Nálepky a držení křídla M-technic II
Nálepky a držení křídla M-technic II
Zdravím,chtěl bych se zeptat jestli někomu nezbyla nějaká nálepka M-technic co je na zadním křídle M.technicII v pravém rohu.Když jsem trochu hledal,tak se to myslím probíralo tady: viewtopic.php?t=21449&highlight=pruhy+mtechnic
pokud nikdo nemá,cena je opravdu 20kč/ks??
A ještě jedna otázka,nemá někdo boční příchytky na křídlo M-technic II??
Téměř s jistotou bych řekl že nemá a tak bych se chtěl optat na kolik vyjdou??
Předem díky za reakce...
Předem díky za reakce...
e30 316i->e30 318is->e36 323i->Ford Mondeo ST220->Land Rover Discovery III->Ford Focus II ST300-> E30 318is Mtechnic II + E24 635csi
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
Re: Nálepky a držení křídla M-technic II
reknu ti to takhle ja ty samolepky kupoval a staly opravdu tech 20kc za kus.dokonce i nejakej halir pres.a ty drzaky?ja koupil to kridlo bez nich a vyrobil sem je z plechu a sedej super a myslim si ze je to i lepsi proti zlodejum protoze ten plast se hned zlomi.Beda píše:Zdravím,chtěl bych se zeptat jestli někomu nezbyla nějaká nálepka M-technic co je na zadním křídle M.technicII v pravém rohu.Když jsem trochu hledal,tak se to myslím probíralo tady: viewtopic.php?t=21449&highlight=pruhy+mtechnic
Předem díky za reakce...

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
vlada320 píše:reknu ti to takhle ja ty samolepky kupoval a staly opravdu tech 20kc za kus.dokonce i nejakej halir pres.a ty drzaky?ja koupil to kridlo bez nich a vyrobil sem je z plechu a sedej super a myslim si ze je to i lepsi proti zlodejum protoze ten plast se hned zlomi.Beda píše:Zdravím,chtěl bych se zeptat jestli někomu nezbyla nějaká nálepka M-technic co je na zadním křídle M.technicII v pravém rohu.Když jsem trochu hledal,tak se to myslím probíralo tady: viewtopic.php?t=21449&highlight=pruhy+mtechnic
Předem díky za reakce...

myslis snad ze to kridlo drzi jen na tech bocnich plastech... to si zase udelal zlepsovak s tim plechem

Číslo dílu: 51712239718
Cena: 23,6947 Kč
Naposledy upravil(a) Maranelo dne 27. 02. 2006 21:03, celkem upraveno 1 x.
¨Maranelo píše:vlada320 píše:reknu ti to takhle ja ty samolepky kupoval a staly opravdu tech 20kc za kus.dokonce i nejakej halir pres.a ty drzaky?ja koupil to kridlo bez nich a vyrobil sem je z plechu a sedej super a myslim si ze je to i lepsi proti zlodejum protoze ten plast se hned zlomi.Beda píše:Zdravím,chtěl bych se zeptat jestli někomu nezbyla nějaká nálepka M-technic co je na zadním křídle M.technicII v pravém rohu.Když jsem trochu hledal,tak se to myslím probíralo tady: viewtopic.php?t=21449&highlight=pruhy+mtechnic
Předem díky za reakce...vlado vlado
![]()
myslis snad ze to kridlo drzi jen na tech bocnich plastech... to si zase udelal zlepsovak s tim plechem![]()
Musim se Vlada zastat , ja jsem ty drzaky, taky nemel. Byla nedele a nez abych cekal a nekde je shanel . Tak jsem naohybal dva plechy, vyvrtal 4x diru a byly hned hotove .
A nevidim v tom zadnou prasarnu .
Ale Maranelo ty si mÿslis ze jsem tam dal ten pelch jen tak, jsem ho obtocil takovou tou izolackou pro instalatery . Je takova hodne houzevnata pruzna a vodu nepropusti .Maranelo píše:az ti tam to viko zacne hnit teprv na tu prasarnu prijdes![]()
holt setreni na spatnem miste
Tak ze se obavam ze to reznout nebude

Nejde o setreni jde o cas

Důležité je všechno důkladně naplánovat a prostudovat
Seženu si všechen potřebný materiál a potom to začnu montovat
Já koupil plasty M-tech II,doma otevřel ETK a objednal vše co my chybělo+něco na víc kdy bych něco ulomil
To samé je měnit ramínka u řízení a dávat tam staré zajišťovací podložky
Prostě prasárna 

To samé je měnit ramínka u řízení a dávat tam staré zajišťovací podložky

Naposledy upravil(a) Stany dne 27. 02. 2006 21:17, celkem upraveno 1 x.
Moc děkuji za info,konečně mě ceny u Bmw mile překvapily 

e30 316i->e30 318is->e36 323i->Ford Mondeo ST220->Land Rover Discovery III->Ford Focus II ST300-> E30 318is Mtechnic II + E24 635csi
Jo beru mate na to jinej nazor , ale myslim si , ze srovnavat cepy a kridloStany píše:Důležité je všechno důkladně naplánovat a prostudovatSeženu si všechen potřebný materiál a potom to začnu montovat
Já koupil plasty M-tech II,doma otevřel ETK a objednal vše co my chybělo+něco na víc kdy bych něco ulomil
![]()
To samé je měnit čepy u řízení a dávat tam staré zajišťovací podložkyProstě prasárna

Jen jsem chtel rict, ze je proste jedno zda je ten drzak plastovej nebo kovovej ( aspon teda me ) . Jo a Stany myslim si ze M-Tech komplet plasty , bych tam asi taky nelepil na silikac , ale sehnal bych si origo uchytky.
Ale u toho kridla mi to prislo jako zbitecne .
Konečně vidím někoho kdo se s tím tak sra_ jako se s tím ser_ já.Neustále od někoho slyším už to nech na pokoji,to je dobrý,takhle to stačí,vždyť jsou to jenom matičky,vždyť je to na podvozku,to nikdo neuvidí...bla bla blaStany píše:Důležité je všechno důkladně naplánovat a prostudovatSeženu si všechen potřebný materiál a potom to začnu montovat
![]()
To samé je měnit ramínka u řízení a dávat tam staré zajišťovací podložkyProstě prasárna

ja vim ze drzi i uprostred ted ale nyvim jestli na peti nebo sesti stevtech.a kdo rika ze sem ten plech nenastrikal cernou matnou tak ze to nezacne reznout.Maranelo píše:vlada320 píše:reknu ti to takhle ja ty samolepky kupoval a staly opravdu tech 20kc za kus.dokonce i nejakej halir pres.a ty drzaky?ja koupil to kridlo bez nich a vyrobil sem je z plechu a sedej super a myslim si ze je to i lepsi proti zlodejum protoze ten plast se hned zlomi.Beda píše:Zdravím,chtěl bych se zeptat jestli někomu nezbyla nějaká nálepka M-technic co je na zadním křídle M.technicII v pravém rohu.Když jsem trochu hledal,tak se to myslím probíralo tady: viewtopic.php?t=21449&highlight=pruhy+mtechnic
Předem díky za reakce...vlado vlado
![]()
myslis snad ze to kridlo drzi jen na tech bocnich plastech... to si zase udelal zlepsovak s tim plechem![]()
kor kdyz jeden drzak stoji cca 30,-
Číslo dílu: 51712239718
Cena: 23,6947 Kč

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
no jeastli si je udelal z plechu jen z toho duvodu co uvadis viz. citace tak sikulavlada320 píše:ach jo Maranelo ja je udelal z plechu protoze nevim jestli se se mnou o tom chces hadat...

a nevim co zas kopes

chlape aby ses jednou nedivil az budes neco potrebovat a kazdej na tebe hodi bobek

zkus se nad tim zamyslet...