mam 3.16i plastak,problem-->po nastartovani kolisu otacky po dobu cca 15 minut,uz sa skusalo vselico,ventil otacok,lambda,....tesnost hadic...,,no ale zasiel som do origo BMW nech mi zistia wo co go,,a vysledok diagnostiky? chybovy kod 42,laicky vraj vaha vzduchu,,pytali sa ci na aute bol plyn,a ja ze ano,,tak vraj obcas jak to streli z vyfuku to zvykne odsrat tu vahu vzduchu,ale boli aj 'odbornici' nabmw ktory na nej menili hodnoty tym koleckom,takze vas prosim mate niekdo 1.6i plastak a odfotili by ste mi to kolecko ci to nemam pozmenene prosim?
ps..verite origo BMW ak by vam to povedali?
origo BMW servis
origo BMW servis
M.I.R.E.C. : Maximálně Inteligentní Rychlý Efektivní Cizinec
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: origo BMW servis
moze byt vaha... inak na kolecku nezistis nic, je to len ozubenie dookola a v jednom zo zubkov je zarazena pruzina, steluje sa to na emisiach a nie podla foto.MIREC píše:mam 3.16i plastak,problem-->po nastartovani kolisu otacky po dobu cca 15 minut,uz sa skusalo vselico,ventil otacok,lambda,....tesnost hadic...,,no ale zasiel som do origo BMW nech mi zistia wo co go,,a vysledok diagnostiky? chybovy kod 42,laicky vraj vaha vzduchu,,pytali sa ci na aute bol plyn,a ja ze ano,,tak vraj obcas jak to streli z vyfuku to zvykne odsrat tu vahu vzduchu,ale boli aj 'odbornici' nabmw ktory na nej menili hodnoty tym koleckom,takze vas prosim mate niekdo 1.6i plastak a odfotili by ste mi to kolecko ci to nemam pozmenene prosim?
ps..verite origo BMW ak by vam to povedali?
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220