P.S.Ptám se čistě ze zvědavosti,určitě nebudu běhat po sídliště a zkoušet jestli to fak funguje...

Pokud ti jde o nouzový otevření tvýho auta, věnuj tomu trochu čas a jistě na to přijdeš sám.<=ExoRcisT=> píše:Pánové jen dotaz,pamatuju si že jsme tu měli jednou téma jak otevřít káru,a někdo dával odkaz,na celou příručku,jak otevřít hooodně různejch aut,tak jestli to tu nemůžete ještě jednou hodit.Dík![]()
P.S.Ptám se čistě ze zvědavosti,určitě nebudu běhat po sídliště a zkoušet jestli to fak funguje...![]()
Myslím, že se ptal jak odmknout autoVenca píše:Pokud ti jde o nouzový otevření tvýho auta, věnuj tomu trochu čas a jistě na to přijdeš sám.<=ExoRcisT=> píše:Pánové jen dotaz,pamatuju si že jsme tu měli jednou téma jak otevřít káru,a někdo dával odkaz,na celou příručku,jak otevřít hooodně různejch aut,tak jestli to tu nemůžete ještě jednou hodit.Dík![]()
P.S.Ptám se čistě ze zvědavosti,určitě nebudu běhat po sídliště a zkoušet jestli to fak funguje...![]()
Asi jako známej, co se mi vysmál, když jsem otevřel drátem Š-120L klasickým háčkováním - on to dělal jen větší kancelářskou sponkou a dokonce to vypadalo, že odemyká klíčem...
To by bylo krásné ale asi to nepůjde.Podle mně je nejlepší si vymyslet něco svého originálního prostě mám v autě třeba "Laserline" tak je to oničem když to chci ukrást tak to ukradu prostě tyhle rozšířené systémy zlodějí znají a ví jak je jednoduše překonat musí to být něco co zloděje překvapí co nečeká dá se toho na utě vymýšlet spoustu. Čím víc věcí tím větší problém pro zloděje.aula píše:Nebo by možní i bylo užitečnější, kdyby někdo napsal, jak to udělat tak, aby to tou tkaničkou jen tak otevřít nešlo a ani ničim jiným. Hm?
jojo, dělali...třeba Oltcit měl jedne klíč od kastle ke všem autum až do 88mýho...opět nejsem čorkař ale Olctita jsem měl tak jsem byl poučenSopťa píše:jinak uplně nejlepší co ti mužu doporučit je že seženeš co nejvíc majitelů E30 a pujčíš si jejich klíče...stoprocentně jeden z deseti bude fungovatXkrát vyzkoušeno
Staré Mercedesy
U těch dělali snad jen jeden klíč na všechny