BIg problem s přestavbou

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
stormič

BIg problem s přestavbou

Příspěvek od stormič » 23. 05. 2006 10:11

Čau, dneska jsem byl u Stehlíka a ani mi nedal povolení k přestavbě.Jde o to,že mám k autu německej i českej techničák,ale že prej v Praze už se jim do toho nechce a chtěj vidět to auto, ze kterýho jsou ty papíry.A to právě nemám :( Evidenčku bych možná jakž takž prošel....pak bych to měl na sebe už přihlášený, ale nechce se mi jezdit s autem, který je kupé a mám papíry na 4 dvéř.Byl by to průser, kdyby mě potkali fízlos :((((
Poraďte prosíííím

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Re: BIg problem s přestavbou

Příspěvek od DAN » 23. 05. 2006 10:32

stormič píše:Čau, dneska jsem byl u Stehlíka a ani mi nedal povolení k přestavbě.Jde o to,že mám k autu německej i českej techničák,ale že prej v Praze už se jim do toho nechce a chtěj vidět to auto, ze kterýho jsou ty papíry.A to právě nemám :( Evidenčku bych možná jakž takž prošel....pak bych to měl na sebe už přihlášený, ale nechce se mi jezdit s autem, který je kupé a mám papíry na 4 dvéř.Byl by to průser, kdyby mě potkali fízlos :((((
Poraďte prosíííím
Pokud máš možnost - normálně na sebe přihlaš ty papíry - to je základ. Pak už je všechno malichernost. Neser se s tím. Na fízly se můžeš vysrat. V uplně nejhorším případě příslušníkovi vysvětlíš počet dveří, že jedeš na přestavbu a je. Ale dělej, neztrácej čas. Příjdeš za Stehlíkem, řekneš, hele Mirku, tak tady mám ty papíry, jak jsme se domluvili - je to čecko už konečně v pořádku - on už bude vědět hovno - a napíše ti papír pro DI a máš to. Mákni na tom a uvidíš, že to dobře dopadne. Jinak už jsem viděl několik CZ papírů, ve kterých byly chyby ohledně počtu dveří - máš papíry na sedan a fyzicky nemáš kupé, jak se píšeš, ale tudor - což je karoserie jako sedan, akorát má 2 dvěře místo 4, jako má sedan.
Co na tom nakonec záleží kolik má auto dveří :D - důležitý je neudělat nějakej jinej průser ?
BMW The Ultimate Driving Machine

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 23. 05. 2006 12:38

DAN píše: Co na tom nakonec záleží kolik má auto dveří :D - důležitý je neudělat nějakej jinej průser ?
Naprostej souhlas. Nedělej cestou kraviny a kdyby tě zastavili, zkus to okecat že jedeš na přestavbu. Kokot tě posere, normální člověk přimouří oko a pustí tě

Jen jsem nepochopil proč chtějí vidět starý auto na přestavbě...

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 23. 05. 2006 12:57

Tweety píše:
DAN píše: Co na tom nakonec záleží kolik má auto dveří :D - důležitý je neudělat nějakej jinej průser ?
Naprostej souhlas. Nedělej cestou kraviny a kdyby tě zastavili, zkus to okecat že jedeš na přestavbu. Kokot tě posere, normální člověk přimouří oko a pustí tě

Jen jsem nepochopil proč chtějí vidět starý auto na přestavbě...
Teoreticky by měl Stehlík dycky jít ven a čecko pořádně prohlídnout.

stormič

Příspěvek od stormič » 23. 05. 2006 13:44

děkuji Vám moc hoši za radu.Co nejdřív vošmelim tu evidenčku a pak se jede za Štehlou :) Budu vás informovat.
Zatim

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 23. 05. 2006 14:37

DAN píše: Teoreticky by měl Stehlík dycky jít ven a čecko pořádně prohlídnout.
Myslíš starý auto, ze kterého jsou papíry, nebo nové na které se papíry staví ? Je teda fakt, že když se dělá přestavba, tak už z názvu je logické, že by mělo být na místě i auto ze kterého jsou papíry

[CZ]Airwolf[OC]

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] » 23. 05. 2006 14:57

Tweety píše:
Myslíš starý auto, ze kterého jsou papíry, nebo nové na které se papíry staví ? Je teda fakt, že když se dělá přestavba, tak už z názvu je logické, že by mělo být na místě i auto ze kterého jsou papíry
dotazeno do extremu clovek by musel prijet s platakem s dvema E30tkama (stara+nova) :lol:
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno :)

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 23. 05. 2006 15:32

[CZ]Airwolf[OC] píše:
Tweety píše:
dotazeno do extremu clovek by musel prijet s platakem s dvema E30tkama (stara+nova) :lol:
Teoreticky by ta jedna mohla být pojízdná :lol:

hawkhammer

Příspěvek od hawkhammer » 23. 05. 2006 16:23

:)
Naposledy upravil(a) hawkhammer dne 24. 05. 2006 13:16, celkem upraveno 1 x.

Trautenberg

Příspěvek od Trautenberg » 23. 05. 2006 17:14

a to je nejlepsi napsat na internet... :roll:

***Apollo***

Příspěvek od ***Apollo*** » 23. 05. 2006 19:16

Tweety píše:Teoreticky by ta jedna mohla být pojízdná :lol:
To sice ano ale pokud k tomu nemas papiry tak s tim (teoreticky) nesmis na silnici.
Škoda Favorit 136L ==>> BMW E30 318i Touring M40 r.v. 94

***Apollo*** CAR

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 23. 05. 2006 20:03

hawkhammer píše:hele ja sem stehlikovy poslal flasku a napsal mi tam motor kterej se vubec do E30 nedelal .. :)
Pan Stehlík je borec, věci rozumí jako málokdo a navíc je s ním každej koho znám, kdo s ním něco řešil, spokojenej. Kéž by byla aspoň třetina úředníků ( on není úředník v pravým slova smyslu - on je homologační technik - odborník ) na úřadech jako on - na něm nekrachlo snad nikdy nic.

Doufám, že si nikdo nebude vykládat to cos napsal, jako, že za flašku udělá cokoli. Jestli něco takovýho udělal, tak to rozhodně nebylo pro nějakou mizernou flašku, ale proto, že chtěl vyhovět - protože je hodnej. :? A za dobrotu, jak známo, na žebrotu.

hawkhammer

Příspěvek od hawkhammer » 23. 05. 2006 20:29

No ja taky doufam ze si to nikdo nevyloží zle. Jen sem chtel rict ze se s nim da domluvit a tu flasku sem mu poslal az dodatecne. Je pravda ze sem to mel asi predtim napsat trochu jinak.

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 24. 05. 2006 06:29

***Apollo*** píše:
Tweety píše:Teoreticky by ta jedna mohla být pojízdná :lol:
To sice ano ale pokud k tomu nemas papiry tak s tim (teoreticky) nesmis na silnici.
Bavili jsme se o autě, ze kterého jsou ty papíry. Jediný důvod proč by se na přestavbu nemohlo dostavit by byl ten, že je na sračky v garáži, třeba....ale to je fuk, bavíme se o blbostech

stormič

Příspěvek od stormič » 25. 05. 2006 10:58

Tady jde o to, že úředníky na magistrátu už to nebaví, jak tam furt někdo chodí s papírama z "nějakýho auta" a papírama německýma (ke kterým samozřejmě auto mám, ale nemůžu ho provozovat).Proto už chtějí vidět to auto, ze kterýho ty český papíry jsou.Radí mi abych buďto sehnal nový papíry i s autem do 1.7. anebo to zkusil buď na úředníky na Praze západ anebo na úředníky jinde v čechách.....problém je v tom, že bych to musel přehlásit na toho, kdo má na těchto místech bydliště.....a ještě k tomu zná někoho na evidenčce....což je skoro nemožný :(

stormič

Příspěvek od stormič » 25. 05. 2006 12:19

help meeeee pleaseee.Fakt jsem úlně na dně.To auto je jedinečný :(

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 25. 05. 2006 13:06

Tak to jedině udělej jako já. Kup ho a čekej na 1.7. kdy auto budeš moci přihlásit. Pokud teda máš TUV. Alespoň tak mi to bylo řečeno, takže čekám

stormič

Příspěvek od stormič » 25. 05. 2006 13:11

To auto už jsem koupil a TUV už nemá... :(

Odpovědět