INDIVIDUÁLNÍ KOBERECKY !!
INDIVIDUÁLNÍ KOBERECKY !!
Kluci u bývalý E30 jsem si nechal dělat na míru koberečky na E30.
Tehda se to tady resilo v kruhu klubu, že se udělá větší série, ale nakonec nic nebylo tak jsem je kontaktoval sám a udělali mě i jednu sérii.
Teď bych to potřeboval zase, ale už si nepamatuju co to bylo za firmu, tak pokud by si někdo vzpomněl byl bych moc rád, byl jsem s něma 100 % spokojenej. Mám dojem že měli webovky laděný do zelený barvy jestli se nepletu.
DÍKY ZA RADU. ZDRAHY
Tehda se to tady resilo v kruhu klubu, že se udělá větší série, ale nakonec nic nebylo tak jsem je kontaktoval sám a udělali mě i jednu sérii.
Teď bych to potřeboval zase, ale už si nepamatuju co to bylo za firmu, tak pokud by si někdo vzpomněl byl bych moc rád, byl jsem s něma 100 % spokojenej. Mám dojem že měli webovky laděný do zelený barvy jestli se nepletu.
DÍKY ZA RADU. ZDRAHY
...

Já bych šel taky do černých ale s jiným logemZdrahy píše:Myslím že tehda jsem zato daval nejakych 800 nebo 900 za vsechny 4 kousky. Nechal jsem si tam dat napis E30.cz, ale dneska bych udelal syte cerny s logem /// M

Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
Nejspíš bych se taky přidal,ale nechci logo M.Rád bych něco ve stylu e30 a tak...
e30 316i->e30 318is->e36 323i->Ford Mondeo ST220->Land Rover Discovery III->Ford Focus II ST300-> E30 318is Mtechnic II + E24 635csi
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
"Sada koberců v základním provedení (bez výšivky a flocku, obšito lemovkou)
stojí 330,- až 606,- Kč podle použitého materiálu. Jednoduchá výšivka stojí
cca 40,- Kč a flock 69,- Kč. Výšivka se používá na menší loga a flock na
loga a nápisy o větších rozměrech. Cena jak flocku, tak i výšivky se v
případě složitého a náročného návrhu může výrazně zvednout. Proto se určení
ceny v takovém případě provádí individuálně."
BMW e39 

Sadou koberců se myslí přední i zadní? Jestli to dobře chápu, tak i když to obědnáme společně tak cena bude stejná jako by jsme si to obědnávali jednotlivě, takže nemá cenu nic oraganicovat + každý chce jiné logoHonza.net píše:"Sada koberců v základním provedení (bez výšivky a flocku, obšito lemovkou)

Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
ja bych chtel taky sadu.
a klidne se spokojim s vetsinou takze kdyz tam bude klidne e30 bo cokoliv jinyho.. jen bych chtel ten koberec u ridice nejakej poradnej aby se hnedka neprosoupal:)
myslim si ze bude lepsi to objednat spolecne urcite to bude levnejsi nez kazdy zvlast...at uz treba jen na spolecne dobirce
a klidne se spokojim s vetsinou takze kdyz tam bude klidne e30 bo cokoliv jinyho.. jen bych chtel ten koberec u ridice nejakej poradnej aby se hnedka neprosoupal:)
myslim si ze bude lepsi to objednat spolecne urcite to bude levnejsi nez kazdy zvlast...at uz treba jen na spolecne dobirce

BMW 318i lost R1150R
coupe
M40
coupe
M40
No s tou dobírkou nevím nevím když jsme každý z jiného kraje republiky a čekat na sraz se mi nezdá nejlepší, protože ten na kterého dobírky příjde v tom bude mít utopené peníze a kdyby jsme mu peníze poslali na účet mohl by vzniknout chaoz. Ale možná se půjde domluvit tak, že to hromadně objednáme (pokud bude nějaká sleva a shodnem se na logu) a rozešlou nám to po jednotlivcích.hobborg píše:ja bych chtel taky sadu.