BMW vrakoviste na Hnevkovskeho/Sokolova Brno Komarov
BMW vrakoviste na Hnevkovskeho/Sokolova Brno Komarov
Zdravim,
Nikde jsem tu nenasel telefonni cislo na toto vrakoviste v Brne. Je na Hnevkovskeho za benzinkou. Na prave strane kdyz se jede z Komarova k Makru, v arealu nejakych budov. Jednou uz jsem tam byl a ted bych si tam potreboval zavolat.
Mate to cislo nekdo?
Popripade i jine vrakoviste v okoli Brna
Nikde jsem tu nenasel telefonni cislo na toto vrakoviste v Brne. Je na Hnevkovskeho za benzinkou. Na prave strane kdyz se jede z Komarova k Makru, v arealu nejakych budov. Jednou uz jsem tam byl a ted bych si tam potreboval zavolat.
Mate to cislo nekdo?
Naposledy upravil(a) IvoBrno dne 25. 09. 2006 12:46, celkem upraveno 1 x.
- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW vrakoviste na Hnevkovskeho/Sokolova Brno Komarov
Potom ještě vrakoviště v Moravanech,p.Šmíd 777 078 974IvoBrno píše:Zdravim,
Mate to cislo nekdo?
Dily
Byl jsem tam včera pro chladič a,že by byly z nejlevnějších to se teda říct nedá.Pokud nebudu nutně muset určitě radši zvolím nákuúp přes forum pokud to tady někdo samo bude mít.Jo někomu to muže přijít směšná částka,ale 2000kč za chladič,kterechšto by mělo bejt celkem dost,mi přijde nekřestansky,ale co kšeft je kšeft,potřeboval jsem ho ,tak sem ho vzal:Pozn. je to samo jen muj subjektivni pocit.,aby se toho zase někdo nechtěl hned chytat 

Jeď na plný pecky, když na to máš!! Ex E30 325i.M-technik1,Coupe ,Ex E30 318i chrom, E21 316 Sharks not dead! EX E30 316i M40
- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Oprava čísla:777 072 974matal píše:Potom ještě vrakoviště v Moravanech,p.Šmíd 777 078 974IvoBrno píše:Zdravim,
Mate to cislo nekdo?
Omlouvám se, špatně jsem ho opsal..

-
Já znám vrakoviště v Brně ještě u Semilasa. Kámoš tam kdysi nechal pohřbít staré auto. A nějaký kusy tam měli.