problemy s odvzdusnenim m20ky-vyreseno

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
vlada320
Teenager

problemy s odvzdusnenim m20ky-vyreseno

Příspěvek od vlada320 » 22. 12. 2005 17:56

tak me napadlo ze by to tady taky nekdo mohl resit.bylo to jednoduchy,v lete sem na aute (320i plast)menil takovy ty tesnici krouzky co jsou na ty trubce co vede od kliky nahoru do sani,je to odvetrani klikove hridele.kvuli tomuhle sem musel sundat cele sani a vypustit vodu z chladice protoze nejdrive musi jit dolu termostat a potm sani.vodu jsem vypustil a uz v te dobe sem vedel ze ten chladic co jsem tam mel byl totalne v haji tekl na dvou mistech a to jedno bylo hnedka na horni strane chladice,druhe nekde u prostredka.sani sem sundal,krouzky vymenil a cele sem to dal opet dohromady.no jo lae potom to prislo,povolil sm odvzdusnovak nalil sem vodu do expanzky do toho nejakeho toho fridexu,zapnul sem topeni,utah sem odvzdusnovak,nastartoval jsem auto a nechal ho ohrat na provozni teplotu.kdyz se to ohralo tak jsem si pritahl trochu otacky a povolil jsem odvzdusnovak na termostatu a ze to tedy odvzdusnim a ono nic porad to neslo kdyz uz se zdalo ze to mam,tak sem utahl odvzdusnovak a po chvilce zacala byt slyset vodni pumpa jyko by jela na prazdnoi a netlacila vodu.opet sem povolil odvzdusnovak a to uz se auto zacinalo hrat a ven sla jen para pritahl jsem otacky a nejakou chvilku trvalo nez to zacalo tlacit ven nejakou vodu a hlavne kdyz uz se tak stalo tak tam byly same bubliky.delal to i muj tata a proste to neslo auto se porad hralo.rekl mi ze by to mohlo byt tim ze je na te horni strane deravy ten chladic a ze si to tamtudy saje vzduch,nebyl sem si tim tak jistej ale chladic sem nakonec sehnal jiny a dal ho tam.nalil sem tam opet vodu s fridexm a vse jsem si zopakoval a bylo to tak auto se krasne odvzdusnilo bez problemu a ted se teplota krasne drzi na pulce od te doby je to ok.sakra to sem se ale rozepsal predem se omlouvam moderatorum ale chci trosku pomoct kdyby nekdo resil neco podobneho.je to proste a jenom deravym chladicem a jeste neco kdyby byl deravy treba dole nebo uprostred tak by to nevadilo jenom by tudy utikala voda ale slo by to odvzdusnit ale jak je deravy nahore tak to proste nejde. :wink:
Naposledy upravil(a) vlada320 dne 22. 12. 2005 19:30, celkem upraveno 1 x.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 22. 12. 2005 18:08

jj bez tebe bychom to nevedeli... za posledni rok eviduju jenom ja cca 15 threadu s odvdusnovanim...

a BTW zakladni chyba byla v tom ze si topeni otevrel az po ohrati :wink: a vodu si tam lil se zavrenym odvzdusnovakem. Hadej kudy jde luft pryc kdyz je otevren ventil a plni se system vodou?
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 22. 12. 2005 18:32

to neni pravda ty si snad stal vedle me jak to delam nebo co.to uz sem tam nechtel psat protoze je to i tak uz dost dlouhy ale lil sem ji tam s otevrenym odvzdusnovakem a to topeni sem mel zapnuty jeste nez sem nastartoval auto.a porad to neslo.a debil nejsem auto odvzdusnit umim!
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

adam320

Příspěvek od adam320 » 22. 12. 2005 19:14

vlada320 píše:to neni pravda lil sem ji tam s otevrenym odvzdusnovakem a to topeni sem mel zapnuty jeste nez sem nastartoval auto.a porad to neslo.
vlada320 píše:kdyz se to ohralo tak jsem zapnul topeni a pritahl jsem si trochu otacky a povolil jsem odvzdusnovak na termostatu a ze to tedy odvzdusnim a ono nic porad to neslo
vlada320 píše:a debil nejsem auto odvzdusnit umim!
Vlado sory ale, Ty jsi debil :lol: :lol: :lol:
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 22. 12. 2005 19:25

kdyz sem to psal tak mi to nedoslo ale jak mi to napsal Max tak mi to doslo ze sem to tam napsal naopak ale doopravdy sem to udelal takhle protoze v ty dobe kdy sem to resil tak sem se i tady na klubu ptal jak na to protoze sem si nebyl jistej jestli to delam spravne.ale i kdyz sem to udelal i tak jak ste mi poradily tak to proste odvzdusnit neslo.a di s tim debilem do hajzlu.sakra vy jse vopravdu jak vylizanci!nemyslim tim vsechny.ja sem vas tady nikdy neurazel jako prvni vzdycky si zacnete vy a netvrd mi ze to neni pravda!vzdycky si zacnete vy nazival sem te snad ja jako prvni debilem?ne tak drz hubu ty curaku ted ti nadavat muzu protoze ted na to mam pravo a nezacal sem s tim jako prvni!

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 22. 12. 2005 20:42

hele, ja na tvem miste bych moc nevyskakoval...

Kdyby nekdo smaznul celeho uzivatele Vlada320, mam dojem ze jedina ztrata z toho ukonu by byla snizeni poctu useru. Co si dokazujes? Zakladanim furt novejch threadu s informacni hodnotou 0,00nic? Copak musis ke vsemu zaujmout stanovisko? Myslis ze krome 5-6 uzivatelu odsud zajimaji nekoho tve nazory a zazitky z tahani kacera? Vse co si tu na foru napsal se da shrnout:
1- ptam se, nevim, nemam nazor
2- tuzing
3- pisu jen abych psal
4- potrebuju nekoho urazit, pac mne maminka zatrhla televizi a ja mam mindrak.

Zkus se zamyslet, Adam te jen citoval a dodal smajlika, neni na miste abys ho prave TY urazel, pac nikdy nevis kde ho muzes potkat a co se muze stat. Uvedom si ze na tvem miste bych opravdu jen cetl, nic vic, nic min. Jsem si jistej ze pisu za vice clenu a neni to poprve co te nekdo napomina, kdyz ti napisu: Jses pubertalni fracek, chapu to, ale zkus drzet sve vasne na uzde. Dekujeme.

Pisu napriklad o tomhle

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 22. 12. 2005 21:22

:evil: :shock: me mama nic nezakazuje ale ty si musis porad neco kompenzovat vid?a co to jako ma znamenat to mi zachvilku rozbijete hubu?nevidim duvod.a co to ma znamenat ze kdyby me adam320 potkal na chodniku ze mi rozbije hubu jo treba bych ji rozbil ja jemu jak to muzes vedet.a mezi nama zamyslete se trochu.vy vzdycky zacnete urazet prvni ja se jenom branim me nikdo debilem nazivat nebude!ja sem do tedka mel dobrej den,prijdes ty a jeste k tomu athlon(jinak ja beru tebe,athlona a hanise za nejvesti srace) a musite tady ze sebe zase delat machry,protoze vite ze jsem mladsi.lidi co jsou v tomhle klubu sou fakt v pohode traba Reno...,Fikux,Fxe neznam ale podle jeho prispeku se mi zda ze je to dobraj pohodar,atd ale vy tri ste proste smejdi.a jestli chces tak pod najdi si me,kdyz ti tak otravuju zivot a seru te.a myslis si ze se bojim slovne napadat admini a moderatory,vubec vy jste mi ukradeny!konec

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 22. 12. 2005 21:28

:lol: :lol: :lol:

vidis vidis, ja byl slusnej zdvorilej a ty jses malej vzteklej parchant :lol:

jeden takovej tady uz byl jako jses ty :lol: nic, dlabu na tebe, pobavil si mne dost

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 22. 12. 2005 21:33

Max-Max píše:kdyz ti napisu: Jses pubertalni fracek, chapu to, ale zkus drzet sve vasne na uzde.

Pisu napriklad o tomhle
neee neurazis!tak ty si v tom pripade taky pubertalni fracek a jeste k tomu s vyblitym mozkem jak furt cumis do monitoru!

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 22. 12. 2005 21:36

a to s tim ze jsem mu chvalil to bavo bylo kvuli tomu ze ho vidim denne na vlastni oci a vim ze je v luxusnim stavu tak nevidim co je na tom tak spatnyho?

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 22. 12. 2005 21:45

vlada320 píše:a to s tim ze jsem mu chvalil to bavo bylo kvuli tomu ze ho vidim denne na vlastni oci a vim ze je v luxusnim stavu tak nevidim co je na tom tak spatnyho?
Nápověda ( i když asi zbytečná :roll: ) :
Byl inzerát v sekci Pokec o BMW a bylo tam napsáno " vyjádřete svůj názor k tomuto autu " ?
Nebo byl v sekci Bazar a bylo u něj napsáno prodám ?
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Dix

Příspěvek od Dix » 22. 12. 2005 21:49

4 Vlado!: Dlouho jsem se držel a nereagoval, ale už mi docela ruply nervy číst ty tvoje žvásty! Pokud si aspoň trochu rozumný, tak ty narážky ignoruj! Čim víc budeš psát, tak tím tě bude provokovat víc lidí! Tak se trochu uklidni, třeba si vem nějaký prášek nebo něco. A pokud máš s někým osobní problémy, tak si je vyřeš osobně a nezasírej to tady tím koho si najdeš a koho ne...Tyhle cipoviny absolutně nikoho nezajímaji :!: :!: :!: :evil:
HOTENTOT :twisted:
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)
Obrázek

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 22. 12. 2005 22:33

Nééé, řešte všechno s klidnou hlavou

Vlado, nic proti tobě, i když jestli chceš, připiš si mě do seznamu sráčů, ale nebylo by od věci, kdyby jsi se jemně zamyslel nad svými názory. Jenom trošku. Líbí se mi, že v tom tvém věku jsi se pustil do opravy auta a všechny prachy ušetřený v tomhle věku cpeš do auta, ale...uvědom si prosím tě, že tvoje názory a postřehy nejsou vždy to pravé ořechové a tím, že si tu všechny, kteří mají nějaké zkušenosti poštveš proti sobě, si nepomůžeš. A ani nám ostatním, neboť díky tvým řečím sem tyhle hlavy za chvíli přestanou chodit a to teprve nasereš mě.

Díky za pochopení

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 22. 12. 2005 23:41

Tweety píše:Nééé, řešte všechno s klidnou hlavou

Vlado, nic proti tobě, i když jestli chceš, připiš si mě do seznamu sráčů, ale nebylo by od věci, kdyby jsi se jemně zamyslel nad svými názory. Jenom trošku. Líbí se mi, že v tom tvém věku jsi se pustil do opravy auta a všechny prachy ušetřený v tomhle věku cpeš do auta, ale...uvědom si prosím tě, že tvoje názory a postřehy nejsou vždy to pravé ořechové a tím, že si tu všechny, kteří mají nějaké zkušenosti poštveš proti sobě, si nepomůžeš. A ani nám ostatním, neboť díky tvým řečím sem tyhle hlavy za chvíli přestanou chodit a to teprve nasereš mě.

Díky za pochopení
tvuj nazor se mi libi konecne nekdo kdo se mnou aspon jedna slusne.ja o tom popremejslym. :wink:

adam320

Příspěvek od adam320 » 23. 12. 2005 03:22

vlada320 píše:vy jste mi ukradeny!konec
Tim si právě nejsme tak jistí vláďo :lol:
vlada320 píše:me nikdo debilem nazivat nebude!ja sem do tedka mel dobrej den,prijdes ty a jeste k tomu athlon(jinak ja beru tebe,athlona a hanise za nejvesti srace) ale vy tri jste proste smejdi.a jestli chces tak pod najdi si me,kdyz ti tak otravuju zivot a seru te.
Divim se že ve svym věku máš tak histerickej přístup a je mi líto že kazíme tvou pubertální idylu o návratu ze školy, kde to bylo tak skvělý a máš z toho tak skvělou náladu že si sedneš k počítači a selžou ti nervy,

ale nejspíš se to nezmění, protože já se po pekelnym dnu dřiny pod zasranou károu kde se skurvilo X věcí a kdy jsem si zkurvil ruku tak že si ani neutřu zadek vrátim domů bez koruny na rohlík a sednu si k počítači a mam z tebe prdel jako hovado :lol:
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 23. 12. 2005 11:48

adam320 píše:
vlada320 píše:vy jste mi ukradeny!konec
Tim si právě nejsme tak jistí vláďo :lol:
vlada320 píše:me nikdo debilem nazivat nebude!ja sem do tedka mel dobrej den,prijdes ty a jeste k tomu athlon(jinak ja beru tebe,athlona a hanise za nejvesti srace) ale vy tri jste proste smejdi.a jestli chces tak pod najdi si me,kdyz ti tak otravuju zivot a seru te.
Divim se že ve svym věku máš tak histerickej přístup a je mi líto že kazíme tvou pubertální idylu o návratu ze školy, kde to bylo tak skvělý a máš z toho tak skvělou náladu že si sedneš k počítači a selžou ti nervy,

ale nejspíš se to nezmění, protože já se po pekelnym dnu dřiny pod zasranou károu kde se skurvilo X věcí a kdy jsem si zkurvil ruku tak že si ani neutřu zadek vrátim domů bez koruny na rohlík a sednu si k počítači a mam z tebe prdel jako hovado :lol:
:shock: :? :roll:

Boban

Příspěvek od Boban » 23. 12. 2005 12:37

No, zda se, ze vase skoro otcovske rady nepadaji na urodnou pudu...

Tohle je forum o autech, ne vychovnej ustav.

euromen

Příspěvek od euromen » 23. 12. 2005 13:27

Dejte to do FAQ a bude po problemech
dočasný konec BMW :-(

Odpovědět