e30 výměna spínací skř.
e30 výměna spínací skř.
jsem zoufalej,ztratil jsem klíče od spínačky,už jsem si objednal ke klíči novou vložku-do te spínačky.ted mně jen zajímá,jestli je vyměna možná na ulici třeba zámečníkem???dík
E30 OL
jestli je to chromak tak jam sem mel zespodu na spinacne takovou diru,do ty sem strcil drat a vytahl tu vlozku ven.u plastaka sem povolil ten trhaci sroub zespodu,ale nevedel sem jak s ni ven tak sem ji ven vymlatil,pak sem zjistil,ze tam je ta dirka taky,ale asi na to potrebujes nejakej spesl drat...na chromakovi byla zespodu a na plastaku byla s ty strany jak strkas klic...
spínačka e30
objednali mi nejdřív totiž klíč k zapalování podle vin-ale klíč do spínačky nešel,protože už ji asi někdo měnil.no a ve středu mi dojde konečně vložka ke klíči k zapalování,ale strašili mně že auto musí odtahovkou k nim,proto díky za tipy ke zjištění jak je to uchycený.Mám to auto 2měs,takže vůbec nevím.chromák ma chromový prvky na kastli?a plastaka poznam jak?dík borci
E30 OL
Re: spínačka e30
plastak ma narazniky plastove,chromak chromove,plastak ma ve prednich svetlech cocky.chromak ma zadni lampy tvarovane tak,ze zpatecka je obdelnikova,svisle dolu,plastak ji ma obdelnikovou podelne,podle toho to poznas nejlip..ohledne te spinacky,nezarucuju ze to tak je stoprocentne,pisu jen svoji zkusenost pac sem to delal cca pred mesicem...IN píše:objednali mi nejdřív totiž klíč k zapalování podle vin-ale klíč do spínačky nešel,protože už ji asi někdo měnil.no a ve středu mi dojde konečně vložka ke klíči k zapalování,ale strašili mně že auto musí odtahovkou k nim,proto díky za tipy ke zjištění jak je to uchycený.Mám to auto 2měs,takže vůbec nevím.chromák ma chromový prvky na kastli?a plastaka poznam jak?dík borci
chromák nebo plasťák?/spínačka výměna/
zdar chlapi.moc vám děkuju za náměty a ohlasy.Zítra rano až budu u auta,tak ty parametry porovnám fyzicky.Ve středu mi dojde ta vložka do spínačky z bmw origo.Jsem už tak v hotovej bez svy káry,že jsem po třech letech musel vytahnout z garáže náhradní vozidlo-lada 2101 a jede!!!nemůžu se dočkat,až budu mít nový klíče!!!pak už je budu mít ve dne v noci na krku¨!!!dík.zítra napíšu info co to vlastně mám...ahoj

E30 OL