díky ze info.

nějak nerozumím tomu co chceš vědět... Radek ti jasně napsal že nezáleží ná průměru jestli 15 nebo 17. pokud tam máš ted 7 palců šířku, et28 a 10mm místa tak tak dáš to stejné kolo i s et35... jen ti tam zůstanou 3mm od persny....Klakson píše:no právě že mám teď 7x15 ET28 a je tam asi necelej cenťák místa, myslím že 15" s ET35 tam nenacpu. Hlavně se mě tam nechce rvát podložky.
Ale na sirce disku zalezi.... a to velmi. Muzes mit 17" et38 a vejdou se ti tam, pokud budou ty disky uzky. Jinak jak uz jsem psal. mrkni na e-pneu a tam maj na to i kalkulatory.Klakson píše:Radek přehlídl, že tam mám teď ET28 a ne ET35 ale to je jedno, proto znovu ten dotaz, vím že na šířce nezáleží, a protože se osa kola a osa tlumiče směrem od středu rozcházejí, chtěl jsem vědět, jestli někdo nemá na E30 17" např. s ET38jenom dotaz nic víc
jasnačka, díky mrknuRadek_750iA píše:Ale na sirce disku zalezi.... a to velmi. Muzes mit 17" et38 a vejdou se ti tam, pokud budou ty disky uzky. Jinak jak uz jsem psal. mrkni na e-pneu a tam maj na to i kalkulatory.Klakson píše:Radek přehlídl, že tam mám teď ET28 a ne ET35 ale to je jedno, proto znovu ten dotaz, vím že na šířce nezáleží, a protože se osa kola a osa tlumiče směrem od středu rozcházejí, chtěl jsem vědět, jestli někdo nemá na E30 17" např. s ET38jenom dotaz nic víc
jak uz jsem psal...to, ze to jsou 17" a et 38 nic neznamena....zalezi na kombinaci ET a J disku neee na velikosti disku..............takze kdyz to budou napriklad disky o sirce 9J a et 38 tak se ani nerozjedes....kdyz to budou napriklad et 38 5J tak se i rozjedes, ale to jak to bude vypadat.....Klakson píše:a bez podložek by ti kola drhly, nebo ne?Anonymous píše:Já mám nma E30 17ky s ET38 ale mám tam 3cm podložky aby to trochu vypadalo![]()
Radku já už raději neodpovídal ... ale jsem rád že někdo má tu trpělivostRadek_750iA píše:jak uz jsem psal...to, ze to jsou 17" a et 38 nic neznamena....zalezi na kombinaci ET a J disku neee na velikosti disku..............takze kdyz to budou napriklad disky o sirce 9J a et 38 tak se ani nerozjedes....kdyz to budou napriklad et 38 5J tak se i rozjedes, ale to jak to bude vypadat.....Klakson píše:a bez podložek by ti kola drhly, nebo ne?Anonymous píše:Já mám nma E30 17ky s ET38 ale mám tam 3cm podložky aby to trochu vypadalo![]()
"no comment"Kalis píše:Když máš 17" a ET 15 a víc, tak je tam nedáš!!! budou ti v předu dřít o tlumič...
Jedine kdyz das 9,5-10j17Kalis píše:Když máš 17" a ET 15 a víc, tak je tam nedáš!!! budou ti v předu dřít o tlumič...
jj...fakt jak u blbych na dvoreckuHuska píše:"no comment"Kalis píše:Když máš 17" a ET 15 a víc, tak je tam nedáš!!! budou ti v předu dřít o tlumič...
Kalis píše:Jeslti tě to uklidní, mám 8J ET 42 17"... 2 cm podložku a kola jsou akorát, takže když bude ET cca 15, tak ti to tam půjde bez podložkyForreet píše:Jedine kdyz das 9,5-10j17Kalis píše:Když máš 17" a ET 15 a víc, tak je tam nedáš!!! budou ti v předu dřít o tlumič...