oprava kol.....
oprava kol.....
Chtel sem se zeptat kde by se daly kvalitne opravit orig cerny baworacky pavuciny.Chtel by to nechat opiskovat,vyrovnat poprikladne neco malyho odstipnutyho zavarit,stred kola natrit na cerno a limec vylestit. nevite o necem?kdyz tak davejte kontaky kde bych mohl videt kolo pred a po praci.Dekuji
spis nekde na slezsku nechce se mi jezdit do prahy zavest kola a pak znova pro ne jet.
spis nekde na slezsku nechce se mi jezdit do prahy zavest kola a pak znova pro ne jet.

Asi myslíš toto téma, viď?vlada320 píše:myslim ze Flery si nekde u plzne takhle nechaval delat kola.nebylo to drahy a byly tady i fotky tech kol a byly fakt libovy.zkus mu napsat.
viewtopic.php?t=21082&highlight=kola
Akorát pochybuju, že když nechce Bobík jet ze Slezka do Prahy, že by chtěl jet do Plzně

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
to je presne ono.tak treba ma moznost pres nejaky znami to tam dopravit.vzdycky se najde nejakej zpusob.Fikux píše:Asi myslíš toto téma, viď?vlada320 píše:myslim ze Flery si nekde u plzne takhle nechaval delat kola.nebylo to drahy a byly tady i fotky tech kol a byly fakt libovy.zkus mu napsat.
viewtopic.php?t=21082&highlight=kola
Akorát pochybuju, že když nechce Bobík jet ze Slezka do Prahy, že by chtěl jet do Plzně
jj kamos bydli v plzni takze postou by to byl no problemo. Diky za dalsi tip 
nevite proc se mi fotky neukazou? nemuze to byt tim ze je to tema stary nebo tak nejak?
Edit : co myslite na tyhle kola co sou ve predu mam s nima zamer.nechat opiskovat,vyrovnat,natrit necim a nechat vylestit je cely jestli to vubec pude cely je vylestit i ty pavuciny.
a nebo to samy akorat stred nechat nalakovat na cerno komaxitem,pak bezbarvy lak, a limec pekne vylestit co myslite.Podotykam ze se ty o predni kolo ne to zadni .
tady foto http://www.sweb.cz/radeon/bawo/PICT0008.jpg

nevite proc se mi fotky neukazou? nemuze to byt tim ze je to tema stary nebo tak nejak?

Edit : co myslite na tyhle kola co sou ve predu mam s nima zamer.nechat opiskovat,vyrovnat,natrit necim a nechat vylestit je cely jestli to vubec pude cely je vylestit i ty pavuciny.
a nebo to samy akorat stred nechat nalakovat na cerno komaxitem,pak bezbarvy lak, a limec pekne vylestit co myslite.Podotykam ze se ty o predni kolo ne to zadni .
tady foto http://www.sweb.cz/radeon/bawo/PICT0008.jpg

No jelikož je to už dýl co tam ty fotky Flery dával, tak se už nejspíš nezobrazujou. Ale když pošleš sz Flerymu, tak ti určitě ty fotky pošle mailem jestli je ještě bude mít.
Jinak si myslim, že celý kola ti nikdy nevyleští. Možná tak ty límce, ale nepočítej s tim, že se někdo bude leštit s tou pavučinou. A když jo, tak za to zaplatíš víc jak za celý auto.
Jinak si myslim, že celý kola ti nikdy nevyleští. Možná tak ty límce, ale nepočítej s tim, že se někdo bude leštit s tou pavučinou. A když jo, tak za to zaplatíš víc jak za celý auto.
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"