situaci.
 Mno a zítra si jedu do Generali pro odměnu...
 Mno a zítra si jedu do Generali pro odměnu...  

Rekl bych, ze jsi mel stesti...castro píše:nebo čerstvě uzavřenou pojistku ( pokud je to tak že dostane 1.bonus za rok od události )Koby píše:Zkus to hodit na někoho, ktrej má malý bonusy, babička apodobně... Nedávno jsem řešil podobnou situaci.
mě dneska ženská nabořila při vyparkovávání ledvinky přesto že měla 1,5m před sebou a 2m zasebou. Než jsem došel k autu tak už byla fuč. Nějaký lidi docela čuměli na tu ránu tak tam chvili civěli a když jsem došel k autu tak mi řekli typ, barvu a popis osoby. Bylo to v jednom areálu tak jsem si ji zjistilo a počkal v jídelně když šla na oběd...Mno a zítra si jedu do Generali pro odměnu...

ale ty lidi jsou někdy fakt pěkný s*áči...

A nestál si vedle popelnicRaon píše:Tak vcera sem byl u kamose na proseku a kdyz asi v 23h prijdu k autu (bohuzel 535) tak koukam a mam promackly levy zadni dvere

Protože to byl zrovna nějak ten silný vítr a bejvaj odbržděný, mě to takhle udělalo kdysi šlic na zadním blatníku a koukal jsem, že ten kámoš s E21 tam občas taky stává, tak bacha na to kucí. Jinak když na to občas koukam tady z okna jak lidi parkujou a vyjížděj tak je to tragedie. Šrámy od toho jak lidi otvíraj dveře a odřený lišty na nárazníku jsou tady na denním pořádku
  Protože to byl zrovna nějak ten silný vítr a bejvaj odbržděný, mě to takhle udělalo kdysi šlic na zadním blatníku a koukal jsem, že ten kámoš s E21 tam občas taky stává, tak bacha na to kucí. Jinak když na to občas koukam tady z okna jak lidi parkujou a vyjížděj tak je to tragedie. Šrámy od toho jak lidi otvíraj dveře a odřený lišty na nárazníku jsou tady na denním pořádku  
To nebyla popelka ani vitr. Ja stal z druhy strany, jako u Mc Donalda, jak se jede do Bily. Asi se tam otacel nejakej nakladak, pac to vypada jako od nejaky gumy co maj na krajich a hranach, zadnej slic, jen ciste promackly, ale zase dost. Dokonce me napadlo jestli to neni prokoply (to udelali kamosovi este s objetim klicema na jeho 528i e39), ale chybela tam stopa.Miguel píše:A nestál si vedle popelnicRaon píše:Tak vcera sem byl u kamose na proseku a kdyz asi v 23h prijdu k autu (bohuzel 535) tak koukam a mam promackly levy zadni dvere

ps: nastesti to osnesly jen ty dvere, prah blatnik atd je v poradkuProtože to byl zrovna nějak ten silný vítr a bejvaj odbržděný, mě to takhle udělalo kdysi šlic na zadním blatníku a koukal jsem, že ten kámoš s E21 tam občas taky stává, tak bacha na to kucí. Jinak když na to občas koukam tady z okna jak lidi parkujou a vyjížděj tak je to tragedie. Šrámy od toho jak lidi otvíraj dveře a odřený lišty na nárazníku jsou tady na denním pořádku
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30System debilni je, ale co od nej cekat jinyho nez dalsi obloz na lidi.. Na to mane u nas v Cechach (/bohuzel) dobry experty, na to jak okradat vlastni narodAkmall píše:Presne tak Michale, buzeranskej systembmwm3 píše:Vzhledem k dnešnímu bodový systému a systému pojišťoven /zkurvený malusy/ se bohužel ale ani nemůžeš moc divit, že ten člověk ujel :-/Raon píše:Tak vcera sem byl u kamose na proseku a kdyz asi v 23h prijdu k autu (bohuzel 535) tak koukam a mam promackly levy zadni dvere

Protože je to šupárna jak od bod. systému - nesmyslný pokuty, tak od pojišťoven, že už takhle platíme nesmyslnej ranec a když to jednou za dva roky fakt potřebuješ, tak Tě osolej ještě víc.
Jinak Ti to samozřejmě nepřeju, to je jasný.

535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30Dik ale asi to zpravim i bez pojistovny... Uplne vidim ty davy co se mi nabizej at to na ne hodimcastro píše:nebo čerstvě uzavřenou pojistku ( pokud je to tak že dostane 1.bonus za rok od události )Koby píše:Zkus to hodit na někoho, ktrej má malý bonusy, babička apodobně... Nedávno jsem řešil podobnou situaci.
mě dneska ženská nabořila při vyparkovávání ledvinky přesto že měla 1,5m před sebou a 2m zasebou. Než jsem došel k autu tak už byla fuč. Nějaký lidi docela čuměli na tu ránu tak tam chvili civěli a když jsem došel k autu tak mi řekli typ, barvu a popis osoby. Bylo to v jednom areálu tak jsem si ji zjistilo a počkal v jídelně když šla na oběd...Mno a zítra si jedu do Generali pro odměnu...

ale ty lidi jsou někdy fakt pěkný s*áči...