mracitka
Re: mracitka
Hmm já si myslim, že i když jsou originál, tak tam být nesmějTjj píše:vi nekdo jak se svestkam vysvetluje ze original mracitka na e30 sou original a ze tam muzou bejt???

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
a sakra :-Fikux píše:Hmm já si myslim, že i když jsou originál, tak tam být nesmějTjj píše:vi nekdo jak se svestkam vysvetluje ze original mracitka na e30 sou original a ze tam muzou bejt???teda pokud nemají homoloaci a tu jsem ještě na žádných mračítkách neviděl
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
první chybaFikux píše:Hmm já si myslim

originál nic takovýho neexistuje (těžko to budeš hledat v ETK) a taky silně pochybuje že někdo udělá homologaci na věc, která ti zakrývá činnou plochu světlometů.Fikux píše:že i když jsou originál, tak tam být nesmějteda pokud nemají homoloaci a tu jsem ještě na žádných mračítkách neviděl
To Tjj: některý věci se holt blbě vysvětlují
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
Tweety píše:Věř, že skoro každá švestka, jak ty říkáš, se ti na ty tvoje mračítka tak akorát vysere
no nevim no dneska me 3 svestky ve filcce stoply a jednomu se dost nelibyli tak sem mu vysvetlil ze to je origo na e30 ze sem si to jako nedelal nekde v garazi

já sem s mračítkama neměl nikdy žádnej problem ani s př. Spojlerem já sem platil akorát za neony, červeny let. v př. světlech a pak za nepovolenou rychlost v obci ale to už s tím nesouvysí převážně si toho asi pecky nevšimly pokud nejsou zasedli a to ti pak nepomůže ani uplně novy auto v základu oni si vždycky něco najdou

BMW e30 320i cupé
BMW e36 325i sedan out
Bmw e39 528i AC Schnitzer S5
BMW e36 325i sedan out
Bmw e39 528i AC Schnitzer S5
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Tjj píše:Tweety píše:Věř, že skoro každá švestka, jak ty říkáš, se ti na ty tvoje mračítka tak akorát vysere
no nevim no dneska me 3 svestky ve filcce stoply a jednomu se dost nelibyli tak sem mu vysvetlil ze to je origo na e30 ze sem si to jako nedelal nekde v garazitak prej zakrejvaj svitici plochu ,tak sem mu rek ze me to nezajima at tahne ,tak me jebali tak dlouho az mi nasli pul roku starou lekarnicku :- myslel sem ze ji mam jeste dobrou ale cas leti hrozne rychle
no dostal sem pokutu ale byla to moje chyba ,kazdopadne sem mu neumel vysvetlit mracitka ktery sou fakt neviny ,kdyz sem mel skodnou tak sem ji mel tak zamracenou ze kazdy 2 svestky co sem potkal sem ukecal aby mi dali za talir pokutu
Ty si opravdu myslíš, že jsou policajti úplně blbý ? Ty vole, kdybych ti jako policajt řekl, že se mi nějak ty mračítka nezdají (a to bych musel bejt sakra debil) a ty mi na to říct že je to originál, tak bych se nasral že ze mě děláš debila. A ty bys na mě ještě potom byl drzej, tak to bych byl nasranej 2x tolik.
Něco ti poradim, až tě zastaví někdo takhle aktivní, tak řekni že jsi to auto koupil od nějakýho mladýho kluka (pokud do kategorie mladších patříš, řekni že od kamaráda) a že se k tomu to sundat přemlouváš už celou dobu co to auto máš, ale že jsi debil, že na to vždycky doma zapomeneš.
Jednou je to v zákoně, že ta plocha světla nemá bejt zakrytá, policajti si to nevymysleli, tak se tim kurva řiď. A pokud to tam mít chceš, budiž, ale nebuď drzej a nesnaž se bejt ten šéf, když tě chytí policajt a ty moc dobře víš, že tam máš něco, co tam bejt ze zákona nesmí. Sklop uši a dělej hodnýho řidiče. Uvidíš, že to bude skoro vždycky v poho. A pokud natrefíš na debila......holt máš smůlu
já věděl že to bude OK 
a tu starou dálniční známku du ihned odstranit ať nemůžu dostat pokutu
jj origo na 340i - já věděl že to někam přecejenom v serii montovali
PS: když mam takovou švestkovou barvu, tak si na to dam bílý pruhy a nápis "ŠVESTKY" a budou vidět že sem kamarád

a tu starou dálniční známku du ihned odstranit ať nemůžu dostat pokutu

jj origo na 340i - já věděl že to někam přecejenom v serii montovali

PS: když mam takovou švestkovou barvu, tak si na to dam bílý pruhy a nápis "ŠVESTKY" a budou vidět že sem kamarád

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to jim uděláš radost, to si na to potom můžeš dát i super tjůning fást ent fůrijous křídlo a nikomu to vadit nebude. A nakonec, na technickou se taky vykašli, je to vlastně zbytečný....když tak jim řekneš ať táhnouDC píše: PS: když mam takovou švestkovou barvu, tak si na to dam bílý pruhy a nápis "ŠVESTKY" a budou vidět že sem kamarád

policajti nejsou blby ,policajti sou uplne vypatlany
tak 1% je normalni a to jeste mozna ,me uz chytli uz hodnekrat zkontrolovali si papiry a nerekli ani ň,akorat tyhle meli keci :- ja sem zas tak drzej nebyl myslel sem to obrazne ,nebyl sem ani drzej ani hodnej vim ze kdyz ses na poldu zlej tak je to jeste horsi nic vic .
Ale koukni se na ty mracitka ty sou fakt miniaturni to je jak kdyby tam nebyli ,myslel sem ze kdyz nejsou tak akcni a sou na origo na e30 tak by mohli mit homologaci nebo tak neco nikdy sem se oto nezajimal pac to ma kazdej druhej na tricitce ale ted zjistuju ze to asi neni tak :-

Ale koukni se na ty mracitka ty sou fakt miniaturni to je jak kdyby tam nebyli ,myslel sem ze kdyz nejsou tak akcni a sou na origo na e30 tak by mohli mit homologaci nebo tak neco nikdy sem se oto nezajimal pac to ma kazdej druhej na tricitce ale ted zjistuju ze to asi neni tak :-