Vyleštění kol.
Vyleštění kol.
Neporadil by mi někdo jak vyleštit límce na kolech?? Nebo spíš jestli se na to používá nějaká brusná pasta? Něco jsem si koupil neni to špatný ale když to pak přestříkám bezbarvým lakem tak to ztmavne a už to neni ono. 

Máš auto? nebo BAVORÁKA!!!
Sundat barvu, vobrousit smirglem (400,800,1200) potom koupit v hornbachu sadu na lesteni (dva kotoucky a dve pasty) a pak uz jen predlestit hrubym a hnedou pastou a dolestit hadrovim a modrou pastou.Zhruba tak 1 kolo 1 den ciste prace.A pokud to budes chtit prelakovat tak ti to vzdycky zmatovati a taky ne vzdycky to jde nalakovat tak aby to drzelo.Good luck
TAkhle sem lestil ja a uz nikdy vic
pred

po

pred

po

Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look+ BMW E39 530i touring
Coveeece to fakt ted netusim, ale pokud je budes kupovat v tom hornbachu tak ji maj tam kde prodavaj vrtaky a tak (takovy to samotny oddeleni kde se vsechno plati hned)
Proste sada na lesteni, nic vic tam nemaj (dva kotoucky a dve takovy kvadriky pasty)
Proste sada na lesteni, nic vic tam nemaj (dva kotoucky a dve takovy kvadriky pasty)
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look+ BMW E39 530i touring
Taky mě to zajímá,že se dotoho montuju ale zkoušel jste někdo Chromování?Je to sice drahý ale prej super věc a je to na furt.
Mě je divný že se daj chromovat litáky.

Naposledy upravil(a) Montyjack dne 08. 07. 2006 21:07, celkem upraveno 1 x.
Prodam - viewtopic.php?p=135772#135772
- [CZ]Airwolf[OC]
To jo no a prej ani nemužou bejt poškozený když jdou do chromu.[CZ]Airwolf[OC] píše:no poskodis kola a pak co ? chrom neni zadna vyhra.Montyjack píše:Že se dotoho montuju ale škoušel jste někdo Chromování?Je to sice drahý ale prej super věc a je to na furt.
Na druhou stranu když poškodíš leštěnej jsi natom stejně.
Prodam - viewtopic.php?p=135772#135772
- Radek_750iA
Podle me je lepsi vylestit...Uz jsem videl spoustu chromovych kol ktery se loupaly....
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
- Lospiratos
Ja sem sundaval starej lak normalne barvozroutem, sem to rikal obecne sundat barvu, protoze nektery kola maj normalne nastrikanej limec barvou a tak.
Kazdopadne bych byl pro lesteni kdyz se o to bude clovek starat.
Moje kola takhle drzej uz neco pres rok a a ni sem na ne nesahnul.Ale po kazdym prijezdu kdy prselo sem je pekne otrel do sucha aby to neoxidovalo.Zalezi ale taky na druhu hliniku, ne kazdej de vylestit do "chromu"
V zadnym pripade ne SILICHROM!!!!!!!!
Silichrom akorat zmatovati krasne vylestenej hlinik.POkud nekdo dolestuje silichromem, tak to kolo neni vylesteny do chromovyho lesku ale do takovyho matnyho lesku.
No a k tomu chromovani.Pokud se kola budou davat na strikanej chrom, tak nou problem zakytovat a fouknout.No ale pokud se chromujou normalne v lazni, tak se stejne musej takhle nejdriv vylestit aby na tom ten chrom vypadal, takze lesteni se clovek nezbavi.A samozrejme ze pokud chrom trosicku odrete tak se zacne loupat.Lestenej hlinik se akorat zaprousi a to misto prelesti a je to jak novy.
Moje kola takhle drzej uz neco pres rok a a ni sem na ne nesahnul.Ale po kazdym prijezdu kdy prselo sem je pekne otrel do sucha aby to neoxidovalo.Zalezi ale taky na druhu hliniku, ne kazdej de vylestit do "chromu"
Silichrom akorat zmatovati krasne vylestenej hlinik.POkud nekdo dolestuje silichromem, tak to kolo neni vylesteny do chromovyho lesku ale do takovyho matnyho lesku.
No a k tomu chromovani.Pokud se kola budou davat na strikanej chrom, tak nou problem zakytovat a fouknout.No ale pokud se chromujou normalne v lazni, tak se stejne musej takhle nejdriv vylestit aby na tom ten chrom vypadal, takze lesteni se clovek nezbavi.A samozrejme ze pokud chrom trosicku odrete tak se zacne loupat.Lestenej hlinik se akorat zaprousi a to misto prelesti a je to jak novy.

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Já silichromem leštil víko motoru a je jak zrcadloBohhy píše:Ja sem sundaval starej lak normalne barvozroutem, sem to rikal obecne sundat barvu, protoze nektery kola maj normalne nastrikanej limec barvou a tak.