e30 318is?
e30 320i?
e30 324td?
e34 520i?
.
.
.
Poraďte

mohu nabidnout srovnani s mou e28, novy motory bych do toho netahal, prece jen m30 nejde tak do otacek... jak je na tom tvoje spojka a prevodovka? moje lehce vycvachtana, a nekdy tam zvlast pri sprintu narvat kvalt je zazitek pro otrle...Albert píše:Co je tak nějak "fér" postavit na sprint proti e28 525i m30?
e30 318is?
e30 320i?
e30 324td?
e34 520i?
.
.
.
Poraďte
Cože?? Říkáš teda že E28 520i dá s přehledem na prdel E34 524td?? A všeobecně že E28 jsou dravci?? Ani nevíš, jak mně to těší...Conscious píše:E34 bych rovnou zapomněl vzít v potaz,vůbec dvoulitry jsou šíleně líný,to potvrdí každej kdo přešel z E28 na novější typ. Kolega má E28 520i a jeho známý mu s E34 524td totálně nestačil,jako bys srovnával ferrari s shade. Jinak těžko říct,E28 jsou dravci,sice nad určitou rychlost ztratěj dech a pomalu se rozkulujou ale na sprint je to těžký soupeř. Volil bych 320i i když myslím že převaha je na straně pětky jednoznačně.Hehe já s E21 ztratil iluze o síle ve chvíli kdy mi do prudkýho kopce dal na prdel Matiz. Je fakt že bávo půl roku stálo a zrovna se ohřívalo v mrazu,ale jako tohle je nezapomenutelný...
![]()
![]()
Jj, pesně tak!!! Mluvíš mi z duše. Já jsem taky na žraloky naprosto "nadržený" a jsem rád, že jsem našel dalšího stejně postiženého...Conscious píše:Jako E28 520i měl kámoš a prodal ho a koupil E34 520i. Jak ten nadával a házel si popel na hlavu... Že já debil to prodal,tohle vůbec nejede,těžký jak kráva,než se to rozjede tak jsem na místě atp. Jako mě se E34 líběj designově,ale žralok je žralok. Obecně musím přiznat že ať 3,5,6 nebo 7,jsou to nádherný auta,sice je to stará koncepce a chyběj tam spousty vychytávek,ale je to ještě poctivá práce.Mám ty auta rád.
Jestli e28 má 130 na tunu, tak by to mělo bejt srovnatelný s e34 525i m50 a 530i m30..athlon_137 píše:z E34 asi 535iJestli teda tady nekecaj a vazi to fakt 1300kg
Ale nechytlo, jen mě přestaly bavit "zbytečný" sprinty proti e30 325i atd..Míšánek píše:To Albert: A co že Tě tak najednou chytlo závodění??
Tak já jsem asi třetí žraloko-milovník...Míšánek píše:Jj, pesně tak!!! Mluvíš mi z duše. Já jsem taky na žraloky naprosto "nadržený" a jsem rád, že jsem našel dalšího stejně postiženého...Conscious píše:Jako E28 520i měl kámoš a prodal ho a koupil E34 520i. Jak ten nadával a házel si popel na hlavu... Že já debil to prodal,tohle vůbec nejede,těžký jak kráva,než se to rozjede tak jsem na místě atp. Jako mě se E34 líběj designově,ale žralok je žralok. Obecně musím přiznat že ať 3,5,6 nebo 7,jsou to nádherný auta,sice je to stará koncepce a chyběj tam spousty vychytávek,ale je to ještě poctivá práce.Mám ty auta rád.
Jj..žraloci jsou nádhera, můj favorit je E24Conscious píše:Jako E28 520i měl kámoš a prodal ho a koupil E34 520i. Jak ten nadával a házel si popel na hlavu... Že já debil to prodal,tohle vůbec nejede,těžký jak kráva,než se to rozjede tak jsem na místě atp. Jako mě se E34 líběj designově,ale žralok je žralok. Obecně musím přiznat že ať 3,5,6 nebo 7,jsou to nádherný auta,sice je to stará koncepce a chyběj tam spousty vychytávek,ale je to ještě poctivá práce.Mám ty auta rád. Co se týká té 524td tak je to pravda,do táhlého kopce ale nic prudkého jeli za sebou - spolu a E28 nahoře musela na tu E34 čekat. Ovšem je i fakt že záleží na stylu jízdy,co ale jsem slyšel o odjinud tak jsou E28 mnohem živější. Škoda že to neplatí u E21-E30,třicítky jsou rozhodně lepší sprinteři než E21. Ale to mě je co? Jedno,nezávodím.
Jj..žraloci jsou nádhera, můj favorit je E24Conscious píše:Jako E28 520i měl kámoš a prodal ho a koupil E34 520i. Jak ten nadával a házel si popel na hlavu... Že já debil to prodal,tohle vůbec nejede,těžký jak kráva,než se to rozjede tak jsem na místě atp. Jako mě se E34 líběj designově,ale žralok je žralok. Obecně musím přiznat že ať 3,5,6 nebo 7,jsou to nádherný auta,sice je to stará koncepce a chyběj tam spousty vychytávek,ale je to ještě poctivá práce.Mám ty auta rád. Co se týká té 524td tak je to pravda,do táhlého kopce ale nic prudkého jeli za sebou - spolu a E28 nahoře musela na tu E34 čekat. Ovšem je i fakt že záleží na stylu jízdy,co ale jsem slyšel o odjinud tak jsou E28 mnohem živější. Škoda že to neplatí u E21-E30,třicítky jsou rozhodně lepší sprinteři než E21. Ale to mě je co? Jedno,nezávodím.