Krádeže BMW????
Krádeže BMW????
Mám takovej dojem, že se tady nějak rozmáhaj krádeže E30tek. V poslední době tady furt někdo hlásí krádež nebo pokus o ní.
Začínám mít pocit jestli tomu trošku napřispívá sekce "klubová auta"
Je to vlastně takovej katalog aut pro zloděje.
Každopádně mě to pěkně sere......
Začínám mít pocit jestli tomu trošku napřispívá sekce "klubová auta"
Je to vlastně takovej katalog aut pro zloděje.
Každopádně mě to pěkně sere......
já myslim že z těch aut v tom katalogu se ještě žádný neztratilo, jestli tak mě opravte
ale fakt je ten že se krade dost to jsem si taky všim a myslim že je to tim že v dnešní době maj už tyhle káry i cikáni a když potřebujou díly tak si je prostě na ulici vezmou, ukrást E30 je totálně primitivní
vono kdo má leštěnku a nemá garáž nebo korektní alarm tak je hloupej to tak holt je, ty auta se kradli od jakživa
ale fakt je ten že se krade dost to jsem si taky všim a myslim že je to tim že v dnešní době maj už tyhle káry i cikáni a když potřebujou díly tak si je prostě na ulici vezmou, ukrást E30 je totálně primitivní
vono kdo má leštěnku a nemá garáž nebo korektní alarm tak je hloupej to tak holt je, ty auta se kradli od jakživa

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
přesně tak, pět třicítek z deseti jich maj lájoši a tomudle autu nedělaj zrovna dobrý jméno, je to jedna z věcí kvůli čemu sem se zbavil svý už poslední tříciadam320 píše: v dnešní době maj už tyhle káry i cikáni a když potřebujou díly tak si je prostě na ulici vezmou, ukrást E30 je totálně primitivní
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
Re: kradeze
no to bude určitě timardo píše:no hlavne ze tady radite jak e30 nastartovat pres kabely,ktera barva na co je ATD. Tak se pak nedivte.

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Re: kradeze
u mě to bude tim že jsem auto ani nezamykal a klíče v zapalováníardo píše:

-
Jsou to šmejdi!!!!
Ahoj lidi, začíná mě pěkně s..... jak se nám ty auta kradou, mě ukradli před časem E30 a teď mám týden E34 a už se mi do ní vloupali... Oblast Vinohrady, Praha 2

-
-
- člen E30.cz
Kdyby bylo možne chránit si svůj majetek přiměřene nejen papirové ceně ale i morálni hodnotě tak by to vypadalo jinak.Znám případ tak 8 let z5,chlápkovi co týden vybîlili vúz.Nasral se a pod práh namontoval trysky nejakého plamenometu.První feták co šáhnul na kliku měl spálené nohy až po koule,no,majitel dodnes tomu šmejdovi platí.A měl vůz opatřený výstrahou jasné napsanou.
ex E 30 318i,E 30 320i ex,E 30 316i A Blue Angel ex, E 30 325 Silver Lady, chromáčik,ex E36 325i kupé,now e36 kupé 2.5 White homeless
Re: Jsou to šmejdi!!!!
Tak to mas smulu. ja na P2 parkuji s moji tricou uz 7let a jeste se mi nestalo, ze by mi do ni nekdo vlezl . Ale nerikam ze se jako na Vinohradech nekrade . Tatovi ukradli auto, sestre do auta vlezli asi tak 100x a strepy z okynek na ulici vidte furt . Je to desny a nejhorsi je ze ty CURAKY fetacky vidite prez den, jak chodi a nahlizi do kazdeho auta a nemuzete nic delat ....Ice_Bmw_E34 píše:Ahoj lidi, začíná mě pěkně s..... jak se nám ty auta kradou, mě ukradli před časem E30 a teď mám týden E34 a už se mi do ní vloupali... Oblast Vinohrady, Praha 2![]()
-
BMW - Vinohrady
Ahoj lidičky, dneska se mi jíž po druhé snažili dostat do auta. Vyštípli zámek, mám na oknech nálepku Defend lock a svítí tam dioda od alarmu... a i přes to si prostě musejí něco zničit. Začíná mě to docela štvát. Když jsem pak odjížděl všimul jsem si v ulici Rybálkova že tam stojí zelená 735i E32 také má vyšíplí zámek, také tam byla červená E36 - zámek... a pak Fiat Uno... Jen vám to píšu aby jste si na Vinohradech dávali pozor.... Přemýšlel jsem že bych auto prodal... ale ne... já se jen tak nedám a Baworáka kvůli tomu také pryč dávat nebudu... ve finále je to stejaně jedno co budu mít protože ty zmr... zlodějský dneska jdou po všem... Nejdríve jsem si myslel že to bude dělat někdo na díly atd... ale po dnešní skušenosti jsem zjistil, že to profesionálové nebudou... a v podstatě netuším o co jim jde.
jsou to prostě vylízaní čuráčci(pardon za ten výraz). Na takový platí pořádná hůl a řezat hlava nehlava. Taky jsem bez garáže ale mám to štěstí, že parkuju aspoň na dvorku. Ale když člověk někde je a nechá auto na ulici...
Jinak já v autě nenechávám ani chcíplou muchu. raději budu chodit s igelitkou krámu tam i zpět ale když už do toho někdo vleze tak bude mít prd. U nás se zase rozmohly krádeže PHM. Beru vždy tak za 300Kč max. A nechávám dojezd okolo 15-20km.
Jinak moje zabezpečení??? Alarm,zámykání volantu+šaltpáky, ventil, který odpojuju dodávku paliva, tajný vypínač-to dělal kamarád-při jakémkoliv pokusu auto nastartovat auto troubí
. jinak v místech kde se pohybují tihle debílci tak dávám ještě na palubku modrý maják. zatím nikdo nic nezkoušel a doufám, že ani nezkusí-ale vítr mám jako blázen...
Jinak já v autě nenechávám ani chcíplou muchu. raději budu chodit s igelitkou krámu tam i zpět ale když už do toho někdo vleze tak bude mít prd. U nás se zase rozmohly krádeže PHM. Beru vždy tak za 300Kč max. A nechávám dojezd okolo 15-20km.
Jinak moje zabezpečení??? Alarm,zámykání volantu+šaltpáky, ventil, který odpojuju dodávku paliva, tajný vypínač-to dělal kamarád-při jakémkoliv pokusu auto nastartovat auto troubí

BMW E28 525eA, BMW E28 ///M535
Ex=E34 525i 24V, E32 735i, E28 525e, E21 318
New Car= BMW E24 635CSi
Ex=E34 525i 24V, E32 735i, E28 525e, E21 318
New Car= BMW E24 635CSi