Je to jen dotaz tak mě neberte moc vážně...stejně bych se asi nedoplatil

Obyčejný samosvory mají svornost 25% a M3 má 40% - je to tak ne??
Na Sixtu zapomen, je drahej jak svine a kdyz ho osobne neznas, tak klidne 10000 predrazeni neni problem. jedine ebay.Nebo si kup nejaky oldtimer markt a tam je v ty stredni novinovy inzertni casti spousta firem dodavajicich samosvory.Ale bohuzel pocitam tak 1000 E minimum.zdene píše:Nemáte někdo přehled o cenách a taky o lidech kteří by ho zvládly udělat?
Je to jen dotaz tak mě neberte moc vážně...stejně bych se asi nedoplatil![]()
Obyčejný samosvory mají svornost 25% a M3 má 40% - je to tak ne??
nezapoměn na ten požitek z kupování nových 17" pneumatik...zdene píše:No byl to jen takovej dotaz.
Počítal sem s tím že to bude pěkně mastná záležitost a nevěděl sem jak moc...
Těch 30 tácu bych do toho aji vrazil kdybych je měl navíc![]()
Ten požitek z jízdy musí bejt uplně suprovej....furt po boku....jo jo krásná to věcička tento samosvor,jen na něho našetřit
přesně tak 25% je na "normální" ježdění akorát.... já měl na E30 okruhový s 35% a žralo to gumy jako blázen a požitek vůči 25% stejný.DC píše:zdene, nejdřív si sežen aspoň normoš špéru a pak uvidíš že to celkem stačí
hmm, odhadnoutLOPOLO píše:da se to asi nejak zhruba odhadnout, ale jak to nevim .. kdyz mi delali muj, nejak ho ten clovek co to dela meril a poznal ze nema seriovou svornostKlakson píše:možná blbej dotaz, ale jak poznám že mě samosvor uzavírá na celejch 25 % aniž bych ho musel rozebrat? jde to nějak?
obávám se že to video nejni na netu ...zdene píše:No vidiš,momenťák mě teda nenapadl![]()
![]()
Na ty Milovice mrknu...dík!