Bouračka vyřešena (konečně)
Bouračka vyřešena (konečně)
Tak už se páni policisti probudili a dořešili bouračku viz.:viewtopic.php?t=20044&highlight= V můj prospěch. A řeší to Česká Pojišťovna. Nejdřív jsem měl radost, když jsem viděl ty jejich reklamy, že do 5-ti dnů všechno vyříděj. Hmmm a skutek utek, už to řešej 3 týdny a když sem jim v pátek volal co s tim je, tak prej je to ještě v řešení, ale neví proč. Super, Když jsem čekal skoro 4 měsíce na policajty tak doufám, že nebudu čekat 100let na pojišťovnu. 

No tak u mě to vyřešily asi za měsic ale: stal sem s motorkou na parkovišti před hospodou, přijel taxikař s Tatrou 613 a nacouval do ni tyden stara maska a blinkry v řiti promačkla nadrž, pačka spojky v prdeli a ja 100km od baraku volal sem hned cajty hm sem si nepomohl byli to znamí od taxikaře a přijely a začli do mě jebat že sem tam neměl stat !!!! a že na tatře je odřeny naraznik a škoda 5000 !!!! A ještě řekli že ty rozbite dily si slepim doma ...... Nakonec mi dali adresu taxikaře udaje a že s tim mam jit na pojištovnu (českou) a že to mam nahlasit a dostanu nahradu škody, taxikař nepřiznal vinu a nedostal sem nic. moje prvni nehoda a zatim posledni (bylo mi 16) u ktere sem ani nebyl dopadla teda tak že mě cajti pěkně ojebali a věděli to od začatku a postupovali tak naschval. Spravně když viděli že sme se nedohodli měli sepsat protokol ..........Mohl sem to potom řešit se svědky ale neměl sem na to chut......
tak to bych taxikare asi navstivilRostik píše:No tak u mě to vyřešily asi za měsic ale: stal sem s motorkou na parkovišti před hospodou, přijel taxikař s Tatrou 613 a nacouval do ni tyden stara maska a blinkry v řiti promačkla nadrž, pačka spojky v prdeli a ja 100km od baraku volal sem hned cajty hm sem si nepomohl byli to znamí od taxikaře a přijely a začli do mě jebat že sem tam neměl stat !!!! a že na tatře je odřeny naraznik a škoda 5000 !!!! A ještě řekli že ty rozbite dily si slepim doma ...... Nakonec mi dali adresu taxikaře udaje a že s tim mam jit na pojištovnu (českou) a že to mam nahlasit a dostanu nahradu škody, taxikař nepřiznal vinu a nedostal sem nic. moje prvni nehoda a zatim posledni (bylo mi 16) u ktere sem ani nebyl dopadla teda tak že mě cajti pěkně ojebali a věděli to od začatku a postupovali tak naschval. Spravně když viděli že sme se nedohodli měli sepsat protokol ..........Mohl sem to potom řešit se svědky ale neměl sem na to chut......
Lidi jsou dnes vselijaky... Napalila do me nejaka silena ruska v unu a kdyz jsem ji rekl, ze bud volam policajty, nebo mi vyplazne 15 000,- , tak nechtela ani jedno. Vse jsem s ni sepsal a sup na pojistovnu, kde zaplatili pouze caste kvuli stari auta (r.v.97) a zenska ted rozdil zaplatit nechce... Je to pech...
Ex E30 320i ´87 -> next E2(8,1?)...
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ted sem daval dohromady mazdu 323f rv 1999 a pojistovna dala 50%!amortizaci, ze jeto stary auto! byla to csob pojistovna! ale zas na druhou stranu mi loni vzime nabouralui bawo, nic moc-svetlo, naraznik pomackanej blatnik, ten sem narovnal bez lakovani! odreny kolo a hreben a dostal sem od CP ! jo byla to e30 touring 38000kc a oprava vysla max do 8000!
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

Tak to jsi myslim jecen z mala...maca píše:ted sem daval dohromady mazdu 323f rv 1999 a pojistovna dala 50%!amortizaci, ze jeto stary auto! byla to csob pojistovna! ale zas na druhou stranu mi loni vzime nabouralui bawo, nic moc-svetlo, naraznik pomackanej blatnik, ten sem narovnal bez lakovani! odreny kolo a hreben a dostal sem od CP ! jo byla to e30 touring 38000kc a oprava vysla max do 8000!

- scandinavian
ČP lemolové
čes. pojištovna, to sou zmrdi na entou, od těch ruce pryč, u nich ve firmě je ještě hodně přežitků z dob komunismu.... 

zéwlovat :rock:
Re: ČP lemolové
No jo jsou to hovada, teď jsem jim volal a furt to řešej a furt nevědi proč ještě.scandinavian píše:čes. pojištovna, to sou zmrdi na entou, od těch ruce pryč, u nich ve firmě je ještě hodně přežitků z dob komunismu....

Re: ČP lemolové
hele, já u nich rušil pojistku životní, chtěl sem poslat peníze z jejich účtu na muj, mělo to být 3 týdny, po 4 týdnech sem tam volal, omlouvali se, že předělávali systém, tak se to posunulo o týden, po dalších 14dnech sem tam volal, kde že sou moje peníze a zjistili, že to brigádník při přepisování zkurvil a poslal na jinej účet, takže musim další tři týdny počkat, ale na nich si nic nevezmu, pže to byl jen brigádník!! takže po čtvrt roce sem se dočkal. od tý doby spolupracuju s AllianzGates píše:No jo jsou to hovada, teď jsem jim volal a furt to řešej a furt nevědi proč ještě.scandinavian píše:čes. pojištovna, to sou zmrdi na entou, od těch ruce pryč, u nich ve firmě je ještě hodně přežitků z dob komunismu....To musí bejt hroznej podnik když ani nevědi proč něco ještě nevyřešili.