dlouho jsem se rozhodoval zdali mám napsat, ale nedalo mi to a proto píšu. jedná se o známého Blumen_071. znám ho asi tři roky a jevil se mě jako vcelku normální člověk. nejsem s ním nějak často ve styku, ale občas přijede ke mě do garáže a poslední dobou jsem s ním v kontaktu přes ICQ. vím, že je poslední dobou mimo republiku za prací. také vím, že uvažuje o koupi nového vozu. dostal jsem od něj několik odkazů s jím vybraných vozů na mobile.de a autoscout24.de. ovšem nedovedete si představit jaký byl můj údiv když jeho výběr spočinul u jakési audi 2.5tdi. vyvedlo mě to docela z kolejí a byl jsem velmi udivem

jak on ktery na foru e30.cz funguje jako moderátor a autor mnoha sofistikovaných příspěvků tak hluboko klesnul. někdo by mohl začít křičet hesla o tom jak si hřejeme hada na prsou, ale to bych nechtěl. právě naopak bych vás všechny chtěl požádatl o porozumění při jeho poklesku. při představě, že odtržen od domova, známých, kamarádů, rodiny, pendlujíci někde mezi francií a švajcem, pronásledován kamerami všudy přítomných radarů. se nedívím, že upadá do depresí a do bahna slabomyslných myšlenek. byl bych rád kdyby jste to vzali s humorem, ale zároveň se hluboce zamysleli na jeho počínáním a byli mu nablizku aspoň myšlenkou.