Otazka, mate někdo servis nebo znamou rampu v blizkem okoli P5 aby se na to dalo podivat?

Diky
je to sniženy takhleMarosh píše:Jak moc je to snizeny? Mam garaz s jamou ze ktery si prohlidnes co chces, ale zajizdi se do ni z kopce, takze jak je auto moc nizky, tak drhne brichem.Je to P6...
nechci Ti radit náký bastly ale jelikož jedna ta posraná guma stojí jak žrádlo na celej tejden tak věř že stačí když to přiděláš tim držákem u převodovky a zbytek vklidu zkousne ta podkova na koncovym tlumičiARMAN píše:aha tak proto to tak visihura do elitu
Copak ty pryze, ty stojej par desetikorun, to ja teda prozeru za tejden vicadam320 píše:nechci Ti radit náký bastly ale jelikož jedna ta posraná guma stojí jak žrádlo na celej tejden tak věř že stačí když to přiděláš tim držákem u převodovky a zbytek vklidu zkousne ta podkova na koncovym tlumiči![]()
já třeba jsem se naučil veškerý vejfuky na svejch autecj řešit uplně jinym zpusobem než sopu ty posraný gumy bo tohle u bmw nevyřešili vubec dobře páni inženýři...spolíham na dva klínový řemeny a šetřim jak prachy tak nervy s montáží tech bazmeků
Ted nevim jestli mam reagovat na to modrý nebo na to černýJirka325 píše:Copak ty pryze, ty stojej par desetikorun, to ja teda prozeru za tejden vicadam320 píše:nechci Ti radit náký bastly ale jelikož jedna ta posraná guma stojí jak žrádlo na celej tejden tak věř že stačí když to přiděláš tim držákem u převodovky a zbytek vklidu zkousne ta podkova na koncovym tlumiči![]()
já třeba jsem se naučil veškerý vejfuky na svejch autecj řešit uplně jinym zpusobem než sopu ty posraný gumy bo tohle u bmw nevyřešili vubec dobře páni inženýři...spolíham na dva klínový řemeny a šetřim jak prachy tak nervy s montáží tech bazmekůale ty spony na konecovej tlumic co tak rady hnijou, ty jsou pekelne drahy.
No mozna to tak vyda za vsechny dohromadyadam320 píše:Ted nevim jestli mam reagovat na to modrý nebo na to černý![]()
![]()
Každopádně ta guma stojí asi 250 no....to teda taky sežeru dřív