Snizenej podvozek
Snizenej podvozek
Auto jsem koupil uz se snizenym podvozek,jsou tam nejake sportovni pruziny,uz me nabavi jezdit po nasich cestach s timhle tvrdym podvozkem.Postaci kdyz vymenim stavajici pruziny za jine,nebo je potreba jeste neco jineho ?Diky za rady
Re: Snizenej podvozek
Výška podvozku je samozřejmě dána jen pružinama, záleží ale na tom jestli předchozí majitel zvolil k pružinám i nižší tlumiče( jestli ne tak už nejspíš stejně nebudou fungovat). Jestli ano nebudou na seriovejch fungovat tak jak maj. Je potřeba to zjistit.NICKMAN píše:Auto jsem koupil uz se snizenym podvozek,jsou tam nejake sportovni pruziny,uz me nabavi jezdit po nasich cestach s timhle tvrdym podvozkem.Postaci kdyz vymenim stavajici pruziny za jine,nebo je potreba jeste neco jineho ?Diky za rady
V případě že budeš zaměnovat 60/60 za 40/40 to asi není takovej skok, nicméně k origo pružinám bych takhle nižšší tlumiče nedával. Zas jestli je to třeba jen nepatrně sníženo je možný že tlumiče mají standartní zdvih a jsou jen tužší. V tom případě nic nezkazíš.
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
NICKMAN píše:adam320 : Jak to poznam na tech tlumicich,je to tam nekde napsany?

jestli vlastníš stahováky nebo k nim máš dobrej přístup tak to holt zkus, myslim že to na jízdě poznáš, jednou jsem jel autem s pružinama Eibach Federn 60/60 a měli seriový tlumiče

Třeba poradí eště někdo jinej

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni