jake repro ma Touring
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
jake repro ma Touring
jake repro myslim tim rozmery ma touring vzadu? takovy ty ovaly? pripadne poradte jak ozvucit, nechci tam davat nejakou bednu, kufr potrebuji!
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

Vzadu jsou takové malinké repráčky, mají průměr asi jako kelímek od jogurtu..
Řešil jsem to takto:
http://img103.imageshack.us/my.php?imag ... 2743fy.jpg
Prostě jsem do těch deklů od přihrádek vyřezal díry a dal tam repráky. Ono tam nic jiného asi vymyslet nejde, když potřebuješ kufr a s origo muzikou to vůbec nehraje...

http://img103.imageshack.us/my.php?imag ... 2743fy.jpg
Prostě jsem do těch deklů od přihrádek vyřezal díry a dal tam repráky. Ono tam nic jiného asi vymyslet nejde, když potřebuješ kufr a s origo muzikou to vůbec nehraje...

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
taky se na to myslel, ale nedrnci to? a ja to tam mam takovy volsovy, chybi mi ty packy za ktery to zacvaknes, a taky mam plny ty ulozny prostory! mam tam naradi, hever, lestenku co sem ukradl v praci
, original zavazi, start.kabely a hafo picovinek 

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
panove tak tak se tam narvou sinus live kdyz se jim sunda ta ochrana guma dozu tam uplne na mikromtert presne mam je este doma ale moc basu od toho necekejte idealni je kombinace basy dat do tech deklu a tam dat tohle kdyby neco muzu je prodat mam pouze ale uz jen ty basaky s komp systemu od sinuslive moc si u me nezahrali...necham je za 500 pc v sade 1450
Tel : 773 622 822
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
bohuzel sem to smazal da se to stahnout na strankach samsung v sekci download ja to taky hledal a stahoval tam...maca píše:muzes poslat foto tech sinus life? mozna si je koupimjo a prosimte, jak sem od tebe kupoval ten tel, samsung sgh xk10 posilal si mi k nemu i cd, nemas nahodou kopii? mese nejak vytratilo pri stehovani
foto bych udelat moh ale takhle to staci ne? sou OK jak rikam vyhybky a vysky nemam pouze ty 2 basaky

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
to muzes bez problemu ted to vlastne je podobne vysky s vyhybky a repro spectron 13 cm takze no problem jen to k tomu priradis paralerně a je tomaca píše:jeste se blbe zeptam, mam prave zase jen vyhybky a vejskace, takto muzu klidne sprazit s tema sinus lifama? ja samozrejme ty vejsky a vyhybky mam od jinyho vyrobce