BMW 210 po dalnici
BMW 210 po dalnici
toto jsem ted nasel na idnes i po nehode se vreci k bmw http://auto.idnes.cz/auto_ojetiny.asp?r ... tomoto_fdv
Hm. A co takhle potočit klíčkem do polohy "vypnuto"?
Argumenty typu: "Vypnutí motoru by znamenalo odstavení všech podpůrných systémů včetně posilovače řízení a uzamčení volantu...."
- to znamená co jako?
Volant se zamyká mechanicky až v poloze klíčku "parkování".
A posilovač řízení (pokud se nepletu) je v činnosti, pokud se točí čerpadlo.
A to by se asi točilo, ne?
Navíc i bez posilovače řízení se snad dá jet bez potíží.
Článek je nějaký blaf.
Argumenty typu: "Vypnutí motoru by znamenalo odstavení všech podpůrných systémů včetně posilovače řízení a uzamčení volantu...."
- to znamená co jako?
Volant se zamyká mechanicky až v poloze klíčku "parkování".
A posilovač řízení (pokud se nepletu) je v činnosti, pokud se točí čerpadlo.
A to by se asi točilo, ne?
Navíc i bez posilovače řízení se snad dá jet bez potíží.
Článek je nějaký blaf.
- [CZ]Airwolf[OC]
zijem v anglicku a je to pravda,stalo sa to,
je ale pravda ze volant sa zamkne az na polohe 0,a mne dokonca a po vytiahnuti zo zamku,hold,blby anglani,
zijem tu,viem o com pisem
je ale pravda ze volant sa zamkne az na polohe 0,a mne dokonca a po vytiahnuti zo zamku,hold,blby anglani,
zijem tu,viem o com pisem

Bajzík píše:Ježiš to je blbost.. ani jsem to nedočet.
Jak z americkýho filmu
M.I.R.E.C. : Maximálně Inteligentní Rychlý Efektivní Cizinec
jezis ty ses lolecVenca. píše:biker píše:sice ve 210............ tak parkrat lehce bokem o svodidlo a .......................... jasne ze ne pod nakym giguhlem![]()
To víš, že jo,....
Lepší si z toho udělat obouchanej vrak a riskovat, že se zabiješ, než bys vypnul zapalování a v klidu zastavil....
to je mysleny tak, kdybys nic nemoh, lautr nic delat

E+5 

A k tomu určitě dojde...biker píše:jezis ty ses lolecVenca. píše:biker píše:sice ve 210............ tak parkrat lehce bokem o svodidlo a .......................... jasne ze ne pod nakym giguhlem![]()
To víš, že jo,....
Lepší si z toho udělat obouchanej vrak a riskovat, že se zabiješ, než bys vypnul zapalování a v klidu zastavil....
to je mysleny tak, kdybys nic nemoh, lautr nic delat

Tak to je dobrá kravina, nevim proc by nemohl vypnout motor (volant se mu nezamkne a nebude to zrychlovat dal) a kdyz mu to cistili policajti tak mohl postupne zastavit setrvacnosti. A nebo je druha varianta ze se konecne chtel poradne project

BMW E28 528i 1984 2,8 R6 184HP
Chevrolet C20 Pick-Up 1971 5,0 V8 200HP
VW Vento 1993 1,9TD R4 75HP
Chevrolet C20 Pick-Up 1971 5,0 V8 200HP
VW Vento 1993 1,9TD R4 75HP
-