Nechci ti kazit iluze, ale ty nemáš M-technik 1, ty máš obyč plastMilhouse píše:Tak tohle je můj mazlík a takhle chci, aby to vypadalo po upgradu![]()
Jak už psal Fikux,hledej hledej a najdeš všechny informace co hledáš,nebo za pár minut budeš hledat.Vše na co se ptáš tu už bylo...Milhouse píše:To neni plast, to je nějaká dřevotříska nebo co, když jsem se na to koukal z blízkaNeboj, nezkazils, ale rád bych tam viděl tu dvojku
Nešlo by třeba, aby se domluvilo víc lidí a udělala by se třeba forma? Nevim .. možná blbej nápad, moc tomu nerozumim, ale když to chce tolik lidí, tak by to mohlo fin. vyjít celkem přijatelně
Milhouse píše:Takže pozor .. když je to takovej unikát, tak vyměnim tu mojí dřevotřísku za M-Technik + doplatek![]()
Na tom, že každej mele, jak to chce, ale když se něco sjedná a mělo by dojít na prachy, tak se už nikdo nereaguje. Já jsem jeden z těch, kterej chtěl vyjednat celou sadu komplet z laminátu, ale na to aby mi zůstala plná garáž laminátovejch kopií a dluh u známýho jak kráva, nejsem ani náhodou zvědavej, takže asi tak.Milhouse píše:A na čem ty akce pohořely?
Už to nehodlám znova řešit, takže nic. Mtech už mám a stejně nevěřím tomu, že by se našlo dost lidí.bmwm3 píše:A kolik u by u Tebe vyšel komplet M-tech II?